Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2010

Av mArrA$ - 15 september 2010 00:03



Daniel when I first saw you
I knew that you had a flame in your heart
And under under our blue skies
Marble movie skies
I found a home in your eyes
We'll never be apart

And when the fires came
The smell of cinders and rain
Perfumed almost everything
We laughed and laughed and laughed
And in the golden blue
Cryin' took me to the darkest place
And you have set fire to my heart

When I run in the dark, Daniel
To a place that's worst ?
Under a sheet of rain in my heart
Daniel
I dream of home

But in a goodbye bed
With my arms around your neck
Into our love the tears crept
Just catch in the eye of the storm
And as my heart ran round
My dreams pulled me from the ground
Forever to search for the flame
For home again
For home again

When I run in the dark, Daniel
To a place that's worst?
Under a sheet of rain in my heart
Daniel
I dream of home

When I run in the dark, Daniel
To a place that's worst
Under a sheet of rain in my heart
Daniel
I dream of home

Av mArrA$ - 13 september 2010 21:24

Har som inte riktigt haft någon inspiration att skriva på sista tiden, fråga mej varför? Det händer inte så mycket.. jo eller ja menar det händer ju massa saker egentligen! Men mit liv involverar ju en andra part nu och jag vill inte tjata om honom här på bloggen som det blivit en del av sen vi träffades. 

Men allt jag gör har jag liksom gjort med honom..

Jag kan säga så pass, att hemmet är inte så viktigt längre.. visst jag gillar fortfarande att inreda och pyssla om mitt boende, men det har som kommit i andra hand just nu. Kanske beror det på att jag förut gärna ville ha kontroll över något i livet iallafall, ni vet den där perfekta fasaden utått sett, nu har jag släppt den och mår bra! Fan som jag mår bra..!! har sån energi och styrka inom mej och det har jag en enda man att tacka för! 


Han heter Daniel

& är min 

 alldeles egna Mr D..



  



Av mArrA$ - 11 september 2010 18:20

Kvinnlig logik

En man kör på en landsväg. En kvinna kör på samma väg men åt motsatt håll.

När de möts lutar kvinnan sig ut från fönstret och ropar:
- Gris!

Mannen sticker omgående ut sitt huvud från bilfönstret och ropar:
- Tokiga kärring!!

Båda fortsätter sin färd. När mannen efter en liten stund kör genom en kurva, kolliderar han med en enormt stor jättegris som står på vägen.

Mannen dör.



Slutsatsen är följande: Tänk om män kunde lyssna någon gång!


Av mArrA$ - 11 september 2010 01:15

 Först tacobuffe´på Wärdshuset i krokom.. planen var ju att jag skulle äta ihjäl mej! mmmm eftersom det var lääängesen jag åt tacos..

Men EN ynka tortilla fick jag i mej!? Besvikelse.. ;) tsss... mera mat!! mera maaat!! det var liksom tanken..det skulle bli som ett.. ett fränare eumm ehh ett fränare språk!! 


Jaja, Efter jobbet 21 så blev jag tillfrågad om jag ville vara chaufför in till staden.. ja vad gör man inte för 100 kr! Alltid en Början till VÅRA miljoner ju.. ;) Då kunde jag passa på att möta upp älsklngen o pussa lite på honom!  Så han åkte med mej, alltså i sin egna bil till Frösön där vi hämtade upp "fyllskadorna" och skjutsade ner dem på Plaza.. =) 

Den här mystiska profilen, han som jag kallar D..  han har alltså något speciellt som får KVINNOR att.. ja jag vette fan, stamma?!.. Det måste vara så. Hans hesa grova röst, hans karisma, hans Ordförråd..

ja håret liksom ställer sej på kroppen bara av tanken?

Jag är rätt övertygad nu efter ett flertal tillfällen jag bevittnat.

Han är magnetisk! Jag lovar den skulle fastna på hans kropp om  man satte den emot.. Sa jag föressten att han har en grov överkropp och de fan fetaste benmuskler jag någonsin känt på.. på riktigt o JA han är 44 år! =) haha.. sånt där jobbigt att tänka på nu när ja ska sova ensam inatt!! *blink*

I vilket fulla fall, när vi bestämmer vilka som åker med vem, är det en bland annat kvinna som vill åka med i D:s bil.. sätter sej fram o surrar lite med honom ( och JA han kan charma, prata omkull folk o det snabbt! ) och så hade hon sagt sen när de steg ur..

 -Jag är rätt torr i vanliga fall, men alltså Du måste ringa mej! *piiiip* har mitt nummer.. fråga honom! 

hahaha.. ja tror jag döör...

gulligt, av henne alltså ;)

Jag förstår henne fullt o fast. Skulle nog gjort detsamma..


mmm måste hålla hårt i honom ;) mmm eller hur, meeeen ingen risk för konkurrens här inte. HA..


  


Nu är jag så fruktansvärt tired.. my eyes are like grusplanen på Månen.   

Av mArrA$ - 8 september 2010 23:36

Vad har dagen erbjudit? 

  • Banken gav mej lånelöfte.. =)  så OM man nu mot all förmodan skulle hitta en lägenhet så är det liksom lugnt. Sen får man se vad som händer..'

  • Besök på gamla lanthandeln igen.. kaffe i solen, mys, skratt och.. sedan sorgbesked mitt i allt   Fick veta att en mycket nära vän till vår familj gått bort i sommar!? utan vår vetskap *snyft* tragiskt.. det får en att tänka tillbaka på vår mor, min älskade mamma! Fan också.. saknaden sköljer över mej som en våg! Jag blir alldeles kall.. försöker att hålla fokus. 

  • Går på loppis.. mupploppis, en tokig karl som följer vare steg vi tar.. vi går som därifrån med nya galna idee´r... men utan "fynd"

  • Håller på att greja lite här hemma, har köpt sprayfärg, sprayar tavelramar o lite annat vitt..

  • Lagar mat, eller D lagar mat, ja har "problem" tuggar sönder hela kinden typ! ( ovanligt va?! ).. diskar o hänger tvätt. Tar oss ett glas vin och avnjuter köttgrytan med hel lök, soltorkade tomater, palsternacka, kråkbärsaft.. resultat = mmm.. En karl som är riktigt jävla duktig att laga mat minsann.. smak för det goda i livet.. det som ger lite livskvalite´liksom. ;) 

  • Tonight we talked on SKYPE with D:s best friend from Texas named Tom.. haha, I told him I just loved his new car! A grey new lexus somthing.. and.. oh MY GOD amazing good looking car! ;) haha.. Im fucking bad at english, very impress by D and his english vocabulary ;) Tom says that we are very welcome to USA, Dallas, Texas.. thats cool. We are going.. but when I don´t really know yet. I just know I want to do anything with my new wonderful man..!

  • Fick in 6 rätt på v64 ikväll, spelade på andel så det gav väl inte så mkt men.. skön känsla att pricka in 6 rätt ändå.. trav är spännade iallafall! 


.
Nu är det dags att sova.. i morgon ska jag arbeta!! pigg o kry, njaa.. men man kan inte vara på topp jämnt!  =) DD gick åt tusan istället.. men de gör inget. det är ju så att spalar man aldrig så vinner man 

Av mArrA$ - 7 september 2010 17:57

  

StAtUs:

  

  Vaknade i morse med en hosta så fruktansvärd att jag fick lubba på toaletten för att jag höll på att kräkas!? Men det gick bra.. ;)

Ont i bröstet, alltså den smärtan när man hostat för mycket är total, tur man kan hantera en del..min frukost bestod därför utav 15 ml cocilliana, 2 alvedon och en sniff nässpray i vardera näsborre.. sen var man som fit for fight igen! 


Jag och D har vart in till Lungvik, Östersund tidigare idag och kollat på en lägenhet till honom? till mej? till oss? Ja, vi kikade lite iallafall. Hmm.. nä men saken är den att jag blev rätt sugen själv att köpa en egen bostadsrätt. Min kostnad idag är dyrare än om jag skulle äga mitt boende, så av den anledningen överväger jag frågan.. ska på banken i morgon o prata lite.

Samtidigt så är ju han på jakt efter en lägenhet.. men där är ju läget lite mer komplicerat. Han har ett hus som ska säljas, han har två barn som behöver sina rum den tid de inte bor med mamman. Men självklart om detta artar sej som vi hoppas/ tror/ tänker.. så visst ska vi bli sambos.. men absolut inte nu.

Jag tycker så mycket om honom, skulle kunna tänka mej flytta ihop med den mannen redan igår!   Men just nu så behöver jag det utrymme jag har, mitt egna lilla krypin som jag aldrig haft?! Där jag kan rå om mej själv, göra precis som jag tycker och tänker.. men där du är välkommen när som helst! Därför gav jag dej nyckeln.. så att du ska känna dej fri att komma och gå som du vill

känna dej som hemma.. 

Jag älskar att ha dej i min närhet.. du gör mej så glad, får mej att skratta såååå mycket.. alltså ni anar bara inte!?



  


"En man med ett fast handslag och en stor famn att krypa upp i "


  


På eftermiddagen var vi på gamla lanthandeln här i Krokom. Satt nere vid vattnet där de hade som ett cafebord.. sjukt mysigt. Där satt vi o pratade o diskuterade våra drömmar och förväntningar. Drack "kaffe på fat" *skratt* o käkade morotskaka ;)  mmm Marras har också drömmar i livet... T ex: Att äga ett gammalt gammalt torp som jag kan inreda, använda som cafe´sommarhalvåret.. bo, leva, njuta..

Att jag börjar granska mej själv, mitt inre, mina tankar och funderingar..allt detta har du D plockat fram hos mej..

Tack!


Och.. 


hej för denna gång! 

Av mArrA$ - 6 september 2010 09:14

Snart börjar det

Mannen kom hem från jobbet helt slutkörd efter en veckas hårt slit och slog sig ner i soffan framför TV-n.

Han sa till sin fru:
- Ge mig en öl, snart börjar det.

Hon suckade men skickade över en öl till honom.

Efter femton minuter sa han:
- Ge mig en öl till för snart börjar det.

Hon blängde på honom men slängde till honom en öl till.

När han avslutade ölen efter några minuter sa han:
- Ge mig en öl till, det börjar vilken minut som helst.

Frun blev vansinnig och skrek åt honom:
- Är det allt du ska göra i kväll, sitta framför TV-n och dricka öl?! Du är inget annat än en lat, fet, dryg jävel!

Mannen suckar och säger:
- Nu har det börjat...

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards