Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under mars 2010

Av mArrA$ - 19 mars 2010 13:20

4 grader... Marras njuter, Våren är här! sommaren ÄR faktiskt på väg =) Det blev en timmas promenad före lunchen som bestod av pastasås o spagetti.. På vägen hem så gick jag i motvind..hade helst av allt vela gå baklänges sista biten för det bet så i kinderna. Sen att jag alltid pratar i telefonen också då ja går.. stackars människa som lyssna på det blåsljudet.

Håller på att tvätta 4 maskiner också.. väldans massa skittvätt det blir då! okej, det blir ju en hel del mer då man renbäddar också, vilket vi gjorde igår.  Finns de nåt härligare än att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng.. brevid den man tycker om? Rulla runt i lakanen där då.. haha. Nä du, inga fläckar på våra nytvättade sängkläder tack ; )





  

Av mArrA$ - 19 mars 2010 09:41

Ett gäng grabbar har planerat för en skoterresa.

Två dar innan resan meddelar Janne att hans fru sagt ifrån och han får inte följa med.

Alla blir irriterade.. men vad kan de göra?

När polarna två dar senare anländer till stugan, så har Janne checkat in?! provkört en repa och sitter och dricker sin 3:e öl.

Killarna undrar hur detta är möjligt?

-Jo, svarar Janne..

-Igår kom frugan i ett genomskinligt nattlinne, drog in mej i sovrummet, där hon tänt dussintals ljus, spritt rosenblad över golvet och lagt fram rep och handbojor på sängen!! Hon bad mej sätta på henne handklovarna och binda fast henne i sängen..Och när jag gjort det så viskade hon hest..

-Gör vad du vill..

Och här är jag!! Trevlig helg!!

 

  

Av mArrA$ - 17 mars 2010 14:27

En timmas promenad i det härliga vädret gjorde susen för kropp o knopp!

Måste införskaffa nya tennisdojor.. ajaj, har världens skavsår på hälen nu =S mindre trevligt det då.

vägen var minst sagt ombytlig.. lera lera och en massa hala isfläckar mellan varven, hmm när man tänker efter.. var det verkligen en sån trevlig promenad!?? ; )

 

Nu ska ja damma av lite möbler.. man får ju fasen panik när solen skiner in! hihi..

 

Ha en bra dag allesammans!

Av mArrA$ - 17 mars 2010 10:10


 

Haft en aning bloggtorka!!

But now.. I´m back in Business...



Helgen spenderades i Övik hos min bästa vän!! Åkte dit på Fredagen och hem igen på Måndag.. hade lätt kunna stanna huuur länge som helst! =) Jag må nog erkänna att jag saknar Övik en hel del.. skulle kunna tänka mej bo där igen faktiskt. Inget ont om Östersund, men ibland känner jag mej så bedrövligt ensam bara.. <=( 


Fredagskvällen spenderade vi med att agera frisör. Jag fick hjälp med att göra lite ljusa slingor o klippte upp håret där bak, ingen stor skillnad men.. de ljusa slingorna blev ett lyft.


vaknade med tuppen varje morgon kl 07!? mm ytterst ovanlgit för att vara jag ; ) Vårkänslor rusar i kroppen kanske..


Lördagen så sprang vi på stan och shoppade loss lite =) Va ute efter en massa kläder, men hittade ju typ ingenting?  Hittade iallafall en snygg svart klänning på H&M trots att jag inte är någon kjol/klännings-person.. men den var perfekt!

Fikade på saknade cafe´UH.. *snyft*

  


Det var iallafall underbart att "klä up sej till tänderna" och sedan med trevligt sällskap vid 18:00 äta middag på Kina. Efter det så åkte vi hem och "såg" på melodifestivlen.. missade väl typ hela *skratt* satt mest o surrade.. =)


Söndagen minns jag knappt?!..dvala..Hmm, Vi såg på Ice Age III ( för andra gången ) haha.. den är ju bara fööör jäkla skoj! surrade o surrade en hel massa.. tog en promenad o bara mådde gott. Hemlängtan = NOLL...


Måndag for jag hem, sprang lite mer på stan innan.. köpte lite tjafs. På vägen hem tog ja E4.. passade på att hälsa på min far en sväng *sakna honom otroligt* Vi gick på mammas grav tillsammans.. mm det va fint..


men nu är man..


Tillbaka i verkligheten..


Av mArrA$ - 4 mars 2010 22:16

Ikväll har jag budat hem två ting på tradera.. Nöjd! =)

      

Av mArrA$ - 4 mars 2010 21:59

Mars


Nu kommer våren smygande, det är så härligt att slippa klä sej äckligt varmt.. och man kan ta långa promenader utan att frysa ihjäl.

Solen har lyst flera dagar och man blir absolut piggare i kropp och själ..


   


Våren ska ja bjuda in med vitt och silver.. ; ) Men inte riktigt änn.. först måste ju fönster putsas och nya gardiner upp.   

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards