Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under februari 2009

Av mArrA$ - 4 februari 2009 19:11

Mina bilder, leta i mapp 6, bild 6 och här är den.. =D


Bilden föreställer Polarbageriet i bredbyn, tog lite foton från byn en dag efter jobbet, som lite minnen att jag faktiskt bodde där i sex år.. sen flyttade jag till Övik.


Av mArrA$ - 4 februari 2009 15:41


Ja kära ni, vad ska man kalla denna lilla romantiska plätt då?.. meen håller ni inte med om att det ser liiite ut som ett hjärta =) haha, ja ni som funderar på att köpa något liknande till er partner o överraska.. do not!

 


 I paketet var det iallafall ett doftljus med texten:


 KÄRLEKENS LÅGA

Den flammade plötsligt upp. Du gör mej knäsvag och jag vill aldrig släppa dej. Du är helt underbar.. du är ljuset i mitt liv.


 Men det är väl trots allt tanken som räknas..


"Spöade" honom i kortspel innan de var dags att åka o jobba passade på att ta ett kort på min nyrakade goding! själv sitter ja här o har ingen som helst aning om jobb! Ringde precis o det verkade vara hur lugnt som helst ju.. inga sjukdomar där inte.. blir så nervös att inte få jobba så mycket varje månad.. men de ska väl bli ändring på det snart.







Ikväll ska ja färga håret..

Av mArrA$ - 4 februari 2009 12:37

Idag går bäst förredatumet ut på.. våran lättfil. Köpte den i går med kort datum på Willys, 1 st. hihi, intresseflagg!! 


Bildbevis på hjärteägget kommer senare idag, *skratt* det såg så långt ifrån ut som ett hjärta vill ja påstå! meeen det är ju tanken som räknas, o han blev jätteglad o tyckte att ja va goaste i världen! Sen bad vi om ursäkt o mena på att så här får det inte bli av en struntsak.. men samtidigt så tycker ja att ekonomifrågor är absolut ingen struntsak.


Nu har hanen precis duschat o står brevid mej o doftar gottigott.. oh fy fan *skratt*  om han ändå kunde klä sej istället för stå här brevid o dansa så paketet flyger omkring! haha.. nää han e så söt så, ja måste nog gå å krama på honom lite!



See U later



Av mArrA$ - 4 februari 2009 00:37

Tänkte bara kila in o säga godnatt o sov gott till mina kära bloggläsare.. Sa jag föressten att bilen gick igenom besiktningen idag? .. Å gladast va nog räven! hej hå.. nu får den minsann rulla tills den klappar ihop! Om en halvtimma slutar Nicklas, har slagit in försoningspresenten som ligger på köksbordet o väntar. Ska också snart steka hjärteägget.. hihi. Hmm varför kan inte karlar komma på tanken så här emellan varven? Ja menar, jag anser ju att de va han som va bråkig, å sen köper jag present?.. jaaj.. så är det.



Natti natti


Av mArrA$ - 3 februari 2009 20:52



Gräla är trist som fan...


Jaha, Vi blev sura på varann i eftermiddag här..tjafsade om money money money. Han tycker jag handlar för mycket till hemmet, eller inte riktigt så heller.. utan mer att jag INTE tänker mej för.. istället för att lägga undan o kaske spara en slant eftersom ja inte vet månad för månad vad jag får ut. Men samtidigt är det ju de enda jag gör.. små saker lite då å då. Jag gör ju hellre det än att köpa kläder som ja gjorde förut.. oj, ja ha ingen aning om när jag köpte ett plagg sist, säkert nån månad sen iallafall.. min hobby, mitt intresse  är att  dona på lite hemma.. ja menade på att herregud, alla har väl nån form av hobby eller? och ALLT kostar. Nä men Nicklas har ju tydligen ingen hobby.. han snusar ( om han nu tycker det är skoj vet ja inte =) Nä men om man har skoter kostar ju skjortan, meka och styla bilar, jakt, pyssla, dansa, trädgårdsarbete, husdjur, tvspel, musik.. ja U name it! Nu råkar ja gilla o dona i hemmet.. o då blev det lite fel där i vår kommunikation.


vad gör marras då? joo jag åker till stan igen!! ( har ju vart där en sväng idag redan ) In på Ixohouse för att tröst shoppa typ, sjuk känsla det där.. sen smyger sej ångesten på efteråt.. jag har ju redan handlat på traera idag för 300:-!!  shit happens, Vad jag köpte?



En ängel som Ska upp på väggen imorgon

Tidningskorg ---> 79:- billigt va?

Till mina kissar! Hmm meeen Wilma vilken blick då... =)




Glömde tala om att jag också köpt en liten försoningspresent till Nicklas.. +  att ja ska steka en hjärtformad ( köpte en sån där stekgrejsimojs som är har form av ett hjärta )  omelett tills han slutar jobba inatt!


Ja e ju rätt go trots allt.. hihi



Av mArrA$ - 3 februari 2009 15:38

Klickade precis hem dessa två vinnande auktioner! Herregud, man kan ju lätt bli besatt av detta. Klockan, som är en liten väckarkläcka gick för 165 kr och asken med monogram blev min för 76 kr... sen tillkommer frakten också.

Båda prylarna är nyvara och kommer från danska chic antique..





Aldrig nöjd.. jag blir aldrig nöjd..


Veronica maggio som spelas just nu =D

Av mArrA$ - 2 februari 2009 23:09


 


Vaknade i morse av en fruktansvärd signal på min telefon! Neeeej inte jobba idag också.. men glad o snäll som man är så svarar man!


- Ja, det är Maria, säger man med ett slummrig röst

-Nääää men God morgon, säger damen i andra änden..


 ha   ha   ha..jätteskoj.


- Har du lust att börja jobba nu sju?! frågar hon..


ehh a e för tussig för att avgöra ett rimligt svar.. herregud, lust.. vad är det.


 KL är då prick sju då, nä hon e tilloch med kvart över.. åhhh


- självklart vill ja det! =D..säger marras med ett smile, helst av allt ville jag slänga telefonen i väggen o somna om!


Lägger på luren o guuud så sur jag blir, dels för att ja e så fruktansvärt trött.. å sen för att jag är så vidrigt trött.. för att inte glömma, att jag var TRÖTT.


Jaja, efter många om och men så gör jag mej i ordning.. vad som stör mej mest med  att bli utringd på detta viset är att man inte har planerat nånting. Ingen matdosa, ingen motorvärmare.. o det var ju alltså typ -25 g här i morse! skoj att starta bilen ( INTE ) , som dessutom var tom på bränsle o olja..


jaja, jag fixade mina timmar o kl 16 fick man åka hem.


Seeen förstår ni, ikväll har jag börjat en kurs! Meditation..  det va superhärligt! verkligen.. Mycket på det andliga planet liksom, att hitta sej själv o ge sej själv tid o ro. Att vara i nuet och inte försöka oroa sej för vad som varit eller hur framtiden kommer se ut, bara leva här och nu..

 Vilket vi människor gör allt för sällan...5 Måndagar framöve rnu då så har ja något för mej.. från 19-21 typ. Gjorde idag två övningar, sen fick vi en liten hemlöxa.. ja den är så lustig att ja kan inte berätta den här, hihi..

jodå, den går ut på att när man varje gång passserar en spegel, se sej själv djupt i ögonen o säga : veeeeemmmmm....haha jag vet, superkonstigt, men efter 100 ggr så får om man har tur ett slags budskap eller en  hint om en själv. ja det skadar ju inte att testa.



brrrr, fryser om fötterna.. men tack o lov gör jag hellre det än att använda tofflor med från små oslyldiga plågade gåsar som blir flådda levande!!! åhhh va ja blir elak o ledsen när ja tänker på kalla fakta:s repotage häromdagen! ( jag kastade ett par duntofflor i går.. vill absolut INTE stödja sånt där vidrigt djurplågeri!




[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards