Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 4 maj 2009

Av mArrA$ - 4 maj 2009 22:46

Alla goda ting är 3, 4 eller tillochmed 5:


1:  Nicklas fick semester! Jaaa.. nu ska vi äntligen åka utomlands =D mmm så fruktansvärt mysigt vi kommer ha det! Jag måste dock köpa mkt stark solcreme eftersom ja som e född albino typ, haha....solfaktor 30, jajamen!


2: Älskade hade lagat middag.. chili con Arne o ris.. ; ) mm det var så gott så. Matlådda på jobbet i morgon också.. bra det.


3: Sedan så åkte vi på Willys och handlade, fyllde upp kylskåp och frys! Jobbigt, för de höll på att renovera där o bygga om.. man hittade ju ingenting. meeen Äntligen finns det det så vi kan mätta maggen.


4: Efter vi kommit hem och packat upp varorna, så gick vi över på andra sidan vägen på en grusplan där o spelade badminton i nästan en hel timma! DET var motion minsann.. men det är ju verkligen skitskoj! Vi har så roligt tillsammans! ohh =)


 Men ni!.. är Igelkottar blinda eller nåt??? Jag såg något som gick över lägdan när vi spelade, sprang dit o då var det ju värsta mini-igelkotten. Satte oss på huk o kikade på den.. då den kom rätt emot mej, o gick sedan obehindrat förbi mej.. märkligt. Man tycker den vorde blivit lite skraj väl?


5: Och nu har jag precis suttit 30 minuter på motioncykeln, tittade på ballar av stål samtidigt.. då går det som lättare att trampa. 

IGÅR cyklade jag också--->  Kunde ju inte sova, la mej men fick stiga upp igen och kl var nästan 00.30 satte mej o cyklade 30 minuter då också =) hrmm mitt i natten, tokig man är då. Men då blev ja lite pömsig så ja kunde lägga mej.


Samma sak ska jag nog ta o göra nu, men innan jag gör det vill jag säga ett stoooort Grattis till Vicky och Stellan som fick en supergullig dotter, Tilda! Lycka till med allt! jag är bara sååå avundsjuk ; )

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards