Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 2 april 2009

Av mArrA$ - 2 april 2009 23:10

Godkväll i stugan


Har inte gjort något speciellt alls idag, dammsugit.. Tänkte slänga in en maskin tvätt kl 22, men kom på att det inte fanns någe sköjlsmedel.. synd då.


Chefen tyckte jag skulle vaar hemma imorgon också, kanske lika bra det.. jag kan ju hoppa in o jobba senare i månaden om det fattas istället då, bättre att bara hemma o krya på mej ORDENTLIGT.

Tycker jag har vart så jäkla sjuk sen jag flyttade hit, visst det kan bero på stressen i samband med flytten hit? kan ju vara så?? Det hela började liksom då o sen har det rullat på.. skulle inte förvåna mej.


Nu är det inte länge kvar tills älsklingen min

 är hemma! Åhh han e ju ledig i morgon.. då kan vi spela plump hela dagen! Jaaaa hihi! .. Bara få mysa tillsammans, gud så jag längtar efter honom nu! Mitt livs kärlek, världens underbaraste...Kan aldrig låta bli varandra, gull-i-gull mest hela tiden. Vi sover alltid tätt ihopslingrade på natten, somnar sked och han har sin arm omkring min midja och den andra under min nacke.. där ligger vi o svettas under TVÅ?! täcken och kan inte släppa varann. man känner sej så trygg...det är kärlek de.. =D haha.

Älskar dej Nicklas.. det vet du!


 Har ju blivit besatt av att spela plump ( kortspel där man ska ta stick ) också, bruka köra en omgång när han kommer hem från jobbet på nätterna kl halv två!  Tyvärr så har jag förlorat rejält jämt, njaa jag viner mellan varven, men jag måste medge:  

JAG ÄR EN RIKTIGT DÅLIG FÖRLORARE



Av mArrA$ - 2 april 2009 17:23



Perikles- finns det nån annan nu


Allt känns så tungt jag går runt här i tystnaden.
Ensam i kärlekens hus.
Jag fingrar på bilder med minnen av oss.
Jag behöver en ledstjärnas ljus.
Tankarna blandas med smaken av tårar.
I hjärtat finns bara du.
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Nätterna plågar mig, stirrar i taket.
Jag önskar du låg tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Vänder mig om och försöker att sova.
I hjärtat finns bara du.
Finns det nån annan,
finns det nån annan nu ?

Finns det nån annan,
nån annan som älskar dig så som jag?
Försökte att nå dig igår men du sa:
"Lämna ditt nummer och ha en bra dag".

Solen går upp väcker världen till liv.
I min dröm ligger du tätt intill.
Utanför fönstret där rusar det timmar.
Här inne tycks tiden stå still.
Det känns lite bättre men hjärtat det gråter.
Du finns här 24-7.
Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Säg mig, finns det nån annan,
finns det nån annan nu?

Av mArrA$ - 2 april 2009 16:39


Fick ringa och sjukanmäla mej i dag igen! Skulle börja jobba 16-23.. men jag mår uselt. Hela min kropp värker och till råga på allt har jag fått vätska i mitt högra knä så jag knappt kan gå.



let me tell U..


Jag var 10 år när jag i årskurs 4 skadade mitt högra knä. Spelade fotboll på rasten och vrickade mej, spelade brännboll senare samma dag, cyklade ikapp med bilar och värken existerade självklart inte i den åldern..och när jag kom hem där senare på kvällen så var mitt knä som en ballong och då kom värken! Efter det inträffade började en lååång procedur av sjukhusbesök och elände för mej ( och min mor för den delen, hon var ju alltid med mej ). Jag fick åka in och ut på sjukhuset med ungeför 3-4 måndeer mellanrum i säkert 9-10 år!  Många gånger fick jag besöka akuten för att när värken kom och knät svall upp så gick det FORT, från ena dagen till den andra. Samma procedur varje gång, In på salen.. och där låg man och väntade på sin tur ( som på akuten kunde ta enormt LÅÅÅNG tid )... Upplevde det som en mindre operation varje gång.. från början var jag så rädd så jag fick ofta lugnande eller lustgas och grejor. Bedövning rakt in i knät, smärtan var fruktansvärd.. sen tömdes leden på vätska, ibland flera dl äckligt blodblandat.. ja. Vad som sen var bäst med det hela, var att ja fick ju gå på Ikea efteråt! Eller hoppa på kryckor iallafall..Ofta mådde jag ju inget bra, svimmande när lugnande gått ur koppen osv. Meeen  Inget ont som har någe gott med sej =D   

Många röntgen gjordes och olika diagnoser ställdes, artrit, reumatiskt, cystor osv..Det var en jättejobbig tid i mitt liv, mycket av min fritid, skola och även senare jobb blev drabbad. Gjorde två ½ operationer, sista i Umeå hmm tror det var 2002-2003? Kommer inte riktigt ihåg, men däromkring. De gick in med 15 titthål runt om i knät och skrapade ur slemhinnan och lite så, gjorde en storstädning som läkaren sa så fint.. Efter den op blev jag "bra" Läs: så bra det kan bli.

Men nu så fort jag får en infektion i kroppen eller blir sjuk på något vis så får jag problem med mitt knä direkt! Just nu är det såååå svullet att jag går me en stödstrumpa ända från foten upp på låret, sen har jag tagit värktabletter.. kan inte böja knät nånting. =S aj aj... Som tur är så brukar det gå till sej rätt fort.. när förkylningen går över så brukar detta ge med sej också.


Har också fått boka om Wallmans salonger som vi planerat in på Lördag i Sundsvall.. bokade om till den 18.e istället. Typiskt när man sett fram emot nånting då. Men det är ju meningslöst att kasta ut pengar då jag varken käner nångon smak, lukt, har rethosta eller knappt kan gå. Njaa.. ingen hit direkt. Får se fram emot den 18:e istället =D


Den som väntar på någe gott..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards