Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 16 augusti 2013

Av mArrA$ - 16 augusti 2013 20:07

"Men du kan inte jämt va me´

Ibland är två en för många när man bara vill va ifre´"

 

Underbar låt.. tragisk men fin... 

 

 

Jag ska ta en dusch.. kamma till mej, ta en öljävel och åka in till stan. Varför ska jag sitta här hemma o mögla på min underbara semester? Nä.. just det. En gång i tiden.. rastlös i själen, alltid rastlös? Nänä.. ordning o reda nu i klostret. 

 

Hade behövt en klok människa att dela mina så innerligt "smarta" tankar med just nu.. haha, ja vart är du då? jag ringer dej i stället.! När du läst färdigt gonattsaga för de små.. saken är bara att du kan prata ihjäl en döv, haha. ;) Skämt åsido.. Du är bra som fan! Jag fattar inte hur jag känner dej eg, men du har så mycket klokt att komma med så det spelar ingen större roll! Jag kan lyssna en hel kväll på den här människan, jag bara växer... och växa är i princip det jag behöver just nu! 

En klok "gammal" Uggla.. ho hoo.. haha..knäppo.  

 

Jag behöver människor i mitt liv som kan ta kloka vuxna ärliga beslut baserade på verklighet och inte tagna från wikipedia.. Jag har vart med om så pass mycket märkliga saker. Ja, ni skulle tappa hakan om ni bara visste hälften. 

En del kan det här med manipulation så det skriker om det, en del har inga begränsningar heller.. bara kör sitt race för att få sina tankar, sin vilja igenom. 

Ask me.. I know.. been there, done that! 

Gräns för vad som är humant eller inte.. nä, en del saknar den. 

 

Nog om det.. 

 

 

Nu ska jag gå iland

 

 

Av mArrA$ - 16 augusti 2013 19:53

Låt inte det som tidigare hänt tynga ner dig. Allt som hänt fram tills nu är historia, det finns inte längre annat än i dina tankar. Varje gång du tänker på något negativt som hänt så utsätter du dig och din kropp för samma obehag och samma upplevelse igen. det eftersom din hjärna inte kan skilja på det som hänt "på riktigt" och det som du "bara tänker" Du ökar alltså mängden negativitet i din kropp på err sätt som i längden kan påverka både din hälsa och ditt liv. 

Tillåt dej att släpa, förlåta om det så behövs och sedan gå vidare.. se framåt. Du har inget att vinna på att älta och fastna i gamla saker du ändå inte kan påverka. Ditt liv är här och nu, du lever inte bara ett liv.. du lever bara här och nu. Just nu, i detta ögonblick.

Varje dag är ny...

 

Varje ny morgon har du möjlighet att börja om, varje morgon kan du ta beslutet att göra det bästa av den här dagen.. unna dej det. Inger annan än du själv förlorar på att älta och tänka negativa tankar över saker som redan är över.. i slutändan är det endast en tanke. Släpp och gå vidare, lev livet lättare och gladare. 

 

 

 

 

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards