Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 13 juni 2010

Av mArrA$ - 13 juni 2010 22:15

idag när jag rensade o städade i garderoben så fann jag en kjol ja köpt i fjol.. hmm det där rimmade ju nästan ; ) Saken var den.. att satan va stor den var?.. allvarligt.. var jag så där bred för ett år sen knappt?! det var ju alltså storlek 44!? på den.. ojoj.

ja, 10 kg minus gör sitt verkar det som.. skönt!

Iallafall så har jag bestämt att nu  i o med detta.. när vikten rasat o jag står där jag vill! SKA jag bara hålla den.. så jag har i princip tränat varje dag.. ett måste nu när aptiten är tillbaka ; )

SÅ jag kastade mej upp på motionscykeln idag o sen en rask promenad i regnet..

 

idag fick jag höra nåt lustigt.. haha, hade besök av Nicklas systrar  varav en ( Emma ) fann en BH liggandes på sängen o utbrister! - faaaan maria vilka stora kupor o sen stod hon o bara gapa.. sen sa hon, herreguud man kan ju anv som babymössor på tvillingar o knyta ihop..?! haha.. de va bara så jäkla dumt ^^,

" ja, det är roligt nästan jämt.. "

 

Alla säger jag är så stark.. men nej, det är jag inte.. jag håller modet uppe, och sen är det folk som gör mitt liv så underbart just nu.

 Tack Lina för att du finns!

jag ska se på "stjärnan" o tänka på hur mkt du hjälpt mej igenom detta!

 

  




 

 

Av mArrA$ - 13 juni 2010 11:34

Vakna med "the Voice?" Nja.. vakna med Marras istället! ; )

Idag har jag bara bestämt mej, det SKA städas o grejas.. nu kan ja inte skjuta på det längre?! Köket är väl i någonsånär ordning.. diskat o röjt lite där igår.

Blåsväder, det blåser kor över vägen!.. Men det där omtalade regnet alla pratat om, har jag då inte sett skymten av?

 

Har tänkt en del på hur/ vart jag skulle vilja bo.. alltså ingen aning, jag önskar att Storsjöhus ville låsa ett rum o ja skull betala för en tvåa.. fasen ja trivs ju i denna lägenhet. Ljus o fin o katterna har det sååå bra! Men hyran är inte ens att tänka på långsiktigt! Hmm man kanske får börja sälja sina anv. trosor på Ebay! haah.. ; ) urk.. men de finns de som gör det också, tro mej.



  

Av mArrA$ - 13 juni 2010 00:10

Jag är inte den som läser så mycket horoskop.. me va fan. klicka de på den där spåkulan på facebook flera gånger.. kanske är det vinet, ja vet inte ^^ men jag klicka en del gånger o så här stod det! :


"Glöm gamla historier. Nya kapitel håller på att ta form. Låt din önskan bli ditt mål"


okej, Igen..


En låt som spelas mycket denna sommar kommer att bli din och din älskades speciella favorit. När du hör den första gången vet du att kärleken är nära.

Haha okeeej..  spännade ; ))))

OCH..

 

"Ditt sovrum börjar bli fullt med kläder och prylar som inte behöver ligga framme. Oredan stör dig när du försöker sova. Ta och röj upp!"

 

 Helt sjukt.. men oredan där inne  gör mej galen!! haha.. har slängt ut kläder över hela sängen.. !!  ^^,  ( har akktid haft det prydlugt där! skulle liksom städa upp i garderoben.. men ja slängde ut allt på sängen istället , ; ) I morgon är jag kanske ledig o kan städa lite..

 

Ikväll frågade en kompis om ja skule med ut på krogen.. men nej nej nej.. orka, vilja,, nää. Nicklas var här ikväll o vi delade på lite frysvaror som vi köpte för n^Ån vecka sen..o kylen, men åååh. ta den där syltburken nu..; ) herreguud.. va e de o tjafsa om.?!

 

Godnatt!

 

 

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards