Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under februari 2009

Av mArrA$ - 20 februari 2009 00:25

Tog mej ett hett bad i hopp om att få lite värme i kroppen, det kunde ju slutat i katastrof.. Marras höll nämligen på att tuppa av där inne, i hettan så bultade kroppen, huvudet dunkade o jag kände hur allt bara blev lite mer o mer  svart,  la mej raklång på golvet o det kändes som hela världen försvann under mej o jag ville bara spy!..Hade kunnat gå illa om man legat lvar i badet. Svimmade inte tack o lov.. det hade ju varit onödigt, sen kan det göra så ont också.  Tog mej till köket, svepte ett glas vatten.. har inte fått i mej nån näring alls i dag nästan.. joo tre rullrån =D  Fy.. det suger i magen nu... önskar man hade typ nyponsoppa hemma eller nåt sånt.


När jag var yngre kommer jag ihåg att ja svimmade titt som tätt, ofta var det iallafall.. och man kan  faktiskt slå sej riktigt illa. Frågar mej alltid. hur hamnade man under stolen o sånt?? Man må ju bli helt lealös i kroppen?.. Stod å väntade på bussen en gång, tuppade.. vaknade under ett räcke på en trappa som var mycket lågt.. förstår inte än idag hur jag hamnade där? Med sneda glasögon o kritvitt ansikte så tog jag mej med stappliga steg hem till mamma igen.. mötte en man på vägen, bad honom hälsa på bussen att jag var dålig.. ehh han må ju trott ja va hög eller nåt. haha.. ursch. Berodde då på mitt låga blodvärde.. nu är ja ju sjuk, en annan historia.


Nu slutar snart min vän! Har saknat honom heeela dagen..



Av mArrA$ - 19 februari 2009 15:19

Idag skulle jag jobba 7 - 16.. men det blev till att vända på klacken i all hast o hålla sej hemma.


  •  Jag vaknade,
  • gjorde mej i ordning,
  • äter frukost och...
  • känner hur fruktansvärt illa jag börjar må?!

Sen är det till att kuta kuta kuta på toa..  jag spydde dock inte meeen..

o shiiit va ja va kass i kistan! *ursch å fy* ärsch då, ja åker på jobbet ändå tänker jag.. men ja hinner inte mer än att sätta mej i bilen ( då är kl kvart i sju ) .. o jag måste springa upp i lägenheten igen och..

 ja, just precfis. <-- vitsig man var nu då  =)


Nicklas vaknar o stiger upp, måste sjäääälvklart göra sej lite lustig, menar på att han skulle nog må rätt dåligt om han blev tvingad o sitta där inne på huset o känna den där doften han med..

Ha   ha   älskling


So, ja ha legat i sängen hela dagen... o dum som man är, så måste jag ju kravla mej upp o skriva i min blogg. Jag mår lite illa mellan varven nu, men oj ja känner mej febrig o hela kroppen värker! Blir till att slänga sej i sängen igen..



Av mArrA$ - 18 februari 2009 21:44

Sov lääänge i morse, vaknade inte förrens kl halv 12...Vännen hade då dukat fram "frukost" så vi fikade tillsammans.. jag såg det mer som lunch elelr nåt den tiden. 

 Tittade ut genom fönstret och tänkte liksom så :



Ja bra fråga, men samtidigt så är det bättre tycker jag personligen att det snöar o är lite mildare än typ 30 grader minus!


Det talades friskt på jobbet idag om gårdagens spökeri? och det var visst inte första gången det hänt att de larmar på tomma rum efter att folk dött bort. Läskigt, men samtidigt inet alls så konstigt om man tänker efter. Man tycker ändå att de borde ta tag i en, viska saker i örat typ istället för att göra sådana där konstiga saker, mycko tecken på att dem fortfarande är kvar.. men men andevärlden fungerar väl som så, vad vet jag?


Tog kontakt med hyresvärden också i dag.. *censur*  sa att deras chef skulle ringa oss på en timma, hm det var kl 14.. och än har då ingen ringt. Tar dem i morgon då iställlet.. det gäller att ligga på tydligen. We don´t give up.. bara så ni vet.


Varma mackor i ugnen på g, sen blir det slafen...börjar 07 i morgonbitti.

Av mArrA$ - 17 februari 2009 22:47

 


kära nån Jag bara måste berätta.. kan påpeka utan att vara speciellt ingående. Det larmade på ett rum ikväll ( dock ej urstädat ännu ) och personen som bodde där lämnade jordelivet häromdagen!!! Det larmar på sökaren  alltså SAMTIDIGT som jag står inne i köket och drar ett streck över personens namn i en pärm vi har?! tänker tanken att jag måste nog sudda bort namnet ur pärmen eftersom personen inte finns längre.. PRECIS PÅ SEKUNDEN då går larmet liksom..på sökaren som ligger brevid mej på bänken --->  scary.


Blev skitskraj o vågade knappt gå in för att kolla ( rummet är ju låst för tilfället  ) Ropar på min arbetskollega, vi blev helt skärrade bägge två! Tillsist så kollar ja läget, o det visar sej vara en golvlarmmatta som gett utslag, den reagerar när någon står på de?? ehh.. 


sammanträffade? Tillfällighet?  eller ett tecken på att andar finns omkring oss?  Jag finner ingen förklarning till det hela.. tekniskt fel? mmm sure.






Av mArrA$ - 16 februari 2009 22:49

Tänkte bara skriva god natt inan jag beger mej ensam till den stora sängen..

Våran tv har pajat också, trist.. 3:an o femman tjorvar extremt. Men men, dags o uppgradera o köpa en ny då. Skulle ju se ett prgram som handlade om unga o plastikoperationer ikväll, men nej då. det fick jag avstå.


Hrmm.. NÅN är ju fortfarande skyldig mej pengar för min gamla tv, orkar liksom inte påpeka det någe mer nu, det har faktiskt gått över ett år.. jaja. Sånt som händer, man lär så länge man lever.


Blev inté heller någon medtitaion ikväll.. orkade helt enkelt inte. Ska upp o jobba i morgon också...


Nattinatt


Av mArrA$ - 16 februari 2009 18:15

Dansmaran Februari  2009


På Fredagen begav vi oss mot Övik o parken för att svänga våra lurviga. Tog en omväg förbi min förra hemby Bredbyn för att träffa Marita som skulle följa oss till stan. Hon bjöd på tacos o sedan gjorde vi oss i ordning, mannen han spelade guitar hero under tiden.. vilket skrål när man inte höll gitarren själv =) Fick tilslut be honom stänga ner för att man höll på att bli tokig, haha. Vi sminkade oss, klädde oss o sedan åkte vi in vid 20 tiden.. det var fullt hus redan och musiken dånade! mmm Jag o Nicklas kastade oss ut i havet med människor som dansade.. Jag passade på att Bugga, tränade iallafall på att bugga..  Kvällen flöt på och vi hade jättetrevligt, fikade o bara mådde gott, tyvärr så fick Marita problem o ont i sitt eländiga ryggområde så hon åkte hem vid tvåtiden. ( hoppas det känns bättre nu! ) Jag o vännen skuttade loss ända tills sista låten, den kan vi ju inte bara missa.. det är ju VÅR låt!

Expanders spelar---> Dire Straits - brothers in arms.

Vi har himla roligt tillsammans jag o Nicklas.. de må ja säga =D


Dina skor får ligga kvar i våran bil marita tills nästa gång vi ses! Abslolut..  får hoppas det inte blir liiika länge mellan gångerna nu. =D


Kl passerar 03:30 och vi har nu 10 mil framför oss att köra.. till min mor på Sandslån där vi skulle sova ut litegranna. Hörselproppar i och sen däckade man på soffan!


Lördag: Alla hjärtans dag...

 

Vi firade inte någonting, förutom min syster som fyllde 32 år. Tycker personligen det är rätt larvigt med allahjärtans dag, Vad är så speciellt med att få en kärlekshälsning, förklarning, present på beställning.. samma dag som alla andra runt om får det? nää jag uppskattar mycket mer de spontana gåvor/ ord som man ger varann i vardagen.. hellre en röd ros på en helt vanlig vardag än tio röda rosor på alla hjärtans dag.


Vi åt tårta, semlor o massa annat slisk hos min syster gjorde några roliga tanketräning där man skulel lista ut ord av ihopblandade bokstäver.. o SEN åt vi tacos igen?!.. =) haha. tur man har många stället att stoppa i!


Vi blev kvar tills på Söndagen iallafall.. åkte hem o direkt på jobbet kl 15 *suck*


och..


Mamma! Du såg superfräsch ut...=D


Kram!

Av mArrA$ - 12 februari 2009 12:00

Då ska man snart ta o sprätta upp härifrån o göra sej i ordning innan man ska åka å jobba kl 13:00.. härligt att få en rutin i vardagen!


I morgon ska vi ju på dansmaran i Övik, tänkte först skita i det av VISSA anledningar meen.. nä, vi har planerat detta nu så länge, så det blir dans i 8 timmar som bestämt =D Men det blir en dryg dag, mycket körning med många mil.. vi ska nog köra hem igen på natten.


Solen tokskiner ute nu! Underbart att vakna av att solen lyser in, rakt i ansiktet på en.. mmm me like. Då behöver man inte använda sej utan wake up light, hehe..






Av mArrA$ - 12 februari 2009 11:19

 


Höger- eller vänsterhänt: Höger, alltid höger även när jag använder kniv.
Humör just nu: hmm lite nere av olika anledningar
Favoritgodis: Choklad med skum inuti!
Är det nåt du absolut inte äter: inälvsmat.. urk.
Kläder just nu: blå mjukisbyxor med vita adidasränder, rosa långarmad tröja, inga strumpor, sportbh, rosa boxer ; )
Musik just nu: P3 star, ehh britney Spears Circus..
Vad sa du senast: Hej då!
Sommarplaner: Jobba, kanske en liten utflykt.. blir knappast någon utlandsresa.
Fisk eller badkruka: Har varit en fisk.. men på sista tiden tråkigt nog förvandlats till en badkruka!


Saft eller alkohol: Försöker hålla mej till saft vid alla tillfällen nu för tiden..
Hur många kuddar sover du med: 1 tempur kuddenuss.
Favoritväder: sun always shine on me..
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: datorn, min älskling ( nog för att han inte är materiell men ) tandborsten..


Spelar du nåt instrument: nej, på kaggen möjligtvis..
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska, sover gärna jättelänbge på morgonen..


Sparare eller slösare: slösare.. men ja håller på att ändra lite tänkesätt där också. =)
Bästa film: SAW I II III IIII, jä-la genomtänka filmer..
Tror på liv på andra planeter: nja, jag vet inte.. men ja tror på andar å sånt..
Kommer du ihåg din första kärlek: jovisst gör ja väl det..

Tycker du om du honom fortfarande: nej men herregud, det va ju evigheter sen
Har du några homosexuella vänner: vän o vän, ja känner till en hel del..stöter ihop med nån då å då, pratas vid.. men är väl inte vänner kan man säga.


Tror du på mirakel: ja, klart d

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: jag hoppas det, som det känns i mitt nuvarande förhållande har jag mycket svårt att se varför man skulle vara otrogen? Men man läser mycket om perfekta förhållanden som senare visar sej vart utsatta för otrohet.
Hur många barn vill du ha? 2 eller 3... skulle vara överlycklig bara av att kunna få 1 barn också, med tanke på hur många som får kämpa å kämpa utan resultat!
Bio eller promenad: hmm, olika.. promenad tro jag, men bio kan ju vara supermysigt det också.
Är du kittlig: faktiskt inte
Snarkar du? Nej


Rädd för insekter? SPINDLAR!
Äckligaste insekten: SPINDLAR!
Största svaghet: svårt att säga nej..
Det här är jag bra på: Disskutera, lyssna..slösa pengar! =) hihi..
Bästa bok? ja vet inte, lånade en bok av en kompis som handlade om en fransk prostituerad kvinna.. ja herregud, DEN va smaskig.. haha ; )

Vad vill du jobba som? drömyrket är nog att få jobba med djur.
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? hamburgare på McDonald´s


Skriver du dagbok? inte i verkligheten, bara bloggar här då..
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? tankarna kommer då å då.. men ja tror ja inte kommer göra det.

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) för tillfället stökigt, mena nanrs gillar jag ordning och reda.
Gungar du på stolen? Nej, inet nu när ja blivit stoor.. =)
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? knappast.. vill leva ett tag till


Är du rädd för blod? Nej, men ja gillar inet sår o sånt.. skulle nog aldrig kunna jobba som sköterska ha ja kommit fram till.
Saltar du på maten? föör mycket
Gillar du att sjunga? Ja, ensam.. i duschen.
Anser du att du är stark? även kallad fluglorten så.. oh nej.
Brukar du sola? Ja, på sommaren dyrkar ja solen.. vintertid är ja vit som ett lakan..
Vad gör du om du får hicka? hickar med
Kaffe, te eller inget? har slutat med kaffe sen augusti, de bästa jag gjort.. dricker gärna te.

Har du en besatthet? jaaa, av Nicklas...

Vad ska du göra nu? Göra mej i ordning för att åka o jobba kl 13..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards