Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under april 2009

Av mArrA$ - 15 april 2009 22:01

Efter jobbet så hade jag tid hos frissan i stan. Färgade i botten som verkligen hade växt ut mer än ja förväntat mej på 6 v. Jag fick deremot en smärre chock när jag skulle till o betala.. 750:-!! ojoj inte billgt ni.. nono. Shit alltså, så kan man ju inte hålla på. nästa gång blir det till att hälla i lite svart färg själv. Eller spara så ja kan göra mej ljus igen...

Men nu e ja Vacker innan helgen iallafall ; )


Ikväll har jag inet gjort nånting, suttit i soffan o baa tagit det lungt.. nu ska ja faktiskt gå och lägga mej, jag har två slitsamma dagar framför mej..med heeelt tokiga personer! haha.. fy faaan vad jag skrattat idag på jobbet alltså, de e ju inte riktigt kloka =) *haha* härligt, det är sånt som gör att man har lust att gå tillbaka alltså.


idag när jag åkte hemifrån stan så låg jag bakom en Volvo med reg nr BMW.. =)


Saknar min älskade lilla vän..

Av mArrA$ - 14 april 2009 22:15



April blev en månad med få inlägg tror jag minsann.

Sitter just nu.. hmm  (  inte PRECIS just nu då, paus  )  på motionscykeln klistrad framför desperate housewife, det var dubbelavsnitt idag så det blir en långtur på cykel. =)


Jobbat kväll, med världens bästa Anna.. då går det som på räls allting, härligt man jobbar med henne tre dar till nu då ; ) hihi.. Vi ska stämma av en liten "tjejkväll" ha vi bestämt, hon tyckte jag skulle komma hem till henne och så skulle ja få ansiktsbehandling, sen ska i dricka oss fulla o snacka en massa skit! haha, ohh det ser ja fram emot! =D verkligen..


Jag jobbar mycket i övrigt, därav att jag inte orkar skriva typ Först påsken med allt ståhej på arbetet,  o sen en massa flängande hit o dit.. hälsa på den ena efter den andra =D men visst det är lite småroligt också. Hälsade på Nicklas mormor i Lördags, blev bjudna på en hel massa god mat, tittade i lite fotoalbum och hade det himla trevligt i största allmänhet. Men man är heelt slut tyvärr. Går på sparlåga just nu för att tillägga.. har väl mått bättre än för tillfället.


Helgen som kommer, då vi ska åka till sundsvall o bo på hotell.. DET behöver vi just nu. Kunde inte komma mer lägligt.. *phu*



Av mArrA$ - 10 april 2009 23:49

Jag har vart lat o skriva nu på ett tag.. o faktiskt ikväll också! Spelat lite krt med Sara, ätit gott, fläskfile och gratäng.. sen såg vi en tokrolig film. Sex Drive hette den. typ American Pie stuk! Mkt sevärd! hihihi..


Jobb i morgon igen! åhh trött ja e då.. jobbigt minsann att komma hem kl 03 i natt o sen upp 07. Det va helt okej på Janez.. men ja måste lära mej att dansa gammalt. De spelade ju två modern o en gammal.. så man fick sitta lite väl mycket, men det va helt okej!


Helt slut e man iallafall.. orka sitta här nu?


Får se hur man orkar med morgondagen.. ska nog till laxsjö med ett roligt gäng o dansa till jannez, ja vissa ska dansa.. andra ska nog dricka.. inte jag inte. Kör isåfall! =D


Till sist så här mitt i påskveckan så vill jag önska er alla en riktigt...

Önskar en riktig KÄRRING! : Marras..

Av mArrA$ - 9 april 2009 21:00

Är precis i språng på dans! Jannez furuparken.. jag sitter just nu o väntar på Nicklas o hans "bror" Nicklas.. gud vad de dröjer?! I morgon ska jag upp o jobba iallafall, börjar sju men det ska nog gå bra det också ska ni se.

Av mArrA$ - 7 april 2009 21:48



Jobbat 7-16 idag.. oj vad det var jobbigt att stiga upp, sen ha ja vart rejält trött på arbetet heeela dagen typ, inte bra när jag ska jobba tills på Lördag. Och många dagturer dessutom..


Slutade 16 idag, kom hem, åt Middag , Idag bjöds det på Korv, spenat och grönsaker och en ost/svampomelett.. mmm det va smaskigt. Vi Tog sedan svärmors hundar och gick en långpromenad på 1,5 timma.. Sen att den promenaden va den värsta i sitt slag ojoj.. =S   Inte skoj att bli tooooknödig när man är ute o går. haha! *asgarv*


Dåliga nyheter idag också! Älsklingen har blivit varslad från jobbet.. jag som aldrig trodde det skulle hända oss?! Man läser det ju dagligen i tidningen om all varsel.. skrämmande ju!  *suck* men alltså vad gör man.. inget man rår över. Nog för att han inte kommer ha några problem med att finna ett arbete tror jag, han är ju så social och framåt.


Nu har han iallafall suttit o kollat på Hockey hela kvällen och jag har städat heeela lägenheten, diskat, dammsugat, skurat golven o städat toan. Dock ingen dammning o sånt.


Typiskt karlar eller?



Nu e ja nöjd för idag.. Tack för mej.

Av mArrA$ - 6 april 2009 09:16

God morgon!.. Idag ska jag göra något oväntat spännde innan jag åker och jobbar! Jag berättar kanske senare vad det är om allt går enligt planerna.. Det är något som jag spontant kom på i Fredags, idag ska jag träffa någon och prata igenom det hela..  


Jag drömde om att jag blev attakerad av en björnunge ute i skogen inatt..Det var svårt att hålla sej stilla, men ju mer jag knuffade undan den från mej så blev den mer och mer aggressiv och gjorde illa mej.. jag kommer ihåg rädslan av att mamma björn faktiskt kunde dyka upp när som helst. Tillslut fick vi tagg i den o virade in den i en morgonrock och stoppade in den i ett värmeskåp?!.. ja det bara stod där ute i skogen =) hihi.. grymt gjort, ja men den höll ju på att döda mej.


Sen jobbar jag 12-21..


Jag är fortfarande sjuk, drygaste förkylning hag vart med om! *suck*

Av mArrA$ - 5 april 2009 18:04

Jag har inte orkat skriva under helgen som gått men här kommer en liten summering av den iallafall ..


Fredag:

Tog en tur på stan, köpte en mascara o en annan sminkgrej. Gick o letade en påsktupp, EN enda ville vi ha till vårt hem, men vi fann ingen liksom som representerade oss, en lika "cooling" haha såå det blev ingen tupp på bordet i påsk, hihi =D  Efter det Gick vi på törners bageri och fikade lite, jag drack en caffe latte ( gud så gott det  var, har inte druckit kaffe sen aigusti?! ) med caramellsmak och en rätt rejäl macka, Nicklas drack kaffe o tog en likdan smörgås. Efter det så gick vi in till lite optiker o kikade på nya glasögon till vännen, ohhh va han passar i brillor alltså! mm hittade en si så där 3 par som han passa mumsfillibabba i..

Senare åå var vi bjudna upp till Nicklas far o C på middag .. igen =) hehe, här har ni ett par som åker rutn i gårdarna o mättar sina magar. Bra det..Spelade lite plump med dem och sen åkte vi hem. Hemma så tvättade vi en hel massa maskiner tvätt, ändå tills kl 03 på batten.. så då var det liksom gjort på Lördagsmorgon.


Lördag:

Sovmorgon, rejält..ZZzzz Stiger upp och går ner i tvättstugan och tar reda på gårdagens tvätt. Äter en go frukost tillsammans och bara myser.. Gör en inköpslista och bestämmer att vi ska åka in p Willys å handla lite senare, en hel del som fattas i matväg. Duschar, gör oss i ordning och åker dit..


Nicklas fräääna Volvo 740, haha...ja veet... ; )


Sen på kvällen så spelar vi lite spel som vi köpte på Ö&B.. Othello.. ja, gissa vem som vann 2 av 3 ggr. Ikväll var det dans i Strömssund, Billy hans bror o några till ska dit.. undrar om vi ska med. Men det är ju ingen mening för min del då jag är sjuk, så vi blev hemma bägge två. Vi åker till svärmor o spelar kort med henne o Sara ända långt in på natten istälet..

Hemma----> Somnar tätt ihopkurade typ kl 04!?


Söndag:

Just nu sitter Nicklas o ser på Hockey, slutspelet mellan Färjestad o HV71, Ja som är såååå intresserad vet inte hur det står tyvärr.. Idag så har vi också vart in till stan! 3 resor bliva det denna helg. Idag så var vi in på Loppis på furuparken, jag Nicke o Sara. Släppte av sara hemma efteråt, följer med in o spelar en runda gin Rummy. Men herregud är man beroende eller vad.. är det inte det ena så är det det andra..

Sen åker vi hem o lagar mat.. hemmagjord pizza blev det idag! Köttfärs, paprika, försk svamp, lök, kalkon, tomat och ost, mmmm den va inte LITE smarrig den ni..Som tillbehör hade vi en vitlöksdressing och pizzasallad.


Sen slängde vi på massa onyttig ost såklart! =D


 

Hitta dessa istan som ja köpte iallafall..


 

"Kärleken övervinner allt"

2 st parfymer, Armani och Calvin Klein ETERNITY.. knappt använda.  

2 st väggljusstakar..


Nu ska vi bara ta det lugnt innan Måndagen knackar på..

Ha en härlig kväll!



[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards