Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under maj 2009

Av mArrA$ - 19 maj 2009 12:02

Nu gäller det at bränna upp sej lite, man har ju litt över en vecka på sej att få grundfärgen på kroppen. Därför har jag precis vart o solat solarium.. gud så skönt med värme, synd tiden går så fort när man ligger där bara =) Känna värmen som riktigt bränner på kroppen, de e grejor de.. kan ligga hur länge som helst i solen o bara njuta. Om man tittar ut nu så ser man solen spricka upp lite där mellan molnen.. för att sen försvinna igen, *suck*


Håller på att tvätta en massa maskiner, dels ska ja tvätta upp alla kläder som ska packas med så de e fräscha o luktar nytvättat, me like ; ) Sen får man ju extremt med tvätt i vardagen också tycker jag. Det är så skönt när det är överstökat, tyvärr bara att de fylls på lika fort igen.


Ska in på halens hemsida nu o beställa en halterneck bikini, nog för att jag har en bikini redan men de e inte en halterneck så..Kanske man hittar någe annat skoj man kan beställa också samtidigt. Sitter i valer o kvalet mellan en helsvart o en svart med vita prickar??..


Bilen är skitig, så enormt skitig! Ser verkligen ut som 7 svåra år, Jag skulle behöva städa den, rejält.. tvätta den invändigt och utvändigt, men vart e orken.. hoho? Alla fönster här hemma skulle också behöva tvättas! Ser ju knappt ut genom dem!? ohh..

äh orka ens tänka tanken, ja går och sätter mej på balkongen istället ; )


Man ska ta sej tid för att göra det man tycker om, det finns ALLTID tid över till de lilla i vardagen man brinner för... tänk på det.



Av mArrA$ - 18 maj 2009 10:39

Som, tycker denna låten va helt okej =D

O sen att han e litt halvsnygg också?? ; )



Av mArrA$ - 18 maj 2009 09:31

Det blir en liten sammanfattning av helgen.. som vanligt nu för tiden =)

Saken är den att när man jobbar såna där grispass som ja hade i helgen, hela dagar. Så ORKAR man helt enkelt inte sätta sej framför datan när man kommer hem, inte orka göra nånting för den delen.. nu talar ja givetvis om mej själv.


Nicklas sida på nätet blev iallafall återställd, o våra misstankar om vem som raderade den, blev nästan med säkerhet tillfredställda.. hmm jaja, orka lägga energi på det. =D sån är inte jag längre.

I Lördags var det melodifestivalen, äntligen vann rätt låt.. oh så charmig den grabben var då! Och låten var kanon.. Bra jobbat Norge!


o så vädret: SOL SOL SOL.. Gårdagen var klar uatn molnighet i Östersund och på flera andra ställen i vårt land. På mina timmar så lade jag mej o pressa litt.. fick väl en touch av a brilliant redskin. Hmm ja blir ju nästan aldrig brun?! Måste pressa nu så ja bränner opp mej innan vi far!


Herregud som ja kommer se ut i bikini i år ( de ha ja väl alltid gjort i åförsig ) ! Inga bilder på den bejben lär de bli här iallafall.. haha. Ha lagt ut, är gropig blek å hårig.. oh kära nån. *asgarv* Nicklas visste inte vad en cellulit var när ja påpekade det! Smart jag då va.. *skratt* Va e de då?? ja men det här.. *peka på låret* -jaha, ha ja aldrig tänkt på..

Typiskt.. =D


Tur man inte orkar bry sej i sånt heller..

Tur man får hjälp o vaxa sej litt varstans..



 kort o gott..


 dagens kloka ord..









Av mArrA$ - 15 maj 2009 00:29

Ohh i kväll, eller heela dagen ha man vart duktig minsann! Först börja jobba kl 07, förbereder sej att sluta 14.. men då ringer dem o frågar om ja kan börja jobba 15 på ett annat ställe! ja men sjäääälvklart! så, 13,5 tim ha man gjort idag! O int´nog med det.. När ja slutar kl 21 så kastar ja mej i träningskläderna så tare ja o Carina S en låååång promenad, säkert en mil. va ute i ca 1 tim o 45 min. Härligt!! På Söndag ska vi cykla ilag på jobbet.. =) Kanske hinner med en till prommis i helgen också.


Fan nu måste ja kasta mej i sängen, jobbar ju i morgonbitti! Bytte tur.. tack o lov,för då blir det DANS i morgon!! Sandviken Jannez.. yeeehzzz =D

Av mArrA$ - 13 maj 2009 22:50

Hmm mycket märkligt... why?


Såg precis att Nicklas avslutat sitt medlemsskap på lunarstorm.. i natt?! Jag blev mest brydd för att han dels inte använder sidan längre och sen för att det skedde i natt kl 04:30 typ!?... Min första reaktion var, hmm hallå!va gjorde du uppe den tiden, och vid datan dessutom!!?? Hjärtat i  halsgropen.. hehe.. men läget var inte så tack o lov, för han låg nämligen brevid mej i sängen då och sussade så sött =D .. Därför efter litt research så VET han att det är någon ( han misstänker, LÄS: med 99.99% säkerhet ) som tyvärr måsta vetat hans lösenord och gått in o tagit bort hans profil, va det nu ska va till för nytta??? Han gissade också på ett motiv..menmen.



Nu ska ja släppa in kissemissarna från balkongen och sen ska ja sova om ja ska orka upp i morgonbitt!


Nattinatt





Av mArrA$ - 13 maj 2009 16:02

 


Återbesök hos optikern för att kolla hur jag trivdes i endagslinser istället för Månads... Nja, visst det funkar ju men de andra var bättre. Men ibland har man inge val liksom. Jag har fått problem under ögonlcket, därav att jag börjat anv glasögon lite mer ofta.


Ringde svärmor på väg hem från stan, blev ditbjuden.. kanske typ bjöd in mej själv *skratt* på middag, det blev köttbullar, lunchkorv o gratäng. mumma då.. Ska strax åka.


Idag har vi haft rörmokaren här igen, pannjäkeln hade ju stannat..eller pumpen var död rs. Ingen värme har vi ju haft på hur länge som helst.. Marras har frysit som en naken hund!


Nu Jobbar jag Tors-Söndag.. riktiga grispass. O missar en hel massa bra dans i helgen gör man också.. men ska nog till Aspås o dansa till Zlips på Lördag, fast jag jobbar till 21. Premirä där då, o på Sandviken på Fredag.. men då går jag till 21:24 så det kan ju bli strävt om tid..


Nu blir det en svängom med dammsugren inna ja åker!



Av mArrA$ - 11 maj 2009 16:33

Såg äntligen biosuccen : Män som hatar kvinnor på bio igår! den var helt sjukt bra.. Lisbeth i filmen var ju huuur grym som helst! Henns attityd, hennes IQ, hela hennes inställning stormade bioduken. Kan tänka mej att många utsatta och säkert även vi andra tjejer/ kvinnor också där ute som sett filmen fick god lust att ta efter hennes tllvägagångssätt för att stoppa sin förövares vidriga beteende!! En sak är nog säkert.. han lär knappast gör om det!


Det blev en liten uppvärmning för dagens föreläsning jag och svärmor vart i väg och lyssnat på. Den handlade om missbrukande kvinnor i våldsamma förhållanden. Föreläsaren presenterade sitt kvinnohem, som hon startat upp i dec 2000, Storvik. Vilket energiknippe kan man säga! Vilken kvinna allstå!  Hon uppslukade nog alla som var där och lyssnade på henne, iallafall mej. Hon var ett levande bevis på att allt går att förändra bara man själv har viljan, så finns det verktyg att ta till.

Med sina jobbiga händelser tagna ur egna livet så satt jag som klistrad där i hörsalen, och timmarna rusade i väg..


Besök gärna deras hemsida för mer information!  

http://www.kvinnohemmet-rosen.com/



Nu så är man hemma och det är dags att laga litt middag.

Av mArrA$ - 9 maj 2009 17:11

Idag så är det strålande väder ute! Tog oss en lååång promenad på förmiddagen, var ute o gick raskt säkert 1,5 timma! Sköönt, men det är drygt att gå med Nicklas å hans långa ben ju, bättre o gå med syrran var det då ; )


Har precis legat på balkongen o solat, somnade i värmen.. mm så jäkla skönt. Man Önskar så att ha hus vid sådana lägen.. vi får se hur det går med kåken vi var o kikade på, de va ju ETT PAR st intresserade.. hrmm 153 som var där å kikade!? O sen typ 40 intresserade.. ojoj. Men vi ska väl lägga bud så småningom får vi se vad som händer..


Ikväll, Lördagskväll är jag ensam. Nicklas är nämligen med sin vän Jocke o grillar på ett 50 års kalas. Ja ska ju upp o jobba i morgonbitti, annars hade man ju kunnat följa med.. men , så ja sitter här i min ensamhet ikväll istället. Lika glad var räven! =D


jag luktar sol, bäst o ta en skön dusch. Sen ska ja nog sätta mej o fixa o pilla lite på naglarna, smöja litt o kanske ta ett fotbad o fixa tossingarna på samma gång.


Livet är underbart!


[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards