Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under december 2010

Av mArrA$ - 10 december 2010 20:21

9500 kr fattigare...  fanns dock inte i lager!


  

Men, Köper man en Rolls-Royce så får man vara beredd på leveranstid..*blink*


det "firar" jag ikväll med ett glas vin i min ensamhet, ädelost och vindruvor framför kvällens Idolfinal! Jay måste bara kamma hem det hela va..?! Men Minnah är ju rätt hyffad också.. hmm har en tjej ens vunnit någon Idol genom tiderna? Och mycket rock har det också vart.. 

Av mArrA$ - 10 december 2010 00:10

*skratt*

Dennan låg visst på Blenders hemsida, tagen förra helgen.. jodå, nog var det roligt alltid! ;) 


  


Av mArrA$ - 10 december 2010 00:00

Telefonen ringde hos Petterssons. - Marie Pettersson i telefon!

- Hej, jag ringer från vårdscentralen. Din man Martin Pettersson var hos oss i går för att ta blodprover, eller hur?

- Ja, hur så?

- Vi har råkat ut för en liten beklaglig arbetsolycka, vi hade också en annan Martin Petterson här igår som tog blodprover och av någon anledning var bådas personnummer oläsliga på provrören. Säkert något printerproblem.

- Kan ni ta nya tester då?

- Tyvärr, med anledning av de nya sparkraven inom den offentliga hälsovården får man ta omfattande blodbilder bara en gång per person och kvartal..

- Jaså.....

- Så nu har jag dåliga nyheter att meddela. Antingen har er man HIV eller Alzheimers.

- Det kan inte vara sant. Vad ska jag göra nu?

-Vi rekommenderar att ni tar er man till stadens centrum och lämnar honom där. Hittar han hem själv, så ha inte sex med honom!

Av mArrA$ - 9 december 2010 23:07

skillanden kan vara hårfin..


Please, Don´t Confuse hate with Jealousy  



Och vem har sagt att jag var "kär" fjolårets advent? 

Jävulskt omogen kan jag iallafall säga att jag varit!..kär hit och kär dit, allra helst när man läser tillbaka i alla gamla inlägg! 

tur jag är jävulskt mogen nu iallafall ;) 


Är det inte så.. ibland bara vill man så mycket att det SKA vara rätt. Man vill bara hittat den rätta, blicka framåt, smida planer Jag fick faktiskt frågan av en väninna under vårt förhållande..

-Maria, är du verkligen kär på riktigt eller önskar du så innerligt att det bara SKA vara rätt?

  Svaret på den frågan är rätt uppenbar IDAG. Hade jag vart så kär som.. eller hade VI vart ens kära i varandra sista tiden, så skulle vi väl inte bara kunnat gå vidare så enkelt som det var? Bara släppa allt och blicka framåt.. 

Skulle jag fastnat i negativa mönster skulle jag inte fått uppleva så mycket häftigt i livet som jag gjort under de senaste 6 mån.. 

En hel massa rajtan tajtan och tji o tjofräs! ;) 


Den här gången har jag inte hittat den rätta.. den rätta har hittat mej. 


Jag skall också ändra lite i något blogginlägg, ibland tänker jag inte mej för, utan bara låter fingrarna dansa på tangenterna. Jag vill ju såklart ingen skall ta illa upp av det jag skriver.

Tack för upplysningen..

Av mArrA$ - 8 december 2010 22:58


  • Budskapen är dubbla.. ska man eller ska man inte koka vattnet i Krokom/ Dvärsätt? Jag ids inte koka nånting just nu iallafall..Positivt är ju att dem hittat smittkällan.


  • Vädret idag är -7 grader är rena rama sommarvädret, om man nu ska likna det med någonting...

  • Anna! Daniel är rädd att du kommer slå honom om ni skulle träffas!! moooha, Yes be afraid honey.. be veeeery afraid ;)) hahah..She IS my bodyguard!

  • Snacka om noll inspiration

Av mArrA$ - 8 december 2010 12:23

           


Idag känner jag mej aningen piggare, inte så där vidrigt trött som jag vart de senaste dagarna!.. och så börjar folk babbla om den förbannande parasiten? Att jag kanske har den.. hmm.. Men nånting mer än trötthet skulle man väl ha känt då, och den enda kontakt jag haft med det vattnet var för 2 veckor sedan på Furuparken.. okej, det kanske räckte? Nä, hoppas de verkligen stuckit sin kos isåfall.. Hörs att Östersund drabbas rätt hårt av detta, så här innan jul.. så här innan alla bokade julbord som folk suktar efter. 


Själv ska ja börja arbeta inne istan snart, bara8 dar kvar!  koka vatten och tänka innan man handlar.. låter jobbigt ;)  men det blir nog en vana. bara en sån sak som att tvätta händerna, borsta tänderna? urk.. 


Jaja, nu har jag några hårda arbetspass kvar framför mej i Krokom iallafall innan det bär av, det verkar ju som de finns hur mkt jobb som helst nu..? typiskt då. 

Sen har jag ett hårt arbetspass här hemma som väntar.. som väntat alldeles för länge nu.. dammsugning och kanske lite städ vore på sin plats.

Advent i Dvärsätt? njaa skulle inte tro det.. Man blir nästan lite full iskratt när man tittar tillbaka på fjolårets advent, men städat var det iallafall! 


 Daniel kom hit vid lunchtid och vi började surra lite och drack kaffe.. prata om dåtid, nutid och såklart framtiden och hur livet kan komma te sej. Vi pratade och pratade i fleeera timmar för att sedan fortsätta per telefon i natt ytterligare 2 timmar ^^, De är så mysigt och vi kan verkligen surra om ALLT! Det är en kvalite´ jag uppskattar mest av allt i ett förhållande! 

Status: Saknar honom så mycket...


  


Av mArrA$ - 7 december 2010 01:03

Dags att kanske på allvar försöka börja vända på dygnet nu! trötta mornar, sover som en stock hela eftermiddagarna.. ja, då jag inte är på arbetet vill säga. Sen efter kl 22 så piggar jag visst på mej och får svårt att somna.. men lägge rjag medj nu så slocknar jag inom kort, det är ju så. 


Idag var en riktigt jobbig dag på arbetet, fick kuta arslet av mej för att täcka upp på lite olika ställen.. eftersom de inte lejer in vikarier då det behövs! Dem, Läs: ledningen, ser inte till arbetstyngden som råder utan till hur många tomma rum det är? ehh va.. Fattar helt enkelt inte logiken i det resonemanget?.. kliv in i vårdarbetet, vårda dem som bor, ge den lilla extra tiden som annars kanske inte finns.. istället för att se på ett papper hur många tomma rum det är? Nä, sånt där gillas inte!.. var rädd om personlen också! Det säger väl en hel del då sjukskrivningarna ökar? Hmmm mindre pigga ordinarie personal och färre vikarier..lycka till och God jul. 


Helt slut efter den här dagen var man iallafall..snart slipper man att kastas runt till höger och vänster. 


Godnatt lussekatt

Av mArrA$ - 6 december 2010 00:02



Hur driver man jultomten till vansinne?


I stället för en tallrik med gröt och mjölk samt några kakor, ställer du ut en tallrik kallorisnål sallad. Och så lämnar du en lapp där du förklarar att han bör gå ned i vikt.


Medan han är inne i ditt hus och lägger klapparna under granen, smyger du ut och letar reda på hans släde. Sätt en böteslapp för felparkering på släden.


Skaffa plastkopior av hans renar att byta ut hans renar mot. Videofilma vad som händer när han försöker starta. Sälj sedan filmen till Dolda Kameran.


Lämna en lapp under granen om att du åkt på semester och be honom vattna dina blommor medan du är bortrest.


Skaffa en ursinnig tjur och släpp in den i ditt vardagsrum. Gissa om Tomten kommer att överraskad, för att inte tala om tjurens reaktion när den får syn på Tomtens stora, röda dräkt!


Ordna med ett demonstrationståg av arga snögubbar som håller upp skyltar med texter som "Vi hatar julen!" och "Stick hem, Tomten!"


Lägg en lapp om att Fru Tomte har ringt och bett dig hälsa att han skall åka förbi Konsum och handla tre liter lättmjölk och en dietlimpa på vägen hem.


Ordna med ett överraskningspartaj för Tomten när han kommer ner genom skorstenen och propsa på att han inte får gå förrän stripporna har kommit.


Medan Tomten är inne i ditt hus sätter du dig i hans släde och väntar på att han kommer tillbaka till den. När han kommer ut och får syn på dig säger du helt lungt "Du borde inte ha missat den sista avbetalningen!" och så kör du din väg med släden.


Fäst en kopia av din önskelista på skorstenen med sista-minuten-ändringar.


Täck över skorstenen med taggtråd medan Tomten är inne i huset.


Pryd hela vardagsrummet med uppstoppade djur, gevär och jakttrofeér. Ställ dig själv ute på verandan så du kan hålla uppsikt över här Tomten kommer in. Då ställer du dig på gräsmatten och skriker "Titta, en ren! Och den har röd nos!" Sedan avlossar du ett gevärsskott.


Lämna en lapp att du har flyttat och en helt obegriplig vägbeskrivning som möjligt till din nya adress.


Lägg en ny tomtekostym framför granen med räkningen från en kemtvätt ovanpå.


Ur ett lämpligt stycke kork eller plast skär du ut en stämpel med formen av en renhov.Stämpla hovavtryck över hela dig och lägg dig ned bredvid släden. När Tomten kommer för att fortsätta sin färd, klagar över att du blivit nertrampad av renarna och hotar med att stämma honom.


Häng granen full med påskägg i stället för de vanliga julgransdekorationerna.


Klä ut dig till påskhare och så snart Tomten kommer dyker du på honom med orden "Den här stan är inte stor nog åt oss båda"



Hoppas ni haft en trevlig Andra advent mina vänner..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards