Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under juni 2010

Av mArrA$ - 16 juni 2010 15:39

Ni måste hjälpa mej!

Läget är som så.. jag ska säga upp den här lägenheten innan den sista Juni, därefter har jag 3 månaders uppsägning. Och jag har tänkt flytta till en tvåa bara i huset brevid. Risken finns bara att jag måsta stå med två månadshyror i sep! Finns inte en sportslig chans till det?! *snyft* 10 000 + värme nja, sån bra inkomst har jag då INTE =( ojojoj, nu blev det inte så roligt längre..


Snälla! Om ni hört någon/ några som är ute efter en LJUS fin lägenhet!? En stor fin 3:a i natursköna Dvärsätt. Lägenheten ligger på andra plan med balkong mot storsjön, eftermiddagssol, trevliga grannar, bra folk i området överhuvudtaget ( jag bor ju kvar, hehe ) Vandringsväg efter vattnet till affären 10 min bort, 4 km till Krokom. Bra promenadvägar, nära till skogen, granne med dagis, 

Det ÄR ett kanonställe..

 

Välkommen att höra av er/ dej! Lämna gärna en kommentar eller skriv ett mail:  marras22@hotmail.com

 

Ha en bra dag

Av mArrA$ - 16 juni 2010 10:17

  


Onsdag! 

Dagen har myckert att erbjuda.. hur ska man hinna allt man vill, måste, borde?!

Först o främst ska ja nu ringa Storsjöhus igen ang lägenhyeten. höra mej för så att ja kanske slipper två månadshyror isåfall, det finns int en stortslig chans att ja fixar dubbla hyror.

Hoppas de vaknat på rätt idag bara..

 

Sedan ska jag ta en promenad in på krokom, kolla lönen och hämta en sminkprodukt jag köpt. Hämta min cykel och cykla hem igen..

Göra nånting att äta, lunch, middag eller vad som helst..

Har dock ingen som helst aning vad jag ska kockilera ihop idag?!

Måste försöka få igång min egna dator, koppla in internet på den så att Nicklas o jag kan rensa ur den här.. alla foton o grejor.

 Sånt är ju aldrig skoj.

 

Ska kolla på en laptop, men just nu är de så många andra projekt i luften så någon sån har jag nog inte råd med i dagsläget.. =( Ja, pengarna rinner som sand mellan fingrarna.. Det kallas verklighet.

 

Sen ska jag vaxa bikinilinjen! haha.. Och de är INTE skönt ; )

Grande finale..

 

 




Av mArrA$ - 16 juni 2010 01:26

Ja, här sitter en annan och kl är halv två.. Inte speciellt trött, mer bara på strålande humör  =)

Var på intro för sommarvikarier idag!? hör o häpna, har dock "bara" jobbat där nu i två år.. hehe. Meeeen vadå, det blev ju några timmars betalt ; ) man är väl inte dum kanske! Ja, man fick med andra ord bekräftat att aaaaallt man gjort är fel! ^^, Nä, skulle inte tro det!


När jag kom hem så blev det till att laga middag, crepes av gårdagens pannakaka, med tacofärs.. men de blev inte så där supergott. Ja, en slank väl ner men.. en slank han ner i diket!


I eftermiddags blev dt en cykeltur till Lena, drack kaffe o surra på lite.. lämnade cykeln där.. så i morgon blir det en promenad o hämta cykeln.. om ja inte jobbar vill säga!

 

Sen har jag bara surrat i telefonen resten av kvällen ; )

Sa jag föressten att ja kollat på en lägenhet idag? På samma gård, i huset brevid.. en tvåa! Superfin.. men enda nackdelen är ju att det finns ingen balkong..med tanke på katterna?! Men å andra sidan så behöver de ju inte vara ute på vintern.. så, jag ska väl ringa Storsjöhus i morgon o checka läget!

 

 

 Visdom i natten..


  

Av mArrA$ - 14 juni 2010 17:26

"Kalla händer, kalla fötter och kall näsa � men du har ett varmt hjärta och snart kommer någon att värma dig i sin famn"


jaså?? det spår stjärnorna idag ; )

Nja, är inte så säker på det ja.. ?

Men mina händer och fötter är sjukt kalla!? ( har de alltid vart så.. ) ibland undrar jag om ja lever?  Det känns att man är ensam i den stora sängen nu minsann, vanan att ha någon att slänga upp sina fötter på.. ja, de e barra till o vänja sej att ha kalla fötter för en lång framtid.

För singel det SKA jag vara iallafall ; ) det innebär väl inte att man inte får gosa..?

 

  • Tvättar för fullt ikväll! Nu ska tvättkorgen tömmas..
  • Sängen ska renbäddas
  • No more "skitränder i kalsonger" i min tvättkorg ; )
  • Nästan så man kommer sakna vissa små detajer, haha.. eller så inte!

Ha en trevlig kväll allesammans!

Av mArrA$ - 14 juni 2010 13:23

  

"Don Widman!!" ; )

Din lilla

  

Hoppas du får en underbar dag..

Du är MIn idol!!

 

Puss puss..


Av mArrA$ - 13 juni 2010 22:15

idag när jag rensade o städade i garderoben så fann jag en kjol ja köpt i fjol.. hmm det där rimmade ju nästan ; ) Saken var den.. att satan va stor den var?.. allvarligt.. var jag så där bred för ett år sen knappt?! det var ju alltså storlek 44!? på den.. ojoj.

ja, 10 kg minus gör sitt verkar det som.. skönt!

Iallafall så har jag bestämt att nu  i o med detta.. när vikten rasat o jag står där jag vill! SKA jag bara hålla den.. så jag har i princip tränat varje dag.. ett måste nu när aptiten är tillbaka ; )

SÅ jag kastade mej upp på motionscykeln idag o sen en rask promenad i regnet..

 

idag fick jag höra nåt lustigt.. haha, hade besök av Nicklas systrar  varav en ( Emma ) fann en BH liggandes på sängen o utbrister! - faaaan maria vilka stora kupor o sen stod hon o bara gapa.. sen sa hon, herreguud man kan ju anv som babymössor på tvillingar o knyta ihop..?! haha.. de va bara så jäkla dumt ^^,

" ja, det är roligt nästan jämt.. "

 

Alla säger jag är så stark.. men nej, det är jag inte.. jag håller modet uppe, och sen är det folk som gör mitt liv så underbart just nu.

 Tack Lina för att du finns!

jag ska se på "stjärnan" o tänka på hur mkt du hjälpt mej igenom detta!

 

  




 

 

Av mArrA$ - 13 juni 2010 11:34

Vakna med "the Voice?" Nja.. vakna med Marras istället! ; )

Idag har jag bara bestämt mej, det SKA städas o grejas.. nu kan ja inte skjuta på det längre?! Köket är väl i någonsånär ordning.. diskat o röjt lite där igår.

Blåsväder, det blåser kor över vägen!.. Men det där omtalade regnet alla pratat om, har jag då inte sett skymten av?

 

Har tänkt en del på hur/ vart jag skulle vilja bo.. alltså ingen aning, jag önskar att Storsjöhus ville låsa ett rum o ja skull betala för en tvåa.. fasen ja trivs ju i denna lägenhet. Ljus o fin o katterna har det sååå bra! Men hyran är inte ens att tänka på långsiktigt! Hmm man kanske får börja sälja sina anv. trosor på Ebay! haah.. ; ) urk.. men de finns de som gör det också, tro mej.



  

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards