Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av mArrA$ - 15 mars 2009 21:11

Tjena!

Igårkväll så bjöd vi hit Rickard o Kerstin på en bit mat o lite alkoholbaserad dryck. Vi åt raklett, klyftpotatis, file´ och ett par  kalla såser! supergott.. mmm.. Efter det så tittade vi på melodifestivalen, som vi nog alla tyckte blev lite oväntad. Jag hade gärna sett Alcazar som vinnare.. tror deras koncept skulle gått hem i Eurovision. Men jaja, hon va väl helt okej..Efter en  stund så kommer Lena och Pe o hälsar på också, sara körde dem.. Så Svärmor o gubben får sej ett glas rödvin.


Herreminje, jag somnade visst innan Kerst o Rickard for hem.. typiskt då. Men klockan var nog omkring 03 så.. o ja hade sovit dåligt natten innan. Nä det var trevligt, hoppas på att göra om det någongång!


Idag hade vi ju en inplanerad utflykt till staden med Håkan o Carina. skulel på loppis på furuparken tillsammans med dem, men tror ni vi tog oss upp? nejnej.. trötta i kropp o själ sov vi vidare med liiite dåligt samvete. Ångrar i eterhand att vi inte hängde med er ju.. jaja, some other time.


Idag blev vi bortbjudna på middag till Hissmofamily då.. rostade Rotfrukter och köttfärsbiffar i gräddsås. Förstår inte att alla har börja påpeka att de blir pölsa o sånt, haha? =D tack för maten, de va gott!


Här komer en lite udda bild som nog ingen förstår innebörden av, faktiskt inte jag heller..

här kommer lilla ludde ( Rickard ) håhå -ja- ja.. bärande på sin..? ehh



Nu ska ja göra gubben sällskap framför Beck..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards