Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 7 januari 2009

Av mArrA$ - 7 januari 2009 16:35

Vet ni vad jag precis har gjort! =) I går så fick jag för mej att ta upp kontakten med en vän till mej! rs min allra bästa vän när vi var 13 år typ! Sen flyttade hon, och vi var så ledsna, kommer ihåg det som i går när ja stod på bron där på Sandslån o grät.. =S  Idag så letade jag runt på lite olika sidor, hittade ett nummer på hitta.se och kom på en sak! Hade för mej att ja skrivit upp hennes nummer i en gammal dagbok sen den tiden man var 13 år och mycket riktigt så var det ju hon! Åh herregud..Ja skickade ett sms till henne och fick svar på en gång.. =) Sen ringde hon då ja va inne på apoteket.. nästan så man blev lite rörd till tårar..de va ju så längesen. Hon hade barn också, en flicka på 4 år o en pojke på 3 mån. O jag då? inga!... ännu ; ) hihi..


Ringde min mor o berättade, hon blev helt paff eftersom senast i går hade hon och min bror suttit o pratat om just henne och mej, tankeöverföring, kan man verkligen säga.


Vilken sommar det var, sista sommaren där då vi smet ut å satt nere i skjulet, ja herreminje.. *skratt*


Nu så ha vi bytt msn iallaafall så nu ska vi minsann inte tappa bort varandra.. Risken är stor för att det blir en semestertripp långt upp i Norrland till sommaren! *blink*

 Och...




 

Ännu en gång står gubben i köket o kockar.. han lagar ju mat varenda dag, meeeen ingen som tvingar honom. Idag bjuds det på potatis, äggstanning med korv o spenatstuvning. Mumma.. Jag blir så bortskämd, oh ja. =) and I love it..


 Fick precis veta att vi betelar varmvattnet här.. shit de visste ja ju inte, inte nån av oss faktiskt. Många gånger som ja duschar baraa för att ja fryser o de e skönt.. eumm slut på de nu kanske. *ops* Fick elräkningen på 2400 :- idag!!?? På två månader då, den ha liksom stigit månad förmånad. Men sen beror det väl inte på att ja duschar väl.. fattar inte hur den kan vara så jäkla dyr?


Av mArrA$ - 7 januari 2009 08:54

Godmorgon gäsp å allt det andra som brukar höra denna tiden på dygnet till.. Blev väckt i morse frö ja fick ju nämligen lov att ringa till läkaren idag, fick en tid i morgon kl 9:30.. ja vi får se vad som händer då. Det värker liite mindre idag, sen om det beror på värktabletter de vet ja inte.. men de ska väl bli bättre allt eftersom också.

Sen fick jag också tid hos sjukgymnasten, de hörs ha bra träningsgrejor här så de vore ju nåt att starta upp med.


Oj va vi hade det svårt att somna i natt, Nicklas som, började jobba idag också efter sin långledighet somnade inte förrens efter halv ett.. Jag låg vaken säkert till halv två, ett tag hörde ja ett par skotrar utanför vår lägenhet, värsta buskörningen..gjorde rivstarter o gasade o stod stilla! ja var såå nära att gå ut å säga till dem, de ekade i sovrummet! Tänkte mest på stackars Nicklas.. Man har blivit en sån där gnällkärring som man aldrig skulle bli.. hehe.


jag är så rastlös o trött på att vara hemma nu, vet inte vad ja ska hitta på idag.. en promenad ska ja unna mej iallafall.. enda läget som känns riktigt bra e ju när ja rör på mej.



[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards