Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Direktlänk till inlägg 25 januari 2010

Marras åsikter om otrohet..

Av mArrA$ - 25 januari 2010 22:50

Lite mer åsikter ang mitt förra inlägg..


Otrohet är såklart inte det värsta som finns.. utan det gör mej bara upprörd, som mycket annat här i världen.

Mitt inlägg handlade om att vara otrogen när man VÄNTAR BARN tillsammans.. jag tycker det är illa valt tillfälle.. om något ( ja veeet.. det finns väl för tusan inga bra tillfällen överhuvudtaget )

Självklart, det kan handla om affärer som pågått långt innan paret blir gravida tillsammans.. hmm men att man ens ställer till sån oreda att skaffa barn då?.. ja menar om man vid det tillfället smyger bakom ryggen på sin partner.


 Otrohet i sej är jättedumt och jättejobbigt, att det ens ska behöva existera!? Jag dömer verkligen ingen, jag är inte guds bästa barn myself, Ni vet, lärt sej av sina misstag genom livet..

 Men sen att vara otrogen då man väntar barn.. finns det någongång man ska respektera sin kvinna till det yttersta, tycker jag är då hon bär på något man skapat tillsammans!


JAvisst, falskheten och lägnerna är nog det som svider mest..kan ja tro? har dock inte vart utsatt ( vad jag vet ) för otrohet..


MEN..


Är människan verkligen skapad för ett monogamt förhållande?

Är vi överhuvudtaget en monogam individ?

Jag känner till några.. och det är svanen, albatrossen och pingvinen.

Se bara på våra närmaste släktingar dvärgschimpanserna i sin fria polygama sexualitet där kön och antal deltagare inte spelar någon roll.

Männsikan har aldrig kunnat hålla händerna i styr verkar det som.. det är knappast en trend som mycket annat omkring oss.


OCH..


 Man kan aldrig hindra någon att vara otrogen.. det är ett val den personen gör själv. Vare sej partnern bönar och ber.. och får till svars att det kommer aldrig ske.

 Alla bestämmer vi över en sak här i livet..

 våra egna val.

 
 
Ingen bild

sssssssssssss

29 januari 2010 08:59

tänk om det är en ofrivillig pappa! det finns faktiskt tjejer som ser till att bli gravida mot mannens vilja, jävligt taskigt måste jag säga. Då är det inte ens otrohet tycker jag. då kan hon gott ha det, som man bäddar får man ligga, då blir det istället att den man ligger med får bädda!!!
Bra om man lär sig genom misstagen och att man VERKLIGEN har gjort det också, med alla sinnen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mArrA$ - 24 januari 2014 01:07

På natten när andra sover, skimrar månen klart.  Med ljuset börjar allting om, ingenting blir kvar Det som var ett liv, blir minnet av den mörka tiden  Vinter blir till vår, så är tidens gång   Borta för din syn, men finns kvar tills nästa ti...

Av mArrA$ - 30 december 2013 02:16


Mååndag.. och jag må va bland de enda som älskar just den här Måndagen LIKAMED leeedig, day off U name it.    I morgon ( idag ) whatever, ska jag och bästa på stan, vill ha ett rött läppstift.. hur svårt ska de va? Och så ska jag införskaffa lite...

Av mArrA$ - 29 december 2013 16:43

ohhh.. lycka är hörreni att ligga nyduschad i sitt numera väldigt mysiga sovrum, i sin enormt feta sköööööna tempursäng och bara känna att "ZZZZzzz zooova"... Efter en hektisk jul på jobbet, en juldag, en helg på det och ett nyår på arbetet att vänta...

Av mArrA$ - 26 december 2013 13:22

      Halka PLUS Higheels PLUS några öl LIKAMED Bad combo! upptäckte jag igår...när det var försent. Drog några läckra danssteg innan fallet i backen var oundvikligt.    Första tanken "såg nån?" Andra tanken "aj som fan" Tredje tanken "d...

Av mArrA$ - 24 december 2013 23:31

       Knulafton 2013 är snart tillände Den har spenderats på mitt jobb och tack vare Underbaraste så gjorde vi dagen/kvällen kanon till våra gamla! TROTS att våra fötter sved och hjärtat bultade..  "Kjell" kom, gav oss ett leende, poängtera...

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards