Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under juni 2009

Av mArrA$ - 16 juni 2009 23:46

Tio i tolv så sätter sej marras o skriver ett inlägg... Sitter o skriver ett meddelande till min turkiska vän Hakan på facebook, en av kyparna på hotellet vi bodde på. Jättesöt o go kille som fick mkt bra "kontakt" med Nicklas också...Rätt svårt att föra en konversation då han inte talar engelska, men ja såg att han hade skrivit till mej nu, på just engelska. Jag har hittat ett översättningsprogram där ja översätter det jag skriver på turkiska.. fast de stämmer ju inte hela tiden.  Som i alla språk så är det ju mycket slang. Men de e ju rätt skoj =) Man Lär sej någe nytt hela tiden..


Nicklas lade sej, ja la mej också.. men ja kunde inte sova. trött va e det.. ja ha liksom vart trött varje dag hittills, men just idag/ kväll när ja ska upp o jobba i morgonbitti så är ja pigg som en mört?!


Idag har vi suttit på motionscykeln bägge två, ja ha suttit sammanlagt 40 minuter o Nicklas lite tuffare tempo i 30, svetten lackar av honom! Sen ha vi ätit mkt bra mat nu i tre dar! Nu jäklar ni..


hyrt nya Wallander ikväll: Hämden.. mkt bra film!!


I morgon blir det jobb o sen bil-tut-bingo!!

Av mArrA$ - 16 juni 2009 05:30

Uppe med tuppen!

Som moraliskt stöd kliver jag upp tillsammans med gubben och äter frukost.. det tillhör inte vanligheterna minsann. Han hade ställt i ordning alltsammans och värmt välling till mej, gofisen. Man ska ju upp själv i morgonbitti så, det är lika bra att vänja sej en dag innan.. Jag har ätit o borstat tänderna, nu ska ja lägga mej igen.. men faktiskt så skulle jag lättsamt kunan vara uppe, för ja e ju pigg som en mört nu?.. hmm

Tvättstugan senare idag, vid tolvtiden. Laga mat: i dag blir det potatis, korv , äggstanning och spenatstuvning. Sedan så ska ja ta en tripp på affären...


Nä, see U later, slafen blir kall..

Av mArrA$ - 15 juni 2009 23:49

Glömde tala om att vi var på studentmiddag hos svärmor i Lördags också.. Exotisk planka och en hel massa efterrätter.. mm det va så jäkla gott.

 


Efter det så for jag nicklas, hans syster Emma och vår vän Billy och dansade till Jannez på Aspåsnäset.. oh shit va folk det var i den lilla logen! Omkring 500 sa dem att de var.. Men skoj hade vi iallafall..


Jag och Nicklas gick och satte sej i serveringen ett bra tag, där satt vi o småpratade om hur det var när vi träffades första gångerna o va avancerat mycket var då =) Att jag som var upptagen och allt..

Att han vågade ta chansen o skicka det där sms:et..och jag svarade!

 Vem hade kunnat ana att man skulle finna den rätte.. på en dans i Umeå? Om han inte varit så tjurig.. vad hade hänt då? Jag är tacksam av hela mitt hjärta att han verkligen visste vad han ville ha och fortsatte kämpa trots mitt tjuriga jag ; )

Man bara ler inombords när man tänker tillbaka på det =D mmm..



Älskar dej Nicklas Berggren

Av mArrA$ - 15 juni 2009 17:17

Här kommer en bild på Sara

 

Nicklas syster som tog studenten i fredags. Måste kännas härligt för henne.. dessutom flyttar hon hemifrån nu i veckan, man glömmer aldrig den känslan. Själv har jag ju inte tagit någon student.. lite sorgligt =S Det är ju säkert härliga minnen för livet.

Visst lyckasdes jag med håret rätt bra? Sen är det ihopsatt med ett spänne i strass bak på huvudet också.


Vi bodde som sagt på en camping i Bollnäs allesammans, utom Lena ( svärmor ) o syster Emma som bodde i Saras studentlägenhet. Jag och Nicklas fick ett otroligt romantiskt rum i denna gamla knarrande herrgård.. o ja kunde ju inte sova iallafall til en början, de lät o knarrade hela tiden, brr.. typiskt ett sånt där spökställe.


Ja, själv ha man ju vart till frissan nu.. blev faktskt nästan samma frisyrsom sist, vi sparade luggen en aning mer.. men liksom kort på ena sidan o längre på andra. Nu ska ja också spara ut min egna hårfärg, e ju dödens less på att färga de svart o svart o svart.. min hårbotten lyser igenom också. =D


Nu lagar Nicklas mat, det blir Köttfärslimpa med rivna morötter o chilikeso i. Till det har vi vitkålssallad och färskpotatis.. mm kan det bli bättre =)


Nu ska vi äta!



Av mArrA$ - 15 juni 2009 12:32

Jag måste till frissan idag.. jag har nämligen plockat ur hårslingorna, som inte bara var EN vill jag lova.. Det värsta med allt var att jag tappade såååå mycket jävulskt med hår när vi tog bort dem!! shit shit.. så nu idag ska jag till frissan kl 14 o klippa mej, kortkort.. =/ jaja, man lär så länge man lever. Inte hårfärlängning utomlands igen iallafall, den saken är klar..

Lägger väl ut någon bild senare på resultatet.. Tur att hår växer ut.

Trist, ja trivdes ju med att ha lite längd på skallen.. får se hur jag kanske klarar att spara ut det själv senare i livet.


Jag ska uppdatera lite när jag kommer hem om helgen som passerade, lägga ut en bild på en mycket vacker tjej som tog studenten i helgen =D Må ju skryta lite om håruppsättningen som jag gjorde också, hihi..


Höres sen då.

Av mArrA$ - 10 juni 2009 19:03

Vaknade av telefonen som ringde vid 11 tiden..mammsen! Vi sov som stockar, upp o käkade frukost. Hjortronfil + musli med nötter, rostad macka med keso och ägg. Sen så skulle vi vila en liiiiten stund igen =) ja gissa vad?! med panik vaknade vi typ 14:30.. Nicklas börjar jobba 15 ju! haha.. kära nån då.. e man trött eller trött?!  Ja, han fixa matdosan sen va de bara till att åka o jobba.

Jag passade på att åka på kommunhuset o sola litt solarium i samma veva, med detta fina Väder få får man ju inte behålla någon bränna inte. nog för att brännan inte är av värsta sorten, men ja brukar ju va kritvit i vanliga fall! hehe..



Middag: det blev köttfärssoppa med pasta, majs, lök och champinjoner.. mm de va gött. Så nu e man mätt i maggen också.. iallafall en liten stund framövers. Men håll med om att det är verkligen trist att laga mat och äta i sin ensamhet.. ursch.



Ikväll så ska mina arbetskamrater ha hemmafest, typiskt att jag skulle bort då.. annars hade ja nog åkat jag också. Men men de kommer fler tåg.. Hoppas ni får det superskoj iallafall! Ta en jäkel för mej också, hihi..


Nu ska ja dammsuga upp katterna.. ehh ja menar katthåret som yr runt här.


[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards