Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 23 juni 2009

Av mArrA$ - 23 juni 2009 18:18

En kvinna låg i koma.

När en sköterska kom in för att tvätta henne och kom ner till de privatare delarna, noterade hon att det gav en liten respons på EKG när hon rörde kvinnan.

Hon testade igen och då rörde kvinnan på sig.

Hon tillkallade kvinnans man, förklarade läget och sa:

"- Hur galet det än låter så kan nog lite

oralsex vara rätt metod att väcka henne!"

Hennes man var skeptisk men sköterskorna gav sig inte.

Maken gick tillslut med på det och gick in i kvinnans rum.

Efter några minuter planande kvinnans EKG

ut totalt och sköterskorna rusade in och skrek:

"- Vad hände?"

Mannen förvånat:

"- Vet inte... hon kanske kvävdes?"



*Skratt*

Av mArrA$ - 23 juni 2009 16:09

Glömde tala om att jag och vännen är i ÖP i morgon! vare sej man vill eller inte! ursch.. mina brillor va ju svarta av solen.. så de såg säkert jättedumt ut! Kunde ju inte ta av dem heller för då skulle ja ju inte sett ett dugg *haha*.. blev ju såklart stoppade på gatan och skulle svara på en fråga.. den handlade om svininfluensan. Om vi var villiga att betala om man nu skulle kunna vaccinera sej mot svininfluensan??.. vi svarade bägge nej, därför att vi inte är rädd för något sådant typ.. =D

Rikskändis.. javisst ; )

Av mArrA$ - 23 juni 2009 15:43

Idag tog jag och älsklingen sovmorgon till framemot 10:00.. vi hade bestämt att vi skulle åka in till stan o bara strosa omkring lite, köpa kattmat, äta lunch, titta i resebyråer , handla matvaror osv..gick även in på Lifebutiken och de resulterade i att ...Nu har jag också köpt en sådan här:


 En riktigt modefluga har det blivit minsann, typ alla på jobbet har en =D .. men ja tror ju på hokus pokus så, vi ger den en chans. Nicklas la sej 10 minuter innan han åkte på jobbet, han somnade nästan.. sedan la jag mej, men gud så skönt det var! Vågade inte riktigt ligga utan t- shirt ännu, det gjorde liiiite väl ont.. så jag hade en tunn tröja ovanpå. Mm.. det riktigt pulserade i ryggen på mej.


P A I N... Nice


Istan så gick vi på Resia och hämatde lite resekataloger.. vi har ju bestämt oss för en resa till, den blir troligtvis av sista veckan i Augusti och första veckan i Spetember.. därför då missar jag ju inte så mkt jobb med en vecka i vardera månad. Vi planerar ju två veckor denna gång... ospecat blir det också.. säkerligen tillbaka till Turkiet..Mest för att komma bort litegrann tillvärmen och lugnet, fan de va ju hur hett som helst där då! Synd att Detur bara har resor till Egypten, Turkiet och Tunisien.. blev lite sugen på Portugal där och Azorerna när man kikade i tidningen. Något Tunisien blir det ju inte iallafall.. och säkert inte Egypten heller.


Sen gick vi på Plaza Scandic och åt lunch.. Nicklas tog fisk med basilikasås.. och jag åt lasange och grönsaker. Mysigt att sitta ute i solen och äta tillsammans.. pratade om sommaren och om vad vi ska hitat på. Vi har några saker inplanerade iallafall.  Noliamässan uppe i Umeå ska vi på har vi bestämt.. Nicklas "bror" bor ju där upp, så endera bor vi hos honom, om han har sommarlov från läkarlinjen så sover vi i hans lägenhet iallafall ; ) Sen ska vi nog åka en tur och titta på sevärdheter på väg hem till mor o hälsa på.. det finns massor av fint efter vägen att se. Döda fallet, tailändska pavaljongen osv.. Sen är vi också bra sugen på att åka till Borgvattets prästgård o sova med SpÖÖkeen. Mm, man ska försöka utnyttja sommaren till max verkligen.

  I slutändan blir det säker ingenting av de man planerade alls.. haha.


Sen var vi in på Willys o handlade lite matvaror.. de hade billig köttfärs som vi köpte o bunkrade upp med i frysen. Får se vad det blir för middag idag då..


Have a nice day in the sun.. för solen skiner väl även hos dej??


Av mArrA$ - 23 juni 2009 01:15

Jag har precis sett en gripande dokumentär på kanal 1... Den handlade om en kvinna vid namn Shapelle Corby, hon blev oskyldigt dömd för att misstänkt smuggla in droger från Bali till Asutralien för några år sedan. Saken är den att denna 30 åriga kvinna lämnade sitt surfbagage olåst i tullkontrollen och tullpersonalen passade på att smuggla ner 4,2 kg Marijuana. Det enda beviset som skulle fått henne frikänd rederades... nämligen bagagevikten.

Man fick följa hennes resa på fyra rättegångar tills hon tills sist blir dömd, 20 år i fängelse på Jakarta.. Bali.



Man har ju aldrig tänkt på att folk kan faktiskt smuggla ner saker i ens väska.. brr.. blir dubbla hänglås nästa gång!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards