Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under mars 2009

Av mArrA$ - 11 mars 2009 08:15

Lagar nyttig frukost idag, fiberhavregrynsgröt med linfrö, loppfrö och solrosfrön.. slemmigt meeen mättande. Attans då, jag glömde att salta.. jaja ner ska det iallafall.


Sen tänkte jag ta mej en härlig promenad i solen som lyser ute..önskar man hade sällskap.

 Börjar jobba 14:00. "Råkade" även ta på mej jobb på Fredag. typiskt då! Ska ju på dans..men ja åker direkt från jobbet då på dansen, det brukar funka.


Nu har en vaktmästare precis vart här o kollat på vår jäkla panna i lägenheten som krånglat nu ett bra tag... någon annan som kommer o kollar på den i dagarna.. *suck* bara det inte drar iväg i kostnader så är vi nöjd.

Av mArrA$ - 10 mars 2009 17:09

Goddag

Sätter mej o skriver lite i väntan på hemmalagad potatismos o korv!

Idag så har jag jobbat hela långa dagen, till 16:00..


Fick också min krok idag som jag vann på Tradera.. sperfin var den. Vet inte riktigt vart jag ska placera den ännu o vad jag ska ha på den. Kanske i köket till kökshanddukar? i hallen? i vardagsrummet..? ja man finner nog någe bra ställe..



aha.. ; ) Vad bjuds för mina sängbord mån tro!? hehe.. ja ska ha dej i åtanke "Maja" om jag får för mej att sälja dem!.. =D

 Blev också erbjuden av en arbetskamrat som ville köpa arkivskåpet! Det har jag liksom ingen bra placering för heller så.. ja jag ska fundera lite mer på det "A"



nu hör jag elvispen i köket..mos på g!




Av mArrA$ - 9 mars 2009 23:37

 L E D I G! äntligen ledigdag..

Har hunit städat hela lägenheten o tvättat en massa kläder, sängkläder och renbäddat.

 Kl 16 kom Nicklas hem o då var det dags att åka å hämta möblerna jag köpt i Ånn på Blocket! Hade ju bestämt mej för två bord typ, ett skrivbord och ett annat.. men det blev ett helt lass hem!

Resan blev ju ett minne man sent glömmer.. först på gäg dit, som Nicklas uttrycker sej.. aldrig mer en kvinnlig "kartläsare" *skratt* Ja ledde honom in på fel väg, in på en smal smal skogsbilväg där det desutom inte fanns någonstans att vända, och allra minst med ett släp!? SEN så kommer det en uppförsbacke och bilen orkar inte upp då det är halt, oh kära nån, får lossna släpet å rulla det baklänges ner igen o vända det för hand.. jaja, mycket om och men så kommer vi rätt. Mannen som ja handlade av hade MASSOR MASSOr med möbler han skulle bli av med.. det var typ bara att peka o fråga va han skulle ha för det..

  För 1500: fick vi iallafall detta!


700:- ( en utdragbar låda framtill )

2 st nattbord 100:- styck

Ett slags arkiv i ek.. 200:-

Gammalt hopfällbart bord 100:-

Ett uuuursnyggt skrivbord 300:-!!

mmm...ögongodis

Ett skräpbord som stod i garaget 0 :- fick det...

samma här 0:- ska bara spola av det en hel del.. får nog stå i förrådet så länge.

 Fick även en gammal rockokomöbel om vi ville, han skulle liks slänga den.. men vi struntade i den. Hade säkert kunna sälja den o fått nån tusenlapp.. men vadå.

Inte illa va! =D supernöjd.. alltså han hade huuur mycket som helst, tur vi hade litet släp!


Iallafall, när vi åker hem.. har typ 6 mil kvar så vrålar Nicklas HELVETE! Jag trodde att Luleå släppte in mål eftersom han ropat det tidigare i det syftet.. meeen då känner jag hur bilen sakta lägger av, soppatorsk! men herregud då..

jahapp, bara till att stanna en bil o lifta till närmsta mack, som tack o lov bara låg en mil bort.. hon skjutsar oss dit och tillbaka till bilen, hon får 100kr som tack för hjälpen.


Sen åker vi vidare hem..


O nu är det dags att koja eftersom ja ska upp 06!

Hej svajs!

Av mArrA$ - 7 mars 2009 22:02

Ja då var man hemma efter en låååång dag på arbetet. Snacka om att gå på autopilot nu..man vet knappt vad man heter. Okej, en dag till klarar man.. herreguud man är väl ung, jamenvisst serru..brukar låta så.. =D


Idag har jag köpt ett antikt gammalt skrivbord på Blocket, såååå fruktansvärt snyggt allmoge, vitt, grovt, slitet,  shabby.. ska hämta det på Måndag eller... i morgon om ja inte kan hålla mej! Då får ja skicka gubben.. ovanför Åre. Sen handlade jag på tradera lite också =D .. hittade denna krok ( 51:- ) som får bli:



Av mArrA$ - 6 mars 2009 22:40

Mina arbetskamrater är ju inte heeeeelt rumsrena har jag kommit fram till.. hrmm, vissa av dem iallafall! *hahah* =D här kommer en bild på något skumt paket jag hittade på jobbet idag?!


 

 .. gissa varför man asgarvar sej dubbel på det bygget typ jämt! *skratt* Och jag vet ju desutom vem som är den skyldiga till detta bus! *blink* hahaha... ja kära nån ni! =D

Du måste ju fan vara den fräsigaste människa jag kommit i kontakt med på väääldigt länge *censur*


Annars så lär jag knappast hinna/orka skriva någon blogg i helgen.. idag jobbade man 13 tim, från 7- 21:45. I morgon samma tid.. och på Söndag likaså!


Meeen håll till godo gott folk!

God natt o sov gott



Av mArrA$ - 5 mars 2009 19:26

Dagen har vart heeelt otrolig alltså.. ni anar inte! Eller det började redan i går kväll om man ska ta det från början..




Det var en gång..


Först var vi ju bortbjudna på middag till Nicklas mor, leverbiff!?.. kanske redan där började det kan man säga! haha.. nä skämt åsido såklart!!! *blinka*

 Jag Fick ju vanlig biff o potatis som va supergott.


När vi, efter att ha spelat en runda kort med dem, kommer hem till vår lägenhet så känner vi genast att den är totalt iskall!? Och alla element är kalla.. alltså ingen värme alls på dem.. Ringde såklart fastighetsjouren, men dem kunde inte komma ut där på kvällen, och att vi skulle få det fixat idag istället.

Natten var fruktansvärd, vi låg bägge två i underställ, tjockstrumpor och låg under en hög av tre täcken tätt ihopslingrade, trots det rann näsan och halsen blev krasslig.. =/ Idag kommer vi hem och termometern visar 14 grader! oh kära nån, nu får de minsann pallra sej hit o fixa detta o det OMEDELBART.. det tog väl en 30 min sen va det ordning igen o lägenheten är åter varm o skön.


Idag, Ny morgon, stiger upp.. eller kastar mej ur sängen rs! ( som vanligt ) gör mej i ordning och kutar ut till bilen.  Saken är den att igår så ORKADE jag helt enkelt inte köra in bilen i garaget.. tänkte för mej själv att en enda dag på gästparkeringen kan väl inte göra någon skada, flera andra brukar ju stå där ibland... thjii fick jag AND Guess what?!  En fet fastfrusen Parkeringsbot på ruttan igen! ( kan snart göra en egen kolumm om mina böter.. *skratt* ) jaja, 600 kr till ingenting för att jag var lat o dum.. man lär sej något nytt varje dag, lär ju alltid köra in i garaget efter detta. Hmm vilken i raden av alla parkeringböter var detta? har snart fått en tio st tror jag.. Sen undrar jag, Vad gör dem eg av pengarna som kommer in via parkeringsböter o sånt??



Tutar o kör iväg på jobbet iallafall.. hmmm bilen skramlar något fruktansvärt? Ringer Nicklas. Han säger att vi måste kolla fläktremmen innan ja kör någe längre, men ja var snart framme på jobbet så.. kl halv fyra dyker han upp o kollar läget innan ja ska köra den hem igen. Vi provkör en liten tur och bilen smattrar heeelt otroligt. Alla som vi möter kollar på min bil.. eh? Ja nog för att den är skiiiitsnygg ( NOT ) men vadå.. ; ) hehe..

 Tillslut är det en dam som pekar på grillen fram o vi stannar bilen, går ut o kollar vad hon menar. Där framme hänger min extraljusramp?! o släpar i backen! Någon har alltså försökt slita bort den under natten mot idag.. men tyvärr inte lyckats. Det va bara att lossa på den helt trasiga rampen. Ja så nu var man utan extralysen också...Jag har sagt det förr och säger det igen.. DET VILAR EN FÖRBANNELSE ÖVER DEN DÄR BILEN.. det bara måste vara så.

Det kan bara bli bättre, inte sant?


Carina: Det gick över i mina ögon iallafall, höll bara i sej en dag.. morgonen efter jag blivit bländad.. googlade lite och fick fram att : man visst kan drabbas av akut ögoninflammation när solen speglar sej i snö osv.. o häromdagen vet ja att solen va så stark o lyste ner i backen när ja körde bil hem att det bara tokrann ur ögonen.. snöblindhet kallas det visst.


Kanske var det? I hope so..

Av mArrA$ - 4 mars 2009 11:21

vaknar med igenkladdade ögon! Oh neee inte igen väl? ögoninflammation.. mitt vänstra öga är alldels rött, dock inte svullet men.. alltså vad är detta! Jämtlandsklimatret passar inte mej, ja e ju sjuk jääämt! O alla säger att man blir så frisk av fjällsluften.. jaja, inte Marras tydligen.



Ledig, håller på att tvätta iallafall

 Idag är vi dessutom bortbjudna på middag...

Av mArrA$ - 3 mars 2009 19:52

Har som sagt varit in till staden o handlat, de blev såklart en hel del utöver de man hade skrivit upp på lappen..storhandla när man tänker på att man faktiskt måstegöra matdosor osv.. men nu så är det gjort o vi behöver inte svälta denna månad heller=D


På vägen hem syndade vi!! fasen också.. va man ångrar sej då, åt en kebabrulle o Nicklas tryckte en pizza, vilket va längesen men ack så onödigt.. på en Tisdag dessutom.. jaja, de e ju gjort det också.

Han ha åkt iväg o lira innebady han nu, kan ju hoppas på att bränna en liiten del av det man ätit. Själv funderar jag på att faktiskt sätta mej o cykla.. men inte riktigt än, ja tänkte städa upp lite här hemma först.



[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards