Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 22 februari 2009

Av mArrA$ - 22 februari 2009 14:50


 jag for ensam men fick lov att ringa efter Nicklas då jag hittade såååå mycket fint på rea till honom istället för till mej själv, typiskt då. De hade massor med Jack n jones kläder på herrrean! Själv köpte jag mej en jacka för 475 kr.. hade kostat 1000:- och en  klarblå tröja för 70:-.. sen kunde jag typ inte ha någe mer, allt var för litet.. haha. Sen shoppade vi loss till Nicklas istället! Hittade tre tjocktröjor, två skjortor och en långarmad tröja. Han lovade att posa lite i morgon ( kameran tog precis slut på batterier, o har inga nya just nu )  då ska jag ta några kort o lägga in ska ni får se på någon som passar i ALLT! mmm.. ursnygg kropp för alla sorters kläder har han juh!.. mumma.




Av mArrA$ - 22 februari 2009 11:34

Hejsan!

Blev utringd på Fredagen ang jobb på Lördagen av min gulliga svärmor.. där låg jag o tyckte synd om mej själv o iiiingen som tar hänsyn till hur dåligt jag mår, hihi =) Nä då tänk inte på mej bara. *skratt*  Så det var upp o hoppa i går morse då för att tjäna sitt leverne.. 

I går kväll så bjöd vi hit Nicklas mor, Sara o Emma för att dega framför tvn en stund, Melodifesstivalen som bara blir säme o sämre enligt mitt tycke. Vi tryckte i oss lite smågodis o nötter.. utom Sara som är såå jäkla duktig alltså! jag önskar jag kudne vara mer som henne. Hon har minsann inte ätit en godis sedan nyår!? en annan skulle ju få krupp! O sen har hon börjar träna jättemycket.. mm lite avis är man nog, jodå. 


Har rensat bland en kartong med kläder som ja insåg att jag aldrig mer kommer att använda. Det var typ kläder som ja hade när ja var 17 år o okysst.. okej, vi bortser från det sistnämda,  inte riktigt men lite mer så där.. "konstiga" kläder med mycket urringning, detaljer o sånt. Emma är ju en liten kopia av mitt forna jag sååå.. hon blev glad  =)


Nu väntar vi på en maskin tvätt ska bli klar, sen ska ja åka på Kläddax, de har visst utförsälning halva reapreiset.. =D


Börjar jobba kl 16 idag!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards