Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 2 februari 2009

Av mArrA$ - 2 februari 2009 23:09


 


Vaknade i morse av en fruktansvärd signal på min telefon! Neeeej inte jobba idag också.. men glad o snäll som man är så svarar man!


- Ja, det är Maria, säger man med ett slummrig röst

-Nääää men God morgon, säger damen i andra änden..


 ha   ha   ha..jätteskoj.


- Har du lust att börja jobba nu sju?! frågar hon..


ehh a e för tussig för att avgöra ett rimligt svar.. herregud, lust.. vad är det.


 KL är då prick sju då, nä hon e tilloch med kvart över.. åhhh


- självklart vill ja det! =D..säger marras med ett smile, helst av allt ville jag slänga telefonen i väggen o somna om!


Lägger på luren o guuud så sur jag blir, dels för att ja e så fruktansvärt trött.. å sen för att jag är så vidrigt trött.. för att inte glömma, att jag var TRÖTT.


Jaja, efter många om och men så gör jag mej i ordning.. vad som stör mej mest med  att bli utringd på detta viset är att man inte har planerat nånting. Ingen matdosa, ingen motorvärmare.. o det var ju alltså typ -25 g här i morse! skoj att starta bilen ( INTE ) , som dessutom var tom på bränsle o olja..


jaja, jag fixade mina timmar o kl 16 fick man åka hem.


Seeen förstår ni, ikväll har jag börjat en kurs! Meditation..  det va superhärligt! verkligen.. Mycket på det andliga planet liksom, att hitta sej själv o ge sej själv tid o ro. Att vara i nuet och inte försöka oroa sej för vad som varit eller hur framtiden kommer se ut, bara leva här och nu..

 Vilket vi människor gör allt för sällan...5 Måndagar framöve rnu då så har ja något för mej.. från 19-21 typ. Gjorde idag två övningar, sen fick vi en liten hemlöxa.. ja den är så lustig att ja kan inte berätta den här, hihi..

jodå, den går ut på att när man varje gång passserar en spegel, se sej själv djupt i ögonen o säga : veeeeemmmmm....haha jag vet, superkonstigt, men efter 100 ggr så får om man har tur ett slags budskap eller en  hint om en själv. ja det skadar ju inte att testa.



brrrr, fryser om fötterna.. men tack o lov gör jag hellre det än att använda tofflor med från små oslyldiga plågade gåsar som blir flådda levande!!! åhhh va ja blir elak o ledsen när ja tänker på kalla fakta:s repotage häromdagen! ( jag kastade ett par duntofflor i går.. vill absolut INTE stödja sånt där vidrigt djurplågeri!




[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards