Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2009

Av mArrA$ - 21 september 2009 20:48

Inga problem att stiga upp i morse inte, glaad! jajamen.. arbetsgläjde =D  vad kan man annars känna när man får jobba med underbara människor! Och herreguuud Anna.. om ja ändå vore lika kvicktänkt som dej! Då skulle jag sååååklart bett tvättstugekärringen flyga o fara.. *hahaah* Ja, kära nån.. du är bara störtskön.

 Jag har ju som sagt inte någe jobb framöver och det oroar mej något så hemskt, men ja har lixsom innerstinne trott att de ordnar sej på någe vis. Men tyävrr, Idag var droppen på jobbet.. jag vill ju jobba där!!! MEN inte på vilka villkor som helst.. de går ju inte. Så när ja gick hem var min sinnesstämmning inte lika skoj.

  

 

 

Jag o min andra hälft har sysselsatt oss med något skoj i 3 dar nu.. vi har nämligen börjat lägga ett pussel! Det är de mest tråkigaste pussel i världen! haha.. himmel, gräs och sen en lada mitt därpå.. ÖoB 30:- vad kan man mer förvänat sej. Vi har inet ens fixat ramen ännu?! Nä, allvarligt.. det är skitsvårt.. man tycler att allt passar men ändå är nåt fel *suck* Men det är en mysig stämmning, mkt tända ljus och bara sitta där.. tillsammans. det gör ju allt på någe vis. Att sitta framför tv:n är inte min grej, det må vara nå så Osocialt..  men vi hamnar ju där mestadels tyvärr. =)

  

 

Nicklas kom precis hem, han var så duktigt att nu kl 19:30 var han iväg på simhallen o körde 70 längder.. mm duktig han är då! En annan startade upp datan o satt säg här på en gång ; ) SJälv funderar jag på att börja i gympan igen, det tycker jag är mkt roligare än att simma.. tacka vet jag en rosa flytmadrass i Utlandet, okej det kan ja ta.. ; )

 

Nu är det allas våran ANNA ANKA som gäller...


*kisses*

Av mArrA$ - 19 september 2009 08:59

Men allvarligt.. igår, haha. Vilken sur J-la Kärring ja stötte ihop emed nere i tvättstugan?!

Det var så att vi hade tvättid mellan 12-17, jag hade städat upp efter mej.. tänkte att jag låter tumlaren gå ett tag till, mina handdukar däri var nämligen inte torra. Så kommer vi på att vi ska åka till staden.. o ja glömmer bort tumlaren såklart, men det är väl inte hela världen.. den som kommer efter kan ju bara slänga ut dem i en vagn el nåt?


Okej jag kommer hem, kl var 18:30.. går direkt från bilen in till tvättstugan.. där inne står personen som har tvättid efter mej.. vilken tur tänker jag då kan ja ju be om ursäkt personligen =)


Marras - Men heeej, och ja ber om ursäkt, de är jag som va så klantig o glömde tvätten i tumlaren..

 

Kärringen står fortfarande med ryggen emot och rengör filtret till tumlaren..

 

Elaka tanten - Jaa, *morrar* du SKA minsann se till att rengöra maskinen efter dej!! *aaaarghh*

 

ehhh, ja blev alldeles paff.. hade inte räknat med den reaktionen.. =)

 

Jag -  jaaa, men alltså nu var det så att jag glömde faktiskt helt bort att ja lämnat kläder i tumlaren.. det var absolut inte min mening.

 

Elaka tanten - Ja det är minsnn inte meningen att JAG ska rengöra efter DEJ också.. har nog med mitt eget!!

 

Marras: Ja, me som du hör ber ja åter igen om ursäkt.. du ska veta att jag brukar ALLTID städa efter mej, det här var ju inte meningen.. förstår du??!

 

Elaka tanten - Men så här gör man bara inte när man har tvättstugan!!!

 

Marras - Men hallå, hör du inte att jag GLÖMDE BORT DET innan ja åkte till stan???!!!!

 

Elaka tanten - mummel mummel.. ja, nä mummel..mmm mmm mm.

 

Ja blev sååååå förbannad, rafsade ihop mina handdukar som hon kastat i en hög på bordet..sen gick ja ut därifrån..svor högt kärringjävel!! (JA hon hörde det fönstret var öppet )  möttes av Nicklas som stod o log.. han hade ju hört allting! =)

 

  

 

Tänkte gå tillbaka in o säga det - men du, vet du vad.. lämna tvättstugan ostädad sen så kan jag som är ung och rask! gå ner o städa efter dej istället. ; ) haha.. men Nicklas avrådde mej.

 

Komiskt, kvällen före hade de visst pratat på karlavagnen att äldre damer/kvinnor/tanter/kärringar U name it.. var de värsta i tvätstugan.. haha, skulle frågat om hon lyssnade på det ; )

 

 

 

Hur skulle du reagera om nån råkat glömma tvätt kvar i tvättstugan??

Eller regerat om du var jag? =)

 

Av mArrA$ - 19 september 2009 00:03

Jag har nu bestämt att åka hem på SKÖRDEFETSEN i Bollstabruk den 25 Okt!!

 

Jag hoppas vi ses där..

 

 

 

Years Ago.. I remember.. ; )

 

Av mArrA$ - 18 september 2009 00:58

Medans jag väntar i natten på att mannen ska stiga på, så sitter ja o lyssnar på lite musik som för tankarna tillbaka till Turklad =D Otroligt vilket mine jag har då det gäller musik. jag kan infinna mej på plats vart ja hör låten osv. Samma sak gäller då jag är ute o dansar.. jag vet nästan exakt vem jag dansat med till vilken låt osv. =)

Just nu spelas Pussycat dolls - Jai Ho ( you are my destiny ) Den påminner om en skön taxitur vi åkte hem, det var med en gammal kvinna.. faktiskt den enda kvinna jag såg körde taxi.

Hon hade långt stripigt grått hår och inga tänder, ungefär som yogurtgumman ; ) Vi delar fram ett pris, sätter oss i hennes taxi ovh vi beger oss, och plötsligt drar hon på stereon! Väääärldens jäkla ljud.. baslådor fulla taxin o så pumpade hon ny bra musik! haha..

hon va stenhård.




Av mArrA$ - 17 september 2009 17:47

Sitter och försöker ladda upp bilder på facebook, men det går inte som jag vill.. what is the problem??

  

 Ätit middag, idag blev det köttfärssås med stekt vitlkål + bambuskott.. riktigt gott. ja försöker köra en light version av LCHF nu av olika anledningar..dels att jag vill så gärna gå ner några kg igen, sen att.. ja jag tror man mår bra av det helt enkelt. ; )

 

 Innan gubben åkte och jobbade så låg vi i soffan o myste, han strök mej över håret så härligt att jag somnade, sen när ja vaknade en halvtimma senare så hade han strukit mej hela tiden.. åhh goknul.  

 

Ikväll är det ett spännande avsnitt av lyxfällan! shit alltså, de har skulder på typ 3 miljoner!? ojoj hur kan de gå så snett.. En annan är ju så jäkla noga med att betala sina räkningar i tid, annars vet man ju hur det slutar.

 

Vi ska skaffa canal digital, vi har ju bara de vanliga kanalerna nu 1,2,3,4,5 o några fler.. Mannen vill ju ha canal digital sport för hans hockeyintresse osv. Medans jag är inte ett dugg intresserad av det, får nog bli det paketet totalt då har man både sport och filmkanalerna.  

 

 

Av mArrA$ - 17 september 2009 10:10

God morgon

 hmm undra om det verkligen är en sån  god morgon   med rinnande/ täppt näsa omvartannat som dessutom nu SVIDER, det ligger näsdukar överallt och nässprayen tog precis slut. Hungrig är jag och det finns inget att äta till frukost. Jag borde ligga till sängs med en stor kopp vamt te brevid, en bra tidning och dubbla täcken! Men hur lätt är det att sova när hela halsen kliar så ja vill spy!.. knät har svullit upp av infektion i kroppen, det gör ont när jag går. Till råga på det ser det ut som ja supit konstant i 3 veckor, mina ögon är rödsprängda och rinner.. Nicklas ligger o sussar, ja menar dreglar på kuddinussen fortfarande. Jag vill inte gå utanför dörren.. tro om han vill vara snäll när hans tiger upp och åka in till Krokom? Handla lite frukost, näsdukar o en ny nässpray..

 

Nu ska ja in o pussa LÄS: snora, på honom litegrann!

Av mArrA$ - 16 september 2009 19:19



  


  



Av mArrA$ - 16 september 2009 16:09

Har tittat på Tyra Banks show alldeles precis, idag hadlade det om unga prostituerade mammor.

En av tjejerna som Tyra intervjuade visade stolt upp sitt flådiga hem, sin stora SUV, bebisens stora klädskåp fyllt med kläder osv..Den andra kvinnan skröt med att hennes flicka minsnn gick på privatskola som kostade 11.000 dollar om året! Vilka i publiken skulle ha råd med det minsann, påpekade hon skrytsamt??!! Vad trevligt den dagen dottern får veta hur de kan ha råd med allt detta, att hennes undervisning beror på att mamman säljer det värdefullaste man har.. sin egna kropp. Tjejerna jobbade/ jobbar på den lagliga bordellen Bunny ranch i Nevada. I publiken sitter hennes hallik, Dennis Hof  .. han som driver ranchen ( han som också tar 50 % av deras inkomst ) och talar så gott om flickorna, hur mkt han hjälpt till med barnen då inet papporna funnits till hands.. köpt en amssa saker, leksaker o kläder.. Tjejerna blev ofta mer intressant för månag män när de var gravida, och sålde ofta sina kroppar långt gången in i graviditeten, vilket får mej att bli lagomt äcklad.. hon berättar att männen ofta låg och smekte magen och pratade med bebisen!? Men att hon har stora planer på att fortsätta med sitt "yrke" efter sin föräldraledighet.. urk. Jag förstår det inte.. och inte nog med det, dessa flickor är ofta så himla söta och en del har utbildningar..snacka om att ta den enkla vägen. Visst det finns självklart dem som gillar sitt yrke och trivs, men med familj och barn kan jag knappast tro att det är hälsosamt i längden.

 

Nä, jag säljer då hellre mina nyinskitna trosor på ebay! ; ) hahahah.. fyyy va lååågt alltså!!

Läste någonstans om en tjej som ville ha snabba pengar, blev då tipsad om att sälja sina använda trosor på just ebay.. kunde få uppåt 1000 kr för ett par!! men allvarligt.. vissa är då rubbade, innan man skulle sjunka så fruktansvärt lågt o sälja sej själv på det viset. Och sen att veta att karlar köpt ens underkläder och kanske sitter där hemma o.. ja herregud, va vidrigt.

 

*snörvliga hälsningar*      


[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards