Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under oktober 2009

Av mArrA$ - 11 oktober 2009 18:13

Dagen bjöd på lite dammsugning, dammning och skurade golv! Känns bra, så nu rä det rent i fräsch igen.. nån dag iallafall ;)

 

Efter det så blev det en tur in till staden, vi for på rusta och köpte nya gardiner och prydnadskuddar till vardagsrummet. Gardinerna är svarta och kuddarna är svart, vit, grå och rödrandiga.

 Hade tänkt mej att vardagsrummet ska gå i Svart och Rött i höst/ vinter... Plocka in några röda detaljer. Men det får absolut inte bli för mkt av det goda.. bara några detajler så man anar en röd tråd.. haha ordagrant blev de visst!

 I fjol så var ju temat Svart och Orange..Oranga gardiner, ljuslyktor, några apelsiner i en skål osv. Passade utmärkt till höstens alla vackra färger..


  

Ikväll ska vi åka på bio jag o hjärtat! Vi ska se Flickan som lekte med elden, var ju på bio och såg första filmen också så.. man har stora förväntningar.


Nu ska ja byta gardiner medans gubben äter sin goa gratäng o köttbit!! Ahh vill ha..  ; ) Eldprov idag också! Han handlade på Ica maxi, där gick man omkring bland alla dessa frestelser.. ojoj. Men men, här låter man sej inte vikas en tum! Jag får längta tills nästa Lördag helt enkelt!

Av mArrA$ - 11 oktober 2009 10:03

Uppe med tuppen!


Känns det som iallafall.. efter en lugn och skön Lördagskväll.

När jag kom hem från jobbet så satt gubben och kollade på fotboll, känns skumt med fotboll så här in på hösten, men i vilketfullaffall så loosade ju Sverige mot Danmark, det var tydligen inte poppis..

Sedan började vi rota runt i pusslet vi håller på med, och där blev vi sittandes ändå fram tills vi la oss i sängen för att sova.. hihi. Skoj faktiskt med pussel trots lite diffust motiv, oskäpra på det liksom..



Idag vet jag inte vad som händer, eftersom man inte blev utringd på någe jobb så kan man kanske hitta på nåt skoj med gubben. Men först ska det dammsugas här hemma, katthåret yr runt fötterna.. ursch. Man fattar inte ens hur de kan ha någe hår kvar på kroppen..när man ser de enorma tussarna efter deras vilda lekar om nätterna.

Av mArrA$ - 10 oktober 2009 10:07

God morgon!

Blev ingen dans för min del igår, jag somnade soffan efter kl 17 o där låg vi bägge två som utslagna sälar. Jag var helt slut.. Det blev idol istället och sedan en film.

 

Men va ja va sugen på något gott igår kväll, en husmans! med aromat!.. inte för att det är vad jag vanligtvis tänker på, men igår var det lockande. Jag tillochmed drömde att jag åt nån slags mat i natt..hihi.

I mrose vägde jag mej för kul.

Dag 7 = -3 kg

jajmen, motivationen är fortfarande på topp..!


Idag tänkte jag bjuda er en bild, föreställande min nya frisyr.. =) Jag längtar tills det växer ut en bit faktiskt.. jag har aldrig trivts i nyklippt hår.


    


Nu ska ja hoppa in i duschen, börjar jobba kl 12...


Ha en underbar Lördag!






Av mArrA$ - 8 oktober 2009 09:59

IGÅR klippte jag av mej håret..

det blev kortkort, men rätt så snyggt faktiskt ( man har väl inte hunnit vant sej ännu ) Nicklas blev helt till sej.. haha, han tyckte det blev skitsnyggt! Tsss.. Lägger in en bild senare på det.

 

Efter besöket hos frissan så sprang jag in på en loppis o handlade lite. Jag har fått för mej att fokusera inredningen på toan, den är ju som sagt lite sliten.. så varför inte fortsätta i oldstyle där inne också. Hittade några detajler som passar in där tillsammans med mina lektyrtidningar, haha. Har måååånga ideer va ja ska köpa dit in Skrattande Mitt nästa objekt är en tvättbräda ni vet.. hittade en igår, men den var inte så sliten som jag hade velat se.

 

        

  




Tvålflaskan köpt på Åhlens 199:-

Kandelaber 160:-

Gammalt toapapper!? 60 :-

raktvål utan lock 5:-

Parfymflaskan har jag fått av svärfar =)


KL 13 jag vara inne i staden igen, nämligen på hörselkontroll. Japp jag hör mkt dåligt.. en skada sen barnsben ( upprepade örininflammationer ) ursch.. ja anser mej höra det jag vill, meni vissa situationer som t ex på jobbet o de pratas lågt.. då kan ja höra dåligt. Ja vi får se va som sägs.. bara jag hittar dit nu också så ; )

 

  


Av mArrA$ - 7 oktober 2009 09:13

Som förälder har man väl ansvar att se till så ens barn inte förstör eller ställer till med oreda omkring sej, eller hur?

SJÄLVKLART eftersom små barn inte kan avgöra saker o ting själv.

Jag vet att man "inte får" klaga på barn överhuvudtaget, men det finns saker som omgivningen faktiskt kan tycka är mkt irriterande. 

 

Det här inlägget skulle kunnas göra oändligt långt.. *suck*

 

Jag kan inte sätta mej in i situationen att vara förälder ännu, men för det så planerar man och tänker sej in i hur barnen kan kommas uppfostras. Nicklas och jag anser oss komma bli konsekventa i många olika situationer, jag har svårt att se mej själv "ge med mej" bara för att få det lugnt o skönt?! hur ska barnen då lära sej vad som är rätt och fel?

 

-Nej, INGEN mer kaka före maten... *mummel mummel*

*barnskrik* -ja vill ja vill! *stoppar ner handen o ska ta en kaka*

-Okeej.. bara EN kaka till sen ingen fler!

 

Ehh, så är det nog i mååånga hem. ja, kära nån.. de kan ju bara sluta på ett sätt.

 

Ex: Om man är inne på affären hela familjen och barnen börjar bråka eller skrika.. okej, EN varning " fortsätter ni så där får du följa pappa o sätta dej ute i bilen bla bla" Och om barnen då fortsätter, då anser jag att man gör slag i saken och bilen nästa. Mamma kan då fortsätta handla i lugn och ro.. det är väl så barn, människor överhuvudtaget, djur ja alla lär sej vad som är okej, och vad som inte är okej??

Tyvärr ser man idag alltför många barn som har tagit överhanden i familjen.


Dagens irritationsmoment handlar om barn och deras förmåga att slänga upp bildörrar in i andras bilar! Det är solklart, de har ju inte den insikten att man inte ska göra så. Där handlar det om föräldrarnas ansvar att barnen INTE smäller upp dörrar i bilar runtomkring! Jag har dock inte råkat ut för det själv... ännu, den dagen kommer jag inte bli så glad heller. Omgivningen ska inte behöva parkera sina bilar på säkert avstånd, för att barn inte är vuxna och kan bedöma avstånd. Bara för att det var ett barn som slängde upp dörren, varför skulle man måsta acceptera det? Det finns alltid en förälder i närheten att prata med..

 

  

 Jag såg nämligen en mamma och hennes två barn igår på en parkering, barnen sprang till bilen deras, kastade upp bildörren och hoppade in i bilen!? Hade bilen brevid stått liiite närmare så hade den ju fått ta smällen. Och där efter kommer mamman vankandes och ler, ovetandes obrydd..

För dem som inte vet, Självrisk är inte billigt i dagens samhälle!

 

Ja vet inte, kanske överreagerar jag??


Och NEJ, jag kommer inte heller bli en supermorsa.. för dom finns inte.

Av mArrA$ - 6 oktober 2009 23:17

Ikväll har vi haft vääärldens mys jag o hjärtat! Snön som singlade ner och det blev alldeles vitt på backen. Stämmningen var på topp.. som laddat för..!! eh ja menar såklart romantik. ; )  Okej en nackdel.. vi har inte satt på vinterdäck ännu?!.. ska göra det i morgon.

 

I vilketfullafall...


När jag kom hem idag så stod dessa fina rosor i höstfärger på vardagsrumsbordet

 

    

      


Tände upp massor med ljus i hela lägenheten och lyssnade på lugn skön musik.." Love is in the air" .. tra-la-la

*haha*

Så gav jag honom rygg/ nacke/ arm massage med olja, och en slags taktilmassage på händerna ( de lilla ja kommer ihåg hur man gör )  mysigt värre mmmm.... du är min gofis!

 

  

 

Hörde carina att du såg honom minsann smyga in på interflora..; ) Tro vart/ vem han fått inspiration från?? *skratt* Ja han e för go!.. såklart ja menar --- > våra gubbar är för go!

Inte så konstigt väl! de är ju nästan samm lika.. tsss =D

 

God natt!

Mys
Av mArrA$ - 6 oktober 2009 13:29

  

 

Tre namn du kallas:

Maria

Gumman

Älskling


Tre saker du har på dej just nu:

Underställ

Linser

Halsband


Tre av dina favoritband/musiker

Keith Urban

Takida

Expanders


Tre karriärer du kan tänka dej:

Psykoterapeut

Djurskötare

Inredare


Tre saker som gör dej till en stereotypisk tjej:

Gillar smink och kläder

Speglar mej flera gånger om dagen

Vaxar bikinilinjen


Tre av dina favorithobbies:

Dansa

Inreda

Köra bil


Tre saker som gör dej till en stereotypisk kille:

Jag tycker om öl!

Ser gärna på actionfilmer

Är grov i mun.. hihi


Tre kändisar du tycker är snygga:

David Beckham

Johnny Depp

Mikael persbrandt


Tre saker som skrämmer dej:

Spindlar!

Att mista dem jag älskar

Att tappa håret


Tre saker du vill ha i ett förhållande:

Trygghet

Bra sexliv ; )

Ärlighet


Tre saker du inte klarar dej utan:

Nicklas

Bh

Datan


Tre saker du attraheras av hos de andra könet:

Tatueringar

Snyggt leende med skrattgropar *slurp*

Grov ryggtavla


Tänak sej att Nicklas har allt!? hihihi...; )







 

 

 

 







[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards