Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under maj 2010

Av mArrA$ - 3 maj 2010 15:18

Oh-la-la..

heey sexy lady I like your style...


  


Hmm vad gör man nu..

  

Svaret är....

  


Tänk dej att "råka få" den här skiten preciiis på sin bröllopsdag!? Shitt va olyckligt.. va skulle man göra?

Av mArrA$ - 3 maj 2010 13:38

Sitter här med en näsa lika röd och svullen som.. ja just de, Rudolfs mule! vaknar på Söndagsmorgon och de kliar på nästippen.. fan marras har fått herpes..neeej! på NÄSAN!? dessutom    Snyggvarning på stan.. jajamen!

Skööj.. not. *skratt*


Ja, det blev ju dansgalan i Nälden iallafall på Lördagen! Vi hade ju som bestämt att vi INTE skulle åka..men efter ett glas rött till maten och en massa trevligt sällskap så blev vi som sugna ändå. Ja, det va huuur mycket folk som helst.. phu. En del kända och många mindre kända ansikten.. och sen att jag o Nicklas ägde dansgolvet va ju inte helt otippat! haha.. Näää fy vi kommer ju inte våga visa oss ute på dans efter den helgen.. haha! Vi buggade!? heeela kvällen.. vi som inte kan ta ett buggsteg i rätt riktning, fråga mej inte hur det gick till?! =)

Men vi hade det trevligt trevligt.

  



Av mArrA$ - 1 maj 2010 10:49

Då var valborg över för detta år!

 Bortbjudna på grillning igår kväll där det bjöds på hemgjorda stooora hamburgare o massa goa tillbehör! Mmm Jo man gick ju inte därifrån hungrig om man säger så ; )

Regnet riktigt öste ner vid tiotiden, men vi klädde oss i typ sopsäckar.. haha eller inte! begav oss till Hägragården för att titta på fyrverkerierna. Jag o Nicklas under samma paraply     hur mycket Mysfaktor är inte det?! = 10! haha mmm jo tjena, blöt som en hund blev man ju!

Det blev en tidig kväll då vännen skulle upp och jobba idag..

 

ikväll är det dags för Näldengalan! och lite..

  

Men jag har riktigt inte bestämt om ja e sugen att åka ännu ?.. Ha ju som sett fram emot det länge.. men eftersom ja ska va nykter så vettetusan, det ÄR ju myyyyycket fylla där.

Var ju spiknykter i fjol också och det va helt okej. Men frågan är om man ska spara de slantarna och åka på en "vanlig danskväll" istället?.. men visst,  det finns ju faktiskt de som går dit just för att dansa också.. hmm ja får rådgiva med karln när han slutar.

 

Joe Cocker - You can leave your hat on..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards