Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under juni 2010

Av mArrA$ - 13 juni 2010 00:10

Jag är inte den som läser så mycket horoskop.. me va fan. klicka de på den där spåkulan på facebook flera gånger.. kanske är det vinet, ja vet inte ^^ men jag klicka en del gånger o så här stod det! :


"Glöm gamla historier. Nya kapitel håller på att ta form. Låt din önskan bli ditt mål"


okej, Igen..


En låt som spelas mycket denna sommar kommer att bli din och din älskades speciella favorit. När du hör den första gången vet du att kärleken är nära.

Haha okeeej..  spännade ; ))))

OCH..

 

"Ditt sovrum börjar bli fullt med kläder och prylar som inte behöver ligga framme. Oredan stör dig när du försöker sova. Ta och röj upp!"

 

 Helt sjukt.. men oredan där inne  gör mej galen!! haha.. har slängt ut kläder över hela sängen.. !!  ^^,  ( har akktid haft det prydlugt där! skulle liksom städa upp i garderoben.. men ja slängde ut allt på sängen istället , ; ) I morgon är jag kanske ledig o kan städa lite..

 

Ikväll frågade en kompis om ja skule med ut på krogen.. men nej nej nej.. orka, vilja,, nää. Nicklas var här ikväll o vi delade på lite frysvaror som vi köpte för n^Ån vecka sen..o kylen, men åååh. ta den där syltburken nu..; ) herreguud.. va e de o tjafsa om.?!

 

Godnatt!

 

 

Av mArrA$ - 10 juni 2010 14:50

Nej, vi var..

Av mArrA$ - 10 juni 2010 02:38

  

Då har klockan paserat 02:30 inatt igen..trött är jag ju som bara den. Tror ja fått tinitus?! Eller så är det näringsbristen som gör sej påmind..fan som de susar i öronen? som kvitter, skärande ljud som får mej att vilja tappa balansen! ursch.. Nu har jag rasat och vågen visar från 63,5 till 60 nu på ja kära nån.. 3 dar?! Men jag har druckit välling, ätit en ostskiva och ett glas fil idag! Bättre o bättre dag för dag iallafall!

 

Det börjar bli ljust ute också, har inte lyckats somna en kväll då det fortfarande vart ljust.. kväll, mörkt liksom.

 

Det är en lång dag att möta i morgon.. och dagen därpå, och nästa.. och nästa.

Så, godnatt grymma värld..

  

Av mArrA$ - 9 juni 2010 22:23

whooh whooh Hold your horses!?..Har jag sagt att nåt skulle hända om du kom tillbaka?..men nu ska vi ta det lilla lugna. Nej nej, du är MER än välkommen och beblanda dej med mitt liv, kommentera, älska mej, hata mej, gör vad du vill.

Jag tycker det är rogivande... 

 

  


 Du om nån vet att jag inte håller på med hot o sådant, inte sant. *blink*  

varför inte bli vänner på facebook?

  

Ja, nu har N fått tag i en lägenhet iallafall. Känns faktiskt helt okej.. nu ska vi bara fixa o packa innan helgen om det finns tid.

Blev lite ledsen i ögat när han ringde och berättade, verkligheten igen liksom.. 

Men vi fixar det här!

  

I morgon ska ja ringa och höra mej för om hyresvärden inte kan låsa ett rum också, och att jag därav betalar bara för en tvåa..

Annars kanske någon vill byta upp sej och vill ha en trea, och jag flyttar in i deras tvåa. Ja, det blir morgondagens bekymmer..

  

Fick höra att jag såg fräsch ut på jobbet idag?! What?! haha..hade ju bara kammat håret o dragit på lite pink colour on my lips, Själv undrar jag vem som glor på mej då jag tittar mej i spegeln!? Tycker jag ser dööörisig ut.. ursch. Det ska bli ändring på mycket i livet nu minsann..hitta den där "hotta" "snygga" heta oooootrooligt jävla attraktiva för att inte tala om blonda?!  ( skämt åsido ) marras!! haha, jo tjena. ( ^^;)

        

Hon har bara haft lite semester,och..*suck* jag antar att

hon blir nog borta för alltid dessvärre..


  







Av mArrA$ - 9 juni 2010 02:52


 Det är underbart vad Musik är = Terapi..

Av mArrA$ - 9 juni 2010 02:10

Det är stökigt här hemma, inte direkt likt mej.. men vem orkar städa?!

katthåret yr omkring mej.. men vad gör det? Fick ändå beröm för fint hem ikväll, haha.. 

 

Så fick jag främmande, vi drack kaffe och pratade om allt mellan himmel och jord.. otroligt skönt att ha bra människor omkring sej. Tänka på något helt annat än det som upptagit all min fokus. Visst, Så fort hans namn poppar upp på mobilen knyter det sej i magen på mej och hjärtat slår HÅRT. Mmmm tur man kan ligga lågt nu.. Sakta men säkert ljusnar det, och jag har till och med ätit välling och banan idag! DET känns sköönt.. inte heller gråtit något ; ) Okej, tårarna var nära till hands när jag stod i duschen.. men det gick bra =S

 

     

 

Gud så trött jag är, nu är det faktiskt godnatt.. otroligt nog.

Underbara låt.. trodde aldrig jag skulle behöva använda den i min blogg!?

 

Ojoj, hela 115 besökare här igår dessutom! =) Ja, nånting intressant måste jag nog ha skrivit då!

Av mArrA$ - 8 juni 2010 18:40

Idag begav jag mej äntligen på jobbet! Underbara arbetskollegor.. ni får mej att må bra, verkligen inse saker och ting! Alla världens rosor till er..

 Idag mår jag mycket bättre! Ända tills man loggar in här och läser någons onödiga kommentar om att jag jobbat länge för att det skulle gå köpprätt, att jag får skylla mej själv? Att som man bäddar blabla..ja, det kanske är så? vad vet jag? hmm.. och anonym sååååklart, jamen visst annars vågar man väl inte skriva vad som helst. Ha, Jo, ni det är tur en del av oss vet hur det ligger till på riktigt.

 

ta det inte personligt, för all del! Men jag tycker inte om anonyma som skriver kommentarer och tycks veta saker.



Men just nu så har jag annat att lägga energi på!

Orka inte städa iallafall, det är sådant där nödvändigt ont som ja dock inte ska pyssla med just i detta tillfälle.


Det regnar, kanske för att jag dödade en spindel i badkaret igår!? ursch ursch.. den va liten, men nog så stor för att jag fick panik.. men se där, ibland har man inget val.. bara till o krossa det krypet.

på tal om badkar.. nu blir det en dusch!

 

 





Av mArrA$ - 8 juni 2010 18:30

ehh, typ Skriv ditt "namn" och kom tillbaka, men det törs du väl inte. DU vet inte ett skit om mej och mitt liv eller vårt förhållande.

 

Så Fuck off and...

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28 29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards