Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under december 2008

Av mArrA$ - 5 december 2008 17:59


Ikväll är det äntligen dans igen! Blender på Furuparken i stan.. mm de kommer bli mycket folk, BRA dansare. Östersund har ju sjukt många superbra dansare.. Och Blender har ju extremt hög kvalite när dem spelar, så denna kväll kommer nog bli en ruskänsla =) Man blev ju bortskämd sen förra helgen på Zlips då jag faktiskt slapp stå nästan en enda dans?! Det hör ju inte till vanligheterna..  Jag kanske utstrålade någonting helt annat när jag  var ensam.. vad vet jag?  nä men allvarligt.. ja brukar oftast få stå då det är herrarnas, sen ha ja ett himla sjå att hinna bjuda upp dessa "danskap" tyvärr så hinner man ju det allt för sällan också.. *suck* Nä jag hoppas på en minst lika rolig kväll denna gång!


Har precis tagit mej ett bad, rakat ben, under armar å...hrmm down stairs ; ) hihi. Nu känner man sej superfräsch o dansbandskanalen går het igen. Ska bara plocka mina ögonbryn också.. Det rycker i min kropp!



Av mArrA$ - 5 december 2008 10:06

 


Vaknade med världens jobbigaste nästäppa.. tacka  vet jag nässpray, måste vara en räddare i nöden när man blir förkyld! Man blir ju som tio ggr värre när man är täppt.

Hade lite problem att somna igår. var dels inte så där jättetrött.. sen låg ja o tänkte på min familj, på mamma osv.. på Julen o en massa jobbiga saker. Vem kan sova då?


Idag hade jag tänkt byta gardiner i vardagsrummet, bort med det oreanga nu.. less på det nu! Har inga direkta julgardiner till vardagsrummet, men de är beiga me någe svarta mönster på.. blommor kanske de är. Men det får duga  i vinter.. sen måste ja köpa fållningsband till köksgardinerna också. Marras kan ju INTE sy.. =)


Nä nu blir det en dusch o lite frukost. eumm Frukost först o sen en dusch =)


Av mArrA$ - 4 december 2008 22:38

Tja! Hemkommen från kalas så här efter en lång arbetsdag.. Nicklas mors sambo P fyllde år, 43 år fyllde han visst. N hade köpte en trisslott från oss, en sån där dubbel.. han vann inget. Tänk o köpt en lott till någon som vinner typ en stor summa, en miljon!? Ja skulle aldrig förlåta mej själv ju..


I morgon är jag  L E D I G !! Åh så gudomligt.. ska sova ut, o sen bara vara.. ladda upp för i morgonkväll! Blender på Furuparken!! åhh..


Nu väntar karln på mej, ska sussa tillsammans nu.. mm gossa lite.


natt natt

Av mArrA$ - 4 december 2008 09:37



Favorittidning: Måste nog bli Cosmopolitan eller typ Bild, haha.. Favoritplagg i garderoben just nu: Just nu måste det vara mina jeans eftersom ja inet shoppas kläder på sååå länge!

Byter gärna garderob med: ? Natascha Peyre kanske.. inet vet jag.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart å vitt.. tror jag.
Mitt rum kan beskrivas som: Åh har jag ett eget rum också! Gud så nice..

Mig själv med tre ord: Omtänksam, Kärleksfull o kanske lite söt..
Jag tränar: inte mycket, promenerar mest..ha int heller blivit aerobic på läänge.
Jag ville bli när jag var liten: Veterinär, tro varför de flesta barn vill bli det eller frisör?? ( iallafall flickor )
Nu vill jag bli: Oj, Fortfarande djurskötare eftersom jag gick djurvård så suktar ja fortfarande däråt, men ja lär aldrig ta tag i det på riktigt.

Humör just nu: Glad, lite trött..
Är det nåt du absolut inte äter: inälvsmat!
Hur många kuddar sover du med: 1 + Sambons kuddenuss då
Morgon- eller nattmänniska: nattmänniska helt klart!
Sparare eller slösare: ohh.. Lyxfällan nästa??
Bästa film: Måste vara SAW filmerna! Tycker dem är så vidrigt genomtänkta.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två eller tre..när ja blir stor stor?! Ja vill ha barn nu!

Vad ska dem heta? : Lova elle... ärsch svårt att säga. Huvudsaken vi är överens..

Bio eller promenad: Bio.. men de kan va mysigt med promenader också..
Är du kittlig: faktiskt inte, så kom igen bara..
Största svaghet: At inse att pengarna inte räcker till att köpa ny inredning till hela placet..med detsamma.

Det här är jag bra på: Att skämma bort min partner på olika sätt o vis..
Chips, morötter eller godis? GODIS!

Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Nu var vi i mitt egna rum igen.. åhh =)
Kaffe, te eller inget? te, eftersom ja slutat dricka kaffe sen tre månader
Har du en besatthet? Min sambo... grrr..

Vad gjorde du förra sommaren: Jobbade jobbade jobbade, bodde i min lilla 1:a på 36 kv.. flyttade till Jämtland i Juli, då började livet!

Svär du för mycket: mmm alldeles för mycket, men ja ha blivit bätte..
När duschade du senast: för en timma sen ungefär..sitter fortfarande i handduk =)

Vilken färg är det på dina byxor just nu: har ju inga brallor på mej då..
Vilken låt lyssnar du på just nu: ingenting, tystnaden är total..
Vad är bredvid dig just nu: en vägg, två sovande kissekatter på en klödpelare

Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): värsta stökbordet..

Vad var det sista du åt: jordgubbskräm i gårkväll!
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Nicklas Berggren
Har du en lavalampa: nemen ohh nej! Vilket århundrade lever vi i??
Hur är vädret just nu: Det har slutat snöa, vindstilla.. kallt.

Vad gjorde du igår kväll: Såg insider, satt här o skrev blogg o massa annat

Vem pratade du sist med på telefon: De ringde från jobbet i morse
Vad gör dig glad: När jag får shoppa! tragiskt I know..

Vart skulle du vilja du åka: Till Mexico, eller på vildsafari i Kenya..

Vill du gifta dej? Jaaa! väntar bara på att han ska fria.. hihi

I kyrkan eller? nää på en kritvit strand, lättsamt o enkelt.. eller i Ishotellet.. varför inte dra till Las Vegas ; ) ´

Berätta om första fyllan: JA den minns man ju som igår, ja var 13 år å satt under en bro med ett gäng. Tack o lov så kom mamma o min bror! haha.. han stod på andra sidan bron å var flyförbannad.. tss
Vem är ditt snyggaste hångel? Nicklas såklart
Yngsta respektiva äldsta hångel? Oj, Yngsta var kanske 4 år yngre än jag, inte riktigt stenkoll. O den äldsta.. hrmm 18 år äldre *ops*

Har du hånglat med fler personer under en 24-timmarsperiod? tror inte det..

Säg något du är nöjd med i ditt utseende: Mina ögon
Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig: en grov rygg..smilegropar. My love har bägge delarna, gissa varför man går om kring o är ständigt K*t!

Vilken är den pinsammaste skivan du äger? Ingen aning..

Har du ljugit för att få någon i säng? big NO
Har du strippat för någon? mm.. man har ju skämt ut sej ett par gånger
Har du stoppat upp behån nångång? haha, nänä, det har jag aldrig behövt.. ; )
Har du snattat? jaa allt för ofta i mina busiga år
Har du moonat? Nää.





Av mArrA$ - 3 december 2008 23:19




Såg på Insider om skönhetsingrepp som gått åt pipan.. ja vad ska man säga, tragiskt för dem som blivit utsatta för dessa jäkla klåpare. Man ska vara nöjd som an är så slipper man sådana där obehagliga överaskningar, Op kring ögon kan ju aldrig va bra? I skönhetssyfte.. nja jag vet inte. Jag har alltid sagt att ja skulle op bort skinn på ovansidan ögonen i framtiden om ja såg "trött" ut, ja ha som lite löst ksinn där redan nu tycker ja.. men det är nog bara något jag säger, i praktiken skulle ja nog inte våga riskera något för att se bättre ut. Jag lever redan med mannen som accepterar mej precis som ja är, med mina brister o allt. Guud ja skulle få op hela mej om ja skulle bli nöjd, suga lite här o stoppa in lite där o lyfta tuttarna lite med då man liks håller på, hihi. Det finns väl värre saker i världen att oroa sej för, eller??


Av mArrA$ - 3 december 2008 11:21

Snön alltså vräker ner ute! I natt har det väl kommit omkring 2 dm och det snöar fortfarande.. o jag som inte hittar sopen till bilen!? Har precis varit ute o sopat av den för hand och skottat bort snön runt bilen, fy tusan.. det här tycker jag inte om med vintern.. att man ska måsta behöva bilen mitti allt.

Iallafall så ringde dem från jobbet i morse igen, jobb ikväll också.. det blev visst extra hela veckan, men på Fredag är ja ju ledig som tur är.


Nu ska jag laga lite mat, det fanns hemmagjord potatis mos som Nicklas kockade ihop i går, sen ska ja ha korv, krossade tomater o ost till det i ugnen.

Av mArrA$ - 2 december 2008 11:22

 

Jag har länge suktat efter en träningsmaskin från twins. Men många säger åt mej att det bara är båg..inget att tro på..Jag har dock aldrig beställt någe därifrån förut, så jag har ingen aning.

 Ha du beställt något därifrån? Nöjd?

Vad ja vill ha, Det är en lår/ben maskin..är som en gunga man står på, drar ihop benen på någe vis, den ser ju bara såå bra ut. Men den kostar ju litegrann, så ja vet inte om man ska våga chansa å beställa? Hmm.. Å andra sidan så har man ju gått på detta förut, mascaror som förlänger.. ha, DET är heelt omöjligt ju.



Jaja, kommentera gärna =)







Av mArrA$ - 1 december 2008 22:44

Då var det helt plötsligt December månad

Satt precis o kolalde på Boston Tea party.. oh men herregud att folk kan skämma ut sej på det viset!? Jag pratar såklart om paret där som hade sex i bakgrunden, marras blev lite småäcklad faktiskt.. =S uhh ( hoppas man inte ser ut på det viset i bingen minsann ) .. haha, tack o lov! ---> fick bekräftat av min man att så var INTE fallet =) tss.. Men att man kan ställa upp på någe dylikt då? Skulle testa om man kunde mäta sex, i olika tempon som motion.. ? Typ, hårt sex ni vet.. ja det likandes som att mannen cyklade i tufft tempo, medans det var lika ansträngade för kvinnan som en storstädning av kåken. Ja nå så dumt.. =) Ett blowjob var lika ansträngande för mannen som att ta en dusch och som att diska för kvinnan. Sen om kvinnan gjorde en ritt så var det jobbigare för mannen ändå?? ehh.. knappast va. Ja nu blev vi väl allmänbildade i Marras dirty world.




Annars blev jag utringd på jobb kl 11 idag så jag hann inte skriva blogg som det var tänkt..  här kommer iallafall några bilder på gårdagens shoppngtur i stan.. ja, vi var på Ixohouse.. IGEN =)

 

Nu har jag fyra sådana tomtar, denna är av storlek större än de andra. jag har ställt dem på olika ställen i lägenheten nu då, hihi.. En på tv:n..

En på låddan

Denna han sitter på gardinstången.. ( har inte hunnit byta gardiner heller )

Och så den som ja har i köket då.. +  att vi köpte dessa tre tavlor med vackra vintermotiv, ramarna r gjorda av gammalt bråte.. mm me like a lot.

Ett doftljus och röd pärlsand..

Våran nya adventsstake som står på köksbordet. Hoppas ni hade en trevlig första advent, vi kökade tacos o tände första ljuset.. myspys då. Tänkte jag skulle torka lite äppelskivor o lägga i staken också.

 

  Sen detta röda klot med lampolja i...



Fan ja tror ja håller på att bli förkyd igen?! Har verkligen inte råd att vara hemma.. Det måste vara Jämtlandsklimatet ja ej tål, ja brukar ju inte vara så här förkyld inte ?

Nu ska jag också krypa till kojs! Natt natt...


[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards