Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 8 augusti 2009

Av mArrA$ - 8 augusti 2009 00:12


 

Blev bjudna på grillfest och brännboll nere i Krokomsviken ikväll! Så efter jobbet kl 17 for man hem och gjorde sej i ordning. Vi skull väl bli omkring en si så där 30 pers iallafall..Först va det bara ja, Nicklas, Björn, två andra o en kille som hette Jörgen o en norsk tjej. Men jodå allt eftersom så droppade folk in, den ena mer mysko än den andra.. ; ) Tillslut var det folk överallt.. trängandes i vindskjulet vid en regnskur som svepte förbi.


Jag och Nicklas var självklart nyktra nu när vi håller på med denna strikta "diet" och av olika anledningar, ja.. för att vi helt enkelt har tänkt om lite  ;D


Men alltså.. åhh ---> Vi hade det sååååååå jäkla roligt! ja tror jag har kramp i käkmusklerna i morgon.. *skratt* men kära nån som ja skrattade..

 ( hoppas ni kan känna min glädje.. sitter här framför skärmen o ler stort när ja skriver )

Där satt vi runt en eld vid vattnet och umgicks, sjöng skrattde och pratade skit...En av tjejerna jobbade ju på en sexshop i stan så.. gissa om det blev en hel del intressant prat där ; ) *haha* 

 

 Sen var det dags för grillning.. självklart hade man ju slagit till på stort.. va fan man lever väl med en kock ; ) Kött o baconinlindad tjosan ost o massa gott. De andra hade .... korv.. =S Satt som dregglande hundar runt omkring där i skjulet, haha.. Billyboy fick sej några tuggor där mellan varven.


Brännboll.. ojoj, DET va inte igår! Meeen ja träffade faktiskt bollen där, trots att den inte for många meter så.. ja bara känslan av att ja iallafall träffade o då blev ja så paff så ja glömde bort att springa! haha..

Jag,  Nicklas o Emma åkte hem omkring 11:30 vi... shit så trött man blir av att vara ute hela dagen +  att man hade jobbat ju.


Så vi åkte förbi Sara o sa godnatt o så.. o nu gott folk.. är det nattinatt för mej också! Får se om ja får tag i några kort från kvällen.. ja glömde ju såklart MIN kamera hemma.. *suck* jaja allt ska kanske inte dokumenteras ; )


Kram på er alla!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards