Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av mArrA$ - 29 mars 2009 23:29

Hejsan alla glada där ute i Söndagsschvängen! Helgen som gått har vart rent ut sagt underbar..

 I fredags:

 så var vi ju bjudna på middag hos "Svarte Petter" hrmm.. ; )  o hans gumma. Det var minsann de goaste våfflorna jag ätit någonsin må jag säga =D de påminde liiite om tortillabröd faktiskt? Det tackar vi för..


Seeeen var det dags att bege sej til folkan o dansa bort all god mat i hela  6 timmar! Åh som an harde längtat efter denna kväll!  Och nu ska ni föå höra, Jag har fått inse att min käre sambo är MYCKET Poppis hos 50 taggare minsann.. haha. Brädad!? Jag? åh shit.. =D *skrattar* De kommer liksom springandes mot honom , bjuder upp honom på herrernas osv.. värsta tantslem, men det är bara roligt tycker jag.  Kvällen var toppenrolig! två dansgolv och ja.. en kväll värd att minnas.


Lördag:

 Vi bestämmer oss för att ta en tur och hälsa på Nicklas bästa vän Jocke där ute på vischan.. åker dit i hopp om lite te o kaffe, javisst no problemo =) Han skvätter tilloch med i en stänk av jäger i mitt gtöna te?! inte helt fel faktiskt om ja ska vara ärlig. Sedan så blir vi även bjudna på middag där! Tacos tillsammas med honom och barnen+ några vänner till dem.. Härligt o det tackar vi för. Sitter väl hos honom och tar det bara lugnt restenav kvällen, åker hem omkring 21 tiden o bara myser.


Söndag:

Glömde visst att ställa om kl i natt så när man vaknar kl 10:30 så är det lagomt skoj att ställa fram den till 11:30! näää.. Möter upp Nicklas mor som är ute o går en lång promenad med vovvarna, går med henne hem till dem, det ar ungefär en timma. Sen spelar vi kort.. och .. hör o häpna, blir bjudna på middag! haha.. vilken helg va ; ) Snacka om lyxigt! Åker sedan hem och vi har suttit med tända ljus runt om i lägenheten och spelat plump heeela kvällen. *mysipys*


Meeen nu sitter jag här och börjar känna mej mer och mer förkyld..*snörvel* halsen svider och näsan rinner, skit också.. får se hur man känner sej i morgon alltså, hoppas man mår bättre!


Sussilussa


[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards