Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 18 april 2010

Av mArrA$ - 18 april 2010 22:41

Vad jag menade min kära "Elle".. är att det finns andra ord för just infantil. Varför inte bara skriva att jag är Omogen och patetisk istället?! men neeeeejdå, klart man ska skriva på engelska när man ändock är i farten, ja va säger man. 

Det är som med Victoria Silverstedt.. hon glömmer också bort alla dessa enkla svenska ord ; ) För att inte tala om våra Hollywoodfruar..haha. Och de är ju smarta som få, inte sant..


Nog om detta

 

 

I Fredags så var vi då på revy på Folkets hus istan.

  

"Man skrattade alltså konstant i 3 timmar! ojoj.. Det behövdes vill jag lova, och man gick därifrån med kramp i mungiporna!   Efter det så for vi direkt upp på furuparken och dansade till ZLIPS.. härligt härligt! Och nu hade Mats blivit pappa.. precis som jag anade när han inte stod vid sin keyboard!

 Stort Grattis till honom!!

www.zlips.se


 

Resten av helgen så har vi vart på 75års kalas! Nicklas morfar fyllde år. Åt maaaaasssor av supergod mat! Precis vad man behövde, jajamen! Surrade och hade bara så trevligt.

Hyrde ett par filmer på OK som vi suttit o glott på nu också. Krokomsporten firade 20 år, så det var en del erbjudande och så. Alla filmer kostade 19 kr att hyra. Vi krafsade ihop ett gäng, men tyvärr ingen så där superkanon visade det sej.. Vi åt buffe´på värdshuset ikväll för 45 kr! Fläskfile´och Gratäng.. smaskens, å billigt värre dessutom! ; ) Det var lång kö när vi anlände..

Så då blev man mätt idag också..

 

I morgon är det Måndag igen..

 

 

 

 

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards