Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under augusti 2009

Av mArrA$ - 13 augusti 2009 13:17

Av mArrA$ - 13 augusti 2009 11:06

ÄÄÄÄntligen en ledig dag! Har nu jobbar sju dar å ja e heeelt jävla slut..  Alltså 7 dar på raken när man jobbar med dementa, våldsamma utåtagerande dementa borde vara förbjudet enligt lag! .. Hjärnsläpp o mörbultad, ja det är hur min vardag ser ut.

Tillslsut börjar man undra om man inte hör lite hemma där själv?


Sen kommer man hem, vill så gärna bara kasta mej i älsklingens famn.. som man har längtat! orkar knappt ta mej uppför trappan till lägenheten! humöret på topp.. nää INTE!  karln undrar vad HAN har gjort?? Hmm.. saken är det att ja önskar han förstod att allt handlar inte om han eller om oss.. utan att de finns andra saker som gör att jag har mindre bra dagar! Han har vart på mitt jobb några gånger.. för att jag vill att han ska få se vad jag sliter med dagligen.. frågade honom då om han kunde förstå hur mina dagar eg såg ut? mmm.. o att han knappast skulle klara EN dag på det stället.. nä just precis. Lägg till att den dagen han var på besök var det minst sagt inte lugnt på avd.. bra de.

Vore det inte för alla mina helt underbara arbetskamrater ( som man kan prata med ALLT om ) skulle ja inte jobba där en sek till.. ni gör ju liksom att man orkar!


jAjA, Nog om mitt jobb..jag är ju ledig för tusan.. =) en dag bara visserligen, men ja ska njuta av var sekund. Tänkte ja skulle kolla igenom garderoben inför resan nu.. se hur mycket kläder man INTE kan ha.. *skratt* Har dessutom inte gått ner nånting radikalt.. -1 kg  visade vågen. Men men vi kämpar på.. man skulle ju mätt sej såklart. 10 dagen idag, har inet ätit några mackor.. det socker jag ätit är min 70% mörka choklad.. typ en bit om dagen.


Nu är det inte länge kvar tills vi åker! nedräkningen har börjat.. 15 dagar..


Igår bokade jag tid på Spakliniken, ska färga mina bryn och fransar samt plocka dem.. mm ska bli skönt. Sen börjar ja gruva mej lite inför "snaggfrisyren".. haha. Nja ja hoppas de inte behöver bli snagg.. kanske kan lämna liiite svart i topparna? el de kanske ser dumt ut.. va vet jag. Vem vet, det kanske blir skitsnyggt? De kan knappast bli sämre än vad det är jusst nu...




Av mArrA$ - 10 augusti 2009 10:57

Innan jag lade mej igår satt jag 30 minuter på motionscykeln.. =D

7 dagen idag.. tyvärr kan jag inte väga mej idag som planerat, slut på bátteri i vågen.. jaja, får ta det en annan dag. risk för besvikelse ändå så.


Idag börjar jag jobba kl 13, tar nog en cykeltur dit.. tänkte ju sola en massa innan men så fort man tänker den tanken så försvinenr den i moln.. typiskt.


Har ringt tandläkaren idag, så nu blir det en tripp till Övik o fixa gaddarna Mån den 24:e.. blev dock ingen försäkringsärende då den visst slutade gälla när man fyllt 25 år.. ännu mer typiskt =) Det bevisar ju bara en sak.. man börjar bli gammal.


Volvon blev såld igår, de förstod man ju.. men vi har ändrat oss lite.. mer intresserade av en passat nu. De är ju grymt snygga.. vilken komfort det verkar vara idem också!  mm ska åka in till stan o provköra en -06 4 motion någon dag..sen är det bara å leta vidare.


Syrran har kommit hem från Alanya nu, hon hade haft det underbart! Men HETT som attans.. ursch ursch, 40 g på kvällen! vi kommer koka.. haha, men ja längtar så mkt nu! 20 days to go.. Sen åker vi ju precis när det är ramadan.. ja ha inte riktigt koll på vad det innebär men.. ja vet att de inet får äta medans solen är uppe oså. Trist, undra vad de uppnår med deet?


Det finns 2 datum jag längtar tills nu.. 28 Augusti och den 20 Oktober... =D


Av mArrA$ - 8 augusti 2009 00:12


 

Blev bjudna på grillfest och brännboll nere i Krokomsviken ikväll! Så efter jobbet kl 17 for man hem och gjorde sej i ordning. Vi skull väl bli omkring en si så där 30 pers iallafall..Först va det bara ja, Nicklas, Björn, två andra o en kille som hette Jörgen o en norsk tjej. Men jodå allt eftersom så droppade folk in, den ena mer mysko än den andra.. ; ) Tillslut var det folk överallt.. trängandes i vindskjulet vid en regnskur som svepte förbi.


Jag och Nicklas var självklart nyktra nu när vi håller på med denna strikta "diet" och av olika anledningar, ja.. för att vi helt enkelt har tänkt om lite  ;D


Men alltså.. åhh ---> Vi hade det sååååååå jäkla roligt! ja tror jag har kramp i käkmusklerna i morgon.. *skratt* men kära nån som ja skrattade..

 ( hoppas ni kan känna min glädje.. sitter här framför skärmen o ler stort när ja skriver )

Där satt vi runt en eld vid vattnet och umgicks, sjöng skrattde och pratade skit...En av tjejerna jobbade ju på en sexshop i stan så.. gissa om det blev en hel del intressant prat där ; ) *haha* 

 

 Sen var det dags för grillning.. självklart hade man ju slagit till på stort.. va fan man lever väl med en kock ; ) Kött o baconinlindad tjosan ost o massa gott. De andra hade .... korv.. =S Satt som dregglande hundar runt omkring där i skjulet, haha.. Billyboy fick sej några tuggor där mellan varven.


Brännboll.. ojoj, DET va inte igår! Meeen ja träffade faktiskt bollen där, trots att den inte for många meter så.. ja bara känslan av att ja iallafall träffade o då blev ja så paff så ja glömde bort att springa! haha..

Jag,  Nicklas o Emma åkte hem omkring 11:30 vi... shit så trött man blir av att vara ute hela dagen +  att man hade jobbat ju.


Så vi åkte förbi Sara o sa godnatt o så.. o nu gott folk.. är det nattinatt för mej också! Får se om ja får tag i några kort från kvällen.. ja glömde ju såklart MIN kamera hemma.. *suck* jaja allt ska kanske inte dokumenteras ; )


Kram på er alla!

Av mArrA$ - 7 augusti 2009 23:27

 Stack på bilbingo tillsammans med Lena, Pe och Sara efter jobbet idag.. ingen av oss vann en enda krona! När vi kom hem drog vi på oss reflexvästarna och gick ut på en 45 minuters lång promenad i det härliga kvällsvädret! Alldeles lagomt nu innan ja ska kojsa... guud så vi ha vart duktiga nu i 5 dar! motionerat varje dag o ätit efter denna kost-blaha-blaha.. visst kroppen lär måsta ställa om sej helt nu .. dels efter Umeåhelgen o allt man tryckte i sej då.. haha.


Har också hittat en S N Y G G bil på blocket vi ska åka å kolla på i morgon ( om den är kvar vill säga ) en V70 -05.. lite extra utrustad oså..mmm.. ja vi får se i morgon!


Dagens Middag: ädelostfyllda biffar med bearnaisås o sallad.. =D


Av mArrA$ - 5 augusti 2009 22:19


 

Dagens middag: Kyckling i ugn, Broccoli, morötter, la till en melonskiva där också.. =D  En fet sås gjord på äkta grädde, creme fraiche och philadelfiaost, smaksatt med rosmarin och färsk vitlök.  Mmmm... gött gött.



På kvällen så tog vi oss en lååång cykeltur. Blev säkert uppåt en 1,5 mil. sköönt.. precis när jag ställer mej o ska ta cykeln innan vi far så säger Nicklas

- Maria, vänd dej om får du se..

O där sitter denna lilla duva på Nicklas cykel o är inte ett dugg rädd.. saken är den att de nog är en liten unge bara, den va mkt dålig på att flyga.. Katterna blev lagomt intresserade där upp på balkongen, haha.. vilken KATTastof ifall den hade hamnat där upp tillsammans med dem.. ursch.  Vi fick iallafall den att flyga en bit bort.. men hur kommer den klara sej tro?






djurvän som man är..

Av mArrA$ - 4 augusti 2009 13:17

 Efter lite funderingar så har vi kommit fram till att köpa en ny bil, en bättre, nyare och mer praktisk.. en kombi är ju ett självklart val till att börja med.

Var då in till stan idag och skulle kolla på lite bilar... alltså det fanns inte många beg bilar av de typ vi hade i tanke.

 Bilhandlaren sa att de brukar va det dubbla med bilar inne.. att de inte sålt så mkt beg på länge som de gjorde nu. Vi som va ute efter att kolla på en V70 blev snuvade på det.. fanns typ 1? En 06:a automat.. vi vill nog ha manuell dessvärre. Okej Automat är perfekt vid långkörning o så.. men njaa.

Hittade en passat , en 06, 4hjulsdriven.. mkt fräsch. Men ja vet inte.. vi har väl inte satt en riktig gräns ännu vad den får kosta så.


Vi letar vidare...



Av mArrA$ - 3 augusti 2009 13:35

All världens rosor till denna fina människa.. har ett hjärta av guld och sen att hon bara är såå snygg de är en annan femma ; ) *skratt*








[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards