Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under april 2010

Av mArrA$ - 19 april 2010 15:21

~Vacker~


   


~ detalj ~

 

Av mArrA$ - 18 april 2010 22:41

Vad jag menade min kära "Elle".. är att det finns andra ord för just infantil. Varför inte bara skriva att jag är Omogen och patetisk istället?! men neeeeejdå, klart man ska skriva på engelska när man ändock är i farten, ja va säger man. 

Det är som med Victoria Silverstedt.. hon glömmer också bort alla dessa enkla svenska ord ; ) För att inte tala om våra Hollywoodfruar..haha. Och de är ju smarta som få, inte sant..


Nog om detta

 

 

I Fredags så var vi då på revy på Folkets hus istan.

  

"Man skrattade alltså konstant i 3 timmar! ojoj.. Det behövdes vill jag lova, och man gick därifrån med kramp i mungiporna!   Efter det så for vi direkt upp på furuparken och dansade till ZLIPS.. härligt härligt! Och nu hade Mats blivit pappa.. precis som jag anade när han inte stod vid sin keyboard!

 Stort Grattis till honom!!

www.zlips.se


 

Resten av helgen så har vi vart på 75års kalas! Nicklas morfar fyllde år. Åt maaaaasssor av supergod mat! Precis vad man behövde, jajamen! Surrade och hade bara så trevligt.

Hyrde ett par filmer på OK som vi suttit o glott på nu också. Krokomsporten firade 20 år, så det var en del erbjudande och så. Alla filmer kostade 19 kr att hyra. Vi krafsade ihop ett gäng, men tyvärr ingen så där superkanon visade det sej.. Vi åt buffe´på värdshuset ikväll för 45 kr! Fläskfile´och Gratäng.. smaskens, å billigt värre dessutom! ; ) Det var lång kö när vi anlände..

Så då blev man mätt idag också..

 

I morgon är det Måndag igen..

 

 

 

 

Av mArrA$ - 15 april 2010 11:46

  • Idag bär det hemöver igen.. det har vart två bra dagar med min väninna! har kommit fram till att vi är ju rätt lika vad gäller en hel del saker i livet *skratt* men det visste jag ju redan!

 

  • Vi har ju "cambridgat" bägge två, det har gått bättre när man har som stöd.. nu har jag snart nått målet och 10 kg är borta.. nu ska man bara hålla eländet också.

 

  • Har köpt ansiktprodukter på Aromatique istan, 3 produkter 1700 kr!? Men bra grejor är det..MD formulations. Nu ska man sköta om både sitt yttre och sitt inre.

  • Tandläkaren blev lite saftig också.. alltså jag menar notan, den slutade på 1800:- Men samtidigt hade jag räknat på emn hel del mer så.. Tog bort den där jobbiga strängen jag haft på insidan tänderna sedan jag var 17 år typ.. ja, jag hade ju tandställning i yngre dar och för att de inte skulle förflyttas så får man en sådan. Men nu är den väck! =)

Och..

  • Kampen har börjat..

Av mArrA$ - 12 april 2010 13:03

Fundering:

 

 

 

Härligt att anonyma bara orkar ta sej tid att kommentera det jag skriver! Orka byta namn o kommentera igen dessutom!?    ..har väl aldrig haft så många kommentarer tss..hela 6 st!  JAG pinsam..*haha* "Smarta" personer använder sej av ( okej jag tog bort avancerad ) engelsk gramatik dessutom.. DET om något är väl pinsamt?

Jag är inte så dum som jag ser ut...

 

 

orka bry sej ?..nää..

 

 

Idag skall jag iallafall äntligen åka till Övik.. ska bara uträtta några saker först.

Börja dagen med en lång promenad var ju inte helt fel heller..Telefonen har ringt o ringt.. typiskt när man önskar få sova ut lite.

Men upp steg man o ut iväg på en gång!

 

Nu väntar jag på att klockan ska bli 15..

 

Puss på er!


 

Av mArrA$ - 10 april 2010 20:01

  


personligt:

 

Jobbig tid nu.. verkligheten kommer ikapp *suck* det trodde jag inte men.. här är den och jag mår väl sådär.

 

Jobbet tar mycket energi.. energi som jag inte har just nu.

Jag är upp över öronen stressad, av vilken anledning? ja det undrar jag också..

Tankarna har varit många på sista tiden, kanske inté så konstigt med allt som har hänt/ händer..

Jag är såå jäkla trött.. vart skall ja hitta min inspiration igen!?

NU när allt börjar lugna ner sej..

vill jag ju må bra!

Jag orkar inte må dåligt.. har inte tid.

 

 

Jag saknar min mamma..något så fruktansvärt massor! har inte tillåtit mej att sörja henne ordentligt ännu. Det är bara så jobbigt, och jag har inte den energin heller som krävs för att  hantera det..Vart ska jag få den energin från?  därför vågar jag inte släppa lös mina känslor.. jag är rädd att braka ihop totalt.

Därför är det lättare att inte tänka på det överhuvudtaget..  



When you tell me that U love me..

Av mArrA$ - 9 april 2010 21:23



Jag säger bara IKEA.. var ju hem och hälsade på min far och syskon i dagarna som passerade. Jag, Nicklas o mina syskon begav oss till Sundsvall och Ikea.. mmm va mkt fint man hitta då!

Shoppade en del ( som vanligt ) Köpte en bordlampa, en pläd, ljus.. ännu mer ljus, kläder och så köpte vi nya handtag till köksluckorna! Oj, de blev sån stor skillnad.. ett nytt kök typ   haha.. Nä, men trots att man hyr så kan man förnya med enkla medel.. sånt som vi tar med oss när vi flyttar sÅklArT.


 before: Trä = Gula.. fula ; )

  

After: Nå?  Meee digg it =)


    

 

i vilket fulla fall så åker vi ut allesammans + pappsen o äter senare på kvällen. Jag äter Spagetti Bolognese, Nicklas kycklig-planka o de andra pizza.. mm och det är supergott. När vi kommer hem så börjar Nicklas må riktigt dåligt.. sedan är det kört! Han spenderar natten på toa med att spy och ja.. "allt möjligt" som man kan göra inne på toa. Matförgiftning? Magsjuka? ja ni, ingen aning.. då borde väl vi andra blivit sjuka också? helst jag som pussa på honom lite då å då.. hmm mysko. Ursch.. jobbigt i alla fall!


Han repar sej dagen därpå och.. ja. Så roligt var det.

Av mArrA$ - 4 april 2010 13:28

Det var en gång..I morse, stressad till max.. eh som vanligt ; ) Springer med tandborsten i munnen runt i lägenheten, är på väg in på toa och.. halkar på en pöl vatten som ligger så fint där på golvet?!! *BOOOM* *duns* *VURP* AJ* OSV... Ett vrål, en duns.. och Nicklas kommer springandes! haha.. men oj, ja kunde gjort mej riktigt illa.. slog handen och sen lär ja få en fet blåning på låret!

Vad lärde jag mej av det då?.. joo det är inte bra att stressa, allra minst med en tandborste i munnen =/

men säg nåt jag inte visste redan..

 

Igår kväll när jag kom hem från jobbet, så hade vännen fixat mys.. tänt massor av ljus ooch köpt lite kex och ost. ( det är påskmust i vinglaset dessutom ) Sen såg vi en del avsnitt av greys innan det var dags att kojsa.. 

  

Tror ja tryckte hela Brieosten själv!? =S inte bra.. men GOTT som fan!

 

 

Nu ska ja sätta mej ute en stund.. sen bär de av å arbejt igen.

Ha en trevlig dag allesammans!


Mys
Av mArrA$ - 3 april 2010 14:39

LÖRDAG..

Ja då var man hemma på timmar från jobbet då.. Ska tillbaka innaför väggarna om 1,5 timmar.. va? ska jag? men vaaa? oh *suck* ja vill ju också va ledig. O int´tjänar man någe bra heller.. värt det? Hmm..

Gubben är och fiskar, pimplar.. ja måtte han väl vinna också nu då.. Sitta på sjön i det här vädret kan ju tyckas onödigt annars ; )

 

Igår var det dags för påskmiddag hos Vanja o Bertil! Men oj vilken mat.. När magen värkte och man trodd det var över så.. kommer HUVUDRÄTTEN. =) Men mmm det va smaskens. Sen for vi och hälsade på Våran vän Jocke och hans new donna Suss! Mycket trevlig södertjej ; ) Träffade en del andra roliga människor också.. så där satt vi o surra fram till småtimmarna.

  


Och bara en påskhälsning har man fått HÄR också! *snyft*

Meeeen påsken är ju inte övers ännu väl!?   

Såååå.. va säger man?


Katten, Wilma har mjäll? mjällkvalster? torr hud? ja vet inte va det blivit.. Har köpt katt- mjällschampoo och nu ska vi köra en riktig kur på henne.. annars må man ju till vet o kolla upp va de kan vara? Läste lite på nätet men.. hmm ja, hon har ju liksom klåda också. Tappar myyyycket päls! jaa.. återstår att se. JObbigt..för henne alltså.  


 



[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards