Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under juli 2009

Av mArrA$ - 14 juli 2009 13:03

Hej o hå! Det blir lätt så här när man jobbar intensiva helger.. man har ju inte alls tid eller lusta tt sätta sej framför datan. Min lediga dag.. och solen skiner.. INTE! Regnet öser ner.. ursch. Vaknade ju av solen i morse, men sen blev de så här.. ?  Jaja, bara till att njuta av att man iallafall slipper jobba.. =D


I Fredags så hade vi främmande som sagt var.. Min arbetskamrat Sara Och hennes kille Nicklas kom ju förbi på grillat o lite öl. Vi åt skinkschnitzel, klyftpotatis, baconinlindade champinjoner med renost i och vääärldens goaste gosås alltså! DEN är beroendeframkallande.. ojoj.

Men alltså vilken kväll det blev?! hahaha.. alla samtal slutade i samma ämne hela tiden  *skratt* ; ) Ja, men de va faktiskt skoj.. det måste vi göra om tycker jag. Ta en krogrunda tillsammans framövers..

Här kommer iallaafall några bilder:







DAGEN EFTER:


JAG VILL LOVA ATT...

Det var inte liiika skoj att stiga upp kl 06! dagen efter för att ta sej en 20 minuters lång cykeltur på jobbet ska ja tala om.. 14 timmars arbetsdag dessutom!  =S Kände sej lagomt fräsch o fick bara lova tt ta denna bilden.. alldeles rödögd va ja, men de syns ju inte riktigt på bilden.. men dagen gick bra till min förvåning.. sov på mina två raster o sen va ja fit for fight igen.  Man e väl ung.. fortfarande.. ehh hoppas jag.



So long!

Av mArrA$ - 10 juli 2009 08:36

Man närmar sig helgen, veckan börjar ta slut.
Om några timmar e det dags och ge sig ut.

Då har man fredag i blodet igen, det man missat det tar man igen.
Man beter sig som en greve fast man inte har en spänn, för man har fredag i blodet igen.

Stämplar in, stämplar ut, varje dag e lik den andra. Ja samma sak, ja samma slit, irrar runt som alla andra.
Vardan e en pest, då längtar man som mest.

Man närmar sig helgen, veckan börjar ta slut.
Om några timmar e det dags och ge sig ut.

Då har man fredag i blodet igen, det man missat det tar man igen.
Man beter sig som en greve fast man inte har en spänn, för man har fredag i blodet igen.

Lalalalaa....

Veckan lång, börjar om, måste ladda batteriet.
Checka kontot, e det tomt så får man ringa tryckeriet.

Man närmar sig helgen, veckan börjar ta slut.
Om några timmar e det dags och ge sig ut.

Då har man fredag i blodet igen, det man missat det tar man igen.
Man beter sig som en greve fast man inte har en spänn, för man har fredag i blodet igen.

Man e redo och klar, ni ska få va ni tål.
Med ett glas i handen ropar alla skål.

Då har man fredag i blodet igen, det man missat det tar man igen.
Man beter sig som en greve fast man inte har en spänn, för man har fredag i blodet igen.

Av mArrA$ - 9 juli 2009 13:48

Smidde planer på arbetstid. Sugen på något skoj...


Så Sara hängde då med mej hem efter kjobbet och åt en bit mat, ja slängde ihop köttfärsbiffar o till det åt vi paprika o tomater och en god vitlöksdressing på creame fraiche. Kl 18 kom Nicklas hem från jobbet och då for vi till Tulleråsen på bilbingo! Stämmningen var på topp.. var nära fleera gången men nädå! Inte en krona kammade vi hem någon av oss! Man blir inte lite less heller.. *suck*


När vi kom hem så var det mörkt i lägenheten, gick runt o tände några lampor.. ursch va jobbigt att det redan e på väg mot mörkare tider.. jag vet vissa vill ha vinter nu! men fy va hemskt tycker jag.. ja avskyr verkligen vinter o kyla.. har faktiskt inte frysit så mkt en sommar som i år..

Sen tog vi oss en fika och tände lite ljus = Mysvarning ; ) .. och spelade kort Kl blev typ 24 innan vi kom i säng o somnade gott... tätt intill.  


Jag tänker inte ens berätta hur länge jag sov i morse!! pinsamt typ.. men ja va verkligen trött! nyvaken.. mm ungefär. Brorsan ringde o vöckte mej kl 11.. men herregud ja måste få sova ut.. höres sen!  =) Härligt att ditt yrväder kommit hem igen iallafall.. nu vet ju vi hur hon fungerar de lilla bustrollet!


har tvättstugan idag, ska nog sprinag ner dit o sen göra nån mat.


Hoppas verkligen på sol och fint väder i morgon för då ska vi grilla tillsammans med ett par bekanta!



Av mArrA$ - 5 juli 2009 23:13

Det här med kärlek är konstigt? Igår saknade jag hoonom o va helt nuttinutt. Idag har jag kokat av ilska!!

Varför?  jo det ska jag tala om.. i morse eller rs på förmiddagen när vi vaknade så sken solen och man vart på strålande humör... Både jag o Nicklas jobbar helgerna som kommer framför oss så ja tänte att vi kunde väl hitta på något skoj tillsammans idag. Kom med en toppen ide´att vi kunde väl utnyttja dagen o vädret till fullo. Varför inte åka till Pilgrimstad o vandra, fika, kika på hälsokällan osv.. bara mysa.

Javisst sa Nicklas.. men ja kände liksom att han inte var på någe humör på det.. men ja packade fika o allt, vi gjorde oss i ordning.. o när vi typ kommer till bilen så frågar ja va det är? Å får till svar att han e bara på dåligt humör.. blabla. Inte har lust.. nähä..

Icke sa nicke att jag åker med honom på nån tripp dit!

Så jag tar en heldag för mej själv.. åker till Pilgrimstad ändå.. men fy va ja kokar inombords hela dagen alltså.. Och fortfarande!! Om han bara hade kunnat vräka ur sej de direkt på morgonen.. va fan hur svårt ska de va!


Jaja, passade på att ta någar bilder av min ack så trista, ogenomtänkta tripp..



Här vid Pilgrimskällan i Pilgrimstad rastade resande och pilgrimer under medeltiden



Till denna källa finns flera sägner knutna.

En berättar att Kung Olaf rastade här på väg till sammandrabbingen vid Stikelstad.

En anna berättar att en from pilgrim från Trondheim berört källans vatten med sin stav. Källans vatten fick härav en hälsobringande kraft.


På 1600 och 1700-talen var brunnsdrickning populärt i Sverige. Under denna tid samlades människor från när och fjärran vid denna källa på trefaldighetsaftonen.

Då hölls gudstjänst varefter man drack ur pilgrimskällan.

De berättas att människor med olika slags krämpor blev helt återställda efter att ha druckit vattnet ur källan.

Mot träden runt omkring kunde man se kryckor och käppar som de tillfrisknade lämnat kvar.


Ja, lite spännade allt..


  


Sen på väg hem så stannade jag i Ås och fikade på ett jättemysigt cafe´.. i min ensamhet =)





Ja det va dagen i stora drag... inga fler snuttiplutt idee´r från min sida vill ja lova..!!


ärsch va nu då?? går inte att centrera.. hmm

Av mArrA$ - 4 juli 2009 19:32

Det blev några intensiva sköna timmar där nere på bryggan, sen drog det kalla vindar.. tog på mej filten o somande där.. mm ljuvligt!

hoppas det går bra för mitt hjärtetroll att kocka då.. Längtar tills han kommer hem!

Jag älskar den här känslan av att sakna honom så mycket! Den ger mej bekräftelse på att de vi har, är helt bortom vad jag någonsin upplevt förut.


Jag har inte ätit någon middag ännu heller.. vet inte vad man ska äta, inte sugen på nånting i värmen ju. Bara törstig.. jättetörstig, hela tiden.


Nä nu ska ja se om de e någe bra på tv.. Lördagskväll, härliga kväll.




Av mArrA$ - 4 juli 2009 14:32

mmm solen skiner äntligen igen! Ligger på balkongen o springer in med jämna mellanrum för det är såå hett! ojoj..Men ja njuter, skönt =D


Jag följde inte med Nicklas till Olden o på Countryfesten idag.. ja orka inte mej upp i tid.. sen hörde jag de ryktas om att det är förbannat mkt mygg o knott där, så njaa.. jag har det bäst hemma då. Hoppas ni får det trevligt där borta. Jag saknar ju dej redan vännen!


Jag är sjukt danssugen nu! ojoj, ja längtar tills på Onsdag.. då ska ja o en kille ja känner iväg till Hällesjö, KANSKE om han inte jobbade nattskift. Annars är det ju Jannez till helgen också.. på Sandviken.


Nä nu måste ja gå om man ska få någe sol idag.. !



Av mArrA$ - 3 juli 2009 14:13

Trevlig Fredag.. ; )


Idag är jag äntligen ledig och då vägrar solen att titta fram! Vad fruktansvärt typiskt då.. hela veckan ha de vart strålande väder ju!

Idag ska vi nog äta tacosgratäng.. längesen då.. smarrigt. Funderade på att bjuda hit Sara Emma o Pe, kanske ta oss ett glas vin till maten ikväll.. Blir nog lungt om man ska iväg  morgon.


Det är ju brännboll här på Grönänge i morgon, sen pub på Hägra kvällstid.. Hmm hade ju vart skoj att gå på. Men vem ska ja gå med då?? ehh ingen typ.. så därför åker ja istället =/ NU fick ja rapporter om att det är förjäkligt med knott o mygg där.. ursch ursch,de ogillas ju! Ja, jag får se hur jag gör helt enkelt..


<><><><><Nu börjar jag bli hungrig också><><><><>


Av mArrA$ - 2 juli 2009 21:30

Godkväll

idag har jag jobbat, phu vilket pass. trodde aldrig dagen skulle ta slut! Fii fan.. Men som tur är har man ju så otroligt skoj på arbetet så att när dagen lider mot slutet så har man så  roligt att man minsann inet har nån brådska hem... det är ju alltid. bra!

Sen stack jag o sambon in till stan o köpte en golvfläkt på Jula, härligt med en fläkt.. man tror ju att man ska flyta bort där i sovrummet.. o ja vill verkligen inte ha en takfläkt.. de förstör hela inredningen tycker ju jag då. Men en som står på golvet kan ju man plocka undan till vintern då..

 sen åkte vi o köpte en

 

Eller vi köpte två st rs.. så nu ska här tränas upp armarna litt grann! *hehe* Cyklade faktiskt 30 min igår på motionscykeln.. ska även sätta mej nu efter ja skrivit.. har ju en massa tvätt i maskinen ja måste vänta på ändå så.


 Ang Min överskrift..jo, trodde att jag/vi skulle få främmande av min mor o bror i helgen.. men inte då *suck*.. vad hade jag förväntat mej?  Eftersom hon inte tagit upp ämnet på hela veckan så borde jag förstått..Det är som de är helt enkelt.

Istället ska jag med Nicklas till ett ställe, Olden.. där de ska vara Countryfestival på Lördag! Han o en kompis ska nämligen grilla där.. kocka litegrann.. o varför ska ja då sitta hemma ensam, därför åker jag med dem o roar mej litt där =D  hade ju planerat att vara hemma om de nu mot all förmodan skulle komma.. men nu behövs ju inte det.



 Nu håller tejpen på hakan att lossna! Jag är litt nervös för vad som döljer sej därunder... spännande.


[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards