Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under december 2009

Av mArrA$ - 9 december 2009 00:08

Idag gjorde jag min första dag på ett helt nytt ställe.. fast i samma byggnad, ett annat plan. Men ändå, det är nya rutiner och nya pensionärer.. ojoj. vilken fart de var. helt ärligt ska ja säga att vi satt inte en enda sekund från kl 16 till 21.. ett evigt springande så benen tamefan pulserade!

Inte skoj, inget gott första intryck.. avskräckt javisst.

Ska vara där på fredag igen.. Phu.


Jag läste i dagens tidning:  Fem landstingsanställda tog sig efter en fest in i ambulanshallen. Där tömde de två tuber lustgas och gjorde en av ambulanserna obrukbar. Nu riskerar de avsked... nä? allvarligt.. menar du?

Ojoj inte alls speciellt smart!

 

Nu är det bara en timma tills mitt älskade kärlekstrassel kommer hem.. tänkte fixa lite te så kan vi fika, sen krypa ner o kojsa. Varje minut utan honom känns en tomhet! Sitter dessutom o lyssnar på Metallica.. de spelades mkt Metallica i början av vårt förhållande... hihi It Reminds me ; )  


Tillsist


Mamma... mina tankar har vart hos dej idag! Eller det kanske är du som vart hos mej? =) Jag har tänkt på dej massor.. och saknar dej. Jag har suttit och skrivit tackkort till alla dem som vart så snälla och skänkt till fonder.Försöker göra så fint jag bara kan, så det tar sin tid.

 

  

Av mArrA$ - 8 december 2009 01:10

Här kommer lite bilder på lägenheten i adventstider..

 

    

Sovrummet men med...

  

...detta somriga kort från Alanya pryder i fönstret brevid staken!

  

Vardagsrummet med nytt matbord efter mamma

 ( lägg märke till granen på balkongen = mysigt värre hihi )

  

Köket, med gamla soffan som jag fått av min syster som är efter.. eum.. farmor?

  

Datarummet "iordning".. så gott det går just nu =) Kissarna bara ääälskar sin nya klösmöbel.

 

Nu kommer älsklingen hem!

Nattinatt allesammans...

Av mArrA$ - 7 december 2009 15:28

Dessa bilelände..

Nu har man gått o köpt sej en nästan ny bil för att man  ska slippa kosta på gammbilarna..

 Förra veckan så började en massa lampor på passatens intrumentpanelen att lysa?! Vi rindge genast Berners och fick tid.. vi hade ju garanti 12 månader ( som vi fick med vid bilköpet ) så inga problem.

 Idag var vi in och lämande den, i morse kl 08 och de skulle genast till o börja felsöka. De ringer oss nu kl 14 o meddelar att inget fel hade registrerats och att de inte visste felet. Men de misstänkte en gasblabla. ehh gasgaller? ja nånting som brukade ge de symptom vi beskrev o de lampor som lyste. Självklart ingick inte den delen i garantin.. *suck o stön* Men vi tog hem bilen igen eftersom de priset som disskuterades var vi INTE beredda att betala och bilen tydligen inte var någe fel på i  nuläget.. så nu kör vi vidare och börjar de lysa igen så får man väl ta tag i det då..

 

  


det vi betalade idag var som att bränna upp 750 kr.. ja, så kostade felsökningen en timma.



Oj oj nu ska ja iväg o tjäna storkovan..jajamen, 4 timmars arbete ikväll!

  





Av mArrA$ - 5 december 2009 22:23

Det har blåst massor ute idag, men jag o hjärtat trotsade vädret och tog oss en timmas lång promenad. Vi var till kerstin o Rickard och lämnade Audin som måste fixas innan ombesiktning, så då passade vi på att gå hem ifrån dem. Sedan har jag även suttit 25 minuter på innecykeln nu ikväll!

 

Precis sett en film tillsammans med Sara

  Ice Age III

  

ohh vilken fruktansvärdt rolig film! Jag skrattade mej igenom den   Och såååå söt, kärleksfull..mysig! Man blir som sugen på att köpa alla tre filmerna.. ahh kom precis på att jag har ju mina 4 Silver fang filmer utlånade.. dem är jag rädd om! Måste kanske be att få tillbaka de snart.

 

Sen har jag även hunnit städat lite, dammsugit o torkat golv.. vart in til stan och införskaffat 40 st tackkort som vi ska skicka till dem som deltagit i vår sorg. På tal om kort! väärldens goaste Veronica, fick ja ju kort på posten av i går! Åhh du är ju för omtänksam, och tänk att vi eg inte ens känner varann.. men att vi har pratat över msn säkert i ja 5 - 6 år?! Helt otroligt.. 

Jag hoppas vi får träffas snart!

  

 

I morgon ska jag jobba... 

 

Av mArrA$ - 5 december 2009 00:24

När man kom hem efter jobbet så väntade följande ------>

Ljus tända i hela lägenheten

Lurviga katter som välkomnade mej hem

En sexig karl som möter mej i dörren

En doft blandad av jul och...

Tacogratäng!

 

Mumms! så har han lagat tacogratäng och ställt några öl på kylning..

Sen blev det Idol och.. jajamen ERIK OCH CALLE såklart = självklart

 

Blev ingen dans.. orkade inte då man jobbade till 21 typ. Det kommer fler tåg, absolut.

 

Nu ropar gubben! han vill att vi kryper ner.. åhh - jaaajamem kommer direkt

Mm.. jaha *suck*.. ska vi sova?  =(  *blinka*

 


 

I morgon ska vi nog på Jamtli julmarknad!

Av mArrA$ - 4 december 2009 10:28

God morgon
  

Inatt sov jag för en gångs skull bra.. ja hyffsat iallafall.

Nyduschad och nu väntar man på att åka o jobba.. efter det så ska kanske jag o Nicklas åka in till stan på dans, det var verkligen evigheter sen vi dansade. Blender som spelar på furuparken, då brukar det vara bra med folk också.

  


Känner mej förkyld och hängig, tycker jag har känt mej så typ ända sen jag tog vaccinet. ursch. Kronisk nästäppa har jag haft i över en månad.. vet inte alls vad det beror på? stress? vaccin? allergi? ingen aning.. visst jag har haft så här tillochfrån förut också, men inte så här jobbigt. Ska börja med att allergitesta mej kanske.

  


Nu är det dags för frukost! Ja .. om  man nu kan kalla det så ; )




Av mArrA$ - 3 december 2009 23:24

Hoppas jag slipper!..

 slipper drömma dessa otäcka drömmar inatt. Varje natt sedan jag kom hem till östersund igen så har jag drömt om mamma!

 

 I natt var jag tillbaka på begravningen, ursch sååå jobbigt! Gå igenom den proceduren om och om igen.. det orkar jag väl inte?  

 

I gårnatt så drömde jag att jag satt och pratade med mamma vid hennes köksbord, hon talade om för mej att hon tyckte det var skönt att det äntligen var över.. menade hon då sitt "lidande" eller att begravningen var över?


Kom du och hälsade på mej mamma eller var det "bara en dröm" ?

 

Jag vaknar alldeles svettig om nätterna.. men somnar om igen, det är därför jag kommer i håg mina drömmar.. pga att jag vaknar mitt i dem.

 

Jag tror som så.. att jag undviker att tänka på dagen, prata om det med andra går bra..Det är som att prata om någon annan, det rör liksom inte mej.  Men att tänka och gå djupare in i det hela. Det är nog därför.. jag bearbetar i sömnen.

 

I morgon ska jag börja gå och prata med en kurator..

Nu ska jag sova..

Natti natt

 

PS: motionscyckel 25 minuter!   

Av mArrA$ - 3 december 2009 10:09

  


Nu är det december månad och minusgraderna smyger sej inpå.

Snön har lagt sej här i Jämtland och jag har blivit påmind hur mycket jag..

AVSKYR VINTERN!

 

Igår i kylan tog jag och Nicklas oss en promenad och bjöd in oss på kaffe en bit bort. När jag kom hem så satt jag 25 min på motionscykeln + tränade med hantlar och gjorde magövningar.. ska försöka få in det på rutin nu "någon" inspirerade mej ; )

 

Allvarligt.. vår nya bil måste in på verkstaden! Känns inte bra då den endast är 3 år gammal. Men ni förstår att igår när jag kom körandes på väg hem från jobbet så tändes en hel massa lampor?! Farthållaren blev nå fel på och bilen låste sej på 50 km/h, sen antisladd knappen gick ej att aktivera.. och sedan en knapp EPC?.. Vi läste och de va bara till o ringa verkstaden, tur vi har garanti, men såklart.. det känns ju inte speciellt bra. Så idag blir det till att ta Audin på arbetet.. förhoppningsvis så ska vi få en lånebil då vi har det i försäkringen. Faaan för dessa bilar.

 

Nu ska ja snart iväg o jobba 12-21:20 både i dag och i morgon..

 

Sover inte speciellt bra heller.. drömmer om mamma varje natt, det är sååå jobbigt! Kanske är det för att jag på dagarna försöker undantränga tankarna som kommer, och såklart.. då kommer dem i drömmarna. Jag vet inte hur ja ska hantera allt..

Det är som att man inte har fattat det ännu tror jag, flera gånger jag vill bara ta telefonen o ringa henne.. men då kommer jag ju på det.

 

Vill också tacka alla ni som gett mej fina kommentarer här i bloggen, det värmer mycket.

 

  

 

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards