Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 31 mars 2009

Av mArrA$ - 31 mars 2009 14:33

Ja, imorgon är det första april.. Månaderna bara rusar förbi och man undrar vad man gjort?


Fortfarande mkt förkyld, något bättre men min elaka hosta vill inte ge med sej.. har fått hostmedicin nu som ja sitter o väntar på att Nicklas ska komma med. Han har nämligen åkt för att hjälpa en kompis att flytta, har hållit på hela dagen nu, hmm han ska ju iväg o jobba om en halvtimma också ju.. stressigt. Men men, en annan har ju hela dagen på sej att ta det lugnt.. vilket jag också ska göra.


Funderar på att åka o jobba i morgon trots allt.. men samtidigt vill jag ju kurera mej så jag är kry innan helgen då vi ska till Sundsvall. Inget skoj att sitta på Wallmans med världens hosta..


Ska fortsätta läsa min bok som ja köpte igår, "När ingen annan ser" heter den.. handlar om en pojke som blir sexuellt utnyttjad av sin far från det att han är 4 år.. hemsk bok, verklighetsbaserad dessutom =S


Nu kommer Nicklas!

Av mArrA$ - 31 mars 2009 00:13

Fick i går åka hem från jobbet pga att jag verkligen är dunderförkyld! Jag visste det.. ojoj va jobbigt, det var ju inte palnerat.. blev 9 timmars mindre klirr i kassan istället. Men men sånt som händer. Jag antar att det beror på Fredagen på folkan.. dansade så svetten rann, sen gick jag direkt ut för att lufta mej lite.. ja man har ju hört det förr. Vilket som, fick jag iallafall åka hem efter en timma på jobbet.  Har sen kl 15  har bara gått omkring med en tuss papper i näsborrarna hela kvällen, eller jag har legat ner i soffan.. o till råga på allt har jag fått en vidrig hosta! Måste säkerligen ringa läkaren i morgon o be om något för den.. det gör så fruktamnsvärt ont i halsen, bröstet när jag hostar!



Nu är det godnatt.. på riktigt.


Här var det inga ballar av stål minsann..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards