Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under oktober 2008

Av mArrA$ - 22 oktober 2008 10:56



Rök ihop i går kväll innan läggdags

Jag planerade att sova på soffan

Jag var verkligen pissoff


Karlar verkar  vara experter på att kasta tillbaka på en annan så fokus försvinner från det man disskuterar och ingenting går in av vad man nyss sagt! Det är inte första gången vi pratar om samma sak, men ingenting händer ju? ingen förändring.. o självkart är det mitt fel att det blivit så tydligen. Mmm eller hur.. lätt att bortförklara sej. Jag är vuxen nog att förstå att man faktiskt är två i ett förhållande, och att det aldrig är den enes fel bara.


Jag går bara omkring och tänker på saker och ting, sen en vacker dag så rinner bägaren över och jag exploderar.. vilket inte alls är nödvändigt om man faktiskt kunde prata med varandra innan, men det verkar ju vara totalt omöjligt.


Jag hatar att somna ovänner eller vad man nu ska kalla det, innerst inne ville jag väl bara at vi skulle ta om varandra och prata om det en annan dag, men stoltheten vägde över.. Det tjänar ju ingenting till att tjura som ett barn.


Och självklart.. nu saknar jag ju honom som aldrig förr!

*snyft*



Av mArrA$ - 21 oktober 2008 10:23

Ont i kroppen idag! träningsvärk sen gympan i går.. jag har ju varit förslappad ett tag nu, och jag vill lova att det kändes.. svetten forsade =) Som de ska va med andra ord. Efter träningen så spelade vi kort med svärmor och hennes vänninna.. det tog ju "bara" två timmar. Nicklas var som en vandrande zombie senare när vi kom hem.. först jobbat sen 06, hem, åt.. for och bytte däck på sin bil och sen kortspel till typ 23:00.. hem, duschade, somnade och upp 05. Åh stackars lille plutten min.. förstår om han e helt slut efter helgen också.. Tur du fått maten lagad två dar iallafall =) Gjorde makaronipudding i går med kalkon, broccoli, lök och ost. Serverade med stuvad spenat.. helt okej faktiskt. Men jag ska inte taala om vad jag tycker stuvad spenat ser ut som!! *uhh*


Nu sitter jag och äter havregrynsgröt, frukost med andra ord. Börjar inte  jobba förrens halv två idag.. Får inte missa desperate housewife ikväll, de gjoirde jag ju förra Tisdagen.. inte bra.




Tänka sej, på Fredag har jag och Nicklas hängt ihop ett litet år.. redan!? Tiden har bara rusat iväg.. och det bästa av allt är ju att vi blir bara mer och mer kära i varandra för var dag som passerar, jag har aldrig tidigare upplevt något dylikt. Bara jag tittar på honom så går det rysningar genom kroppen på mej.. som i går när jag fick syn på honom på macken iklädd arbetskläder´n?!..oh, farligt. Marras blir ju helt till sej, hihi..

 Jag älskar honom av heeela mitt hjärta, hoppas det alltid kommer vara vi.

Den känslan... hoppas jag alla får uppleva någon gång i livet.


Dessutom är det dans på Fredag, Blender som spelar.. gud va ja längtar. Synd man inte kan åka på huddikmaran, fick ju ett litet erbjudande av en tjej, Sara att hänga på.. fanns visst en plats ledig. Men jag jobbar ju! Dåliga pass också.. hela helgen rä förstörd. 9-15 både Lördag och Söndag. jeje, man får nöja sej med det lilla som bjuds.



Nu får de va bra, nu ska ja dra

Av mArrA$ - 20 oktober 2008 11:41






Missade min tvättid med hästlängd,  sov som en stock.. mm det var skönt må ni tro. Skulle gå ner och boka om så jag tvättar 12-17.. men då var det upptaget redan, typiskt då..Får tvätta en maskin i kväll efter 22 då kanske, jag jobbar ju kväll på Tisdag.

Jag har verkligen Tisdag i dag idag redan, kanske för att Nicke jobbade hela dagen i går extra, han jobbade 06-19.. när han kom hem ade jag gjort flygande jakob, han tyckte jättemycket om det tror jag =) Det är alltis roligt när någon uppskattar maten man lagar.

 Knepigt att när jag väl hade lagt in mej att jag kunde jobba extra i helgen och i dag så verkar det inte finnas någe jobb jue?  visserligen skönt att man vart ledig lite också.. men jag hade gärna sett lite mer klirr i kassan nästa månad. Denna månad kommer bli pest och pina alltså.. oh. Jag får kanske ut maximalt 5000:- eller nåt.. =S jobbigt för Nicklas, helst nu när vi har så mycket utgifter denna månad. Vinterdäck och min bot och allt annat skit som kommer olägligt. Men men, han vet ju om det och han säger att det kommer gå bra, så..


Ikväll är det gympa igen.. missar viktväktarna, men alltså jag hittar inte någon motivation till det.. help help. Går inte alls bra heller. Nu ska ja byta dag till Torsdagar också istället för måndagar, för jag kan ju aldrig gå på måndagar eftersom jag har gympan då.


Nu ska ja äta frukost, blev en mugg välling =) hihi.. vidrigt va?

Av mArrA$ - 19 oktober 2008 15:24


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Kom i sista sekunden på loppisen ju... det mesta av "värde" hade nog gått redan. Jag handlade tre saker iallafall. En sådan där gammal tång till en Sockertopp, nog för att jag inte har en sockertopp då.. men man kan ju införksaffa en sådan någongång. Hade ju en förut, men den var eg inte min så jag fick inte med mej den då vi separerade jag och Anders.

Sen köpte jag en gammal plåtask det stod bröstkarameller på ( allt som prynad i mitt köksskåp ) Sen hittade jag ett gammalt dl mått i plåt de också. Blev jättetjusigt på sin plats. ..


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Sen for jag på djurmagasinet och köpte kattmat, fick massa erbjudanen häromdagen på kissefoder olika lite dyrare sorter. Annars har jag ju bara kört på Royal Canin, men ja provade advance och en annan sort nu. Billigt och bra =) Nu har de så dem klarar sej ett bra tag framöver.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Tankade bilen, de har sänkt bränsle rejält nu! Så underbart.. tror jag betalade 11:39 på JET... =) Kan bara bli bättre


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Sen åkte jag på ÖB en sväng, köpte ett pussel bland annat, blev småsugen på att sysselsätta oss med det lite. Måste bara få tag i något att lägga de på, en träskiva eller nåt. De må ju gubben kunna fixa som jobbar på sågen tycker man.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


kameran startar mellan varven iallafall, hoppas den inbte är helt paj.. det är ju så dumt och onödigt.


Av mArrA$ - 19 oktober 2008 10:46

Jag e lite efter med mina inlägg tror jag, skriver alltid om gårdagen. Saken är den att jag brukar inte.. Läs: försöker! Att inte sitta här då Nicklas är hemma.. han gillar det inte, tycker jag sitter här jämt??.. ehh nja det tror jag inte. Man har bara blivit lite beroende av att blogga typ. det är ju skitaskoj!


Iallafall fick vi besök av hans familj + ena systers pojkvän Tobbe i går då, DEN tårtan blev ju hur kass som helst?! Men alltså.. aldrig mer göra egen tårta minsann. Den fes ihop totalt, marsanen var ju för lös även denna gång. sucka... smaken var det inge fel på, men den svajade liksom när man tog i den... höll på att rasa ihop, haha.

men Det var trevligt.. fick även presenter..ohh  =) Av Nicklas syster SAra fick jag ett grattiskort, som hon gjort själv?! =D Superfint juh! Sådan där scraapbooking.. ( som jag själv pysslar med ibland.. )


 

 Made By: Sara


Sen fick jag ett ljusfat och doftljus av dem, mmm några fler som gillar ljus tror jag visst=)


Och en egen bok ( som jag haft på lån av svärmor )  Rensa i röran - Karen Kingston..Den är hur kung som helst den boken! Rekommenderas till alla..


Sen åkte vi B I L.. skulle ju gå, men vem orkade det igår!? till hans far + fästmö.. de hade sitt gudbarn på besök, fick träffa henne.. söt tjej. Håkan hade lagat stek och gjort klyftpotatis och en sås som hade kokat 2 timmar typ... åhh holy makaroooner va de va gött!! Matlagning går visst i generna. ( sen att far och son är exakta kopior av varann råder ingen tvekan om ) Ni ska bara se..De ställde sej o sjöng för mej mitt under maten också.. hihi. Sen satte vi oss framför tv:n lite.. såg repris på Lyxfällan och lite sånt. Klockan 20:00 så hade jag minsann bokat tv:n.. då var det dags för dansbandskampen att sätta igång!! Var ju hur bra som helst tycker jag.. Liiite orättvist för de andra banden då Scotts helt klart regerade sscenen, de är ju inte så konstigt heller då dem är ett bra modernt känt dansband.. de andra hade man ju nästan inte ens hört talats om. JA, rätt band åkte ju ur iallafall.. men kära nån va falskt hon sjöng!? Nicklas och hans far for på byn de, var visst inte så intresserade av programmet.. jag o Caraina diggade de jättemycket =) Nu har man ju Lördagskvällarna bokade 8 veckor framöver.. Vi pratade om att kanske dra ner till strängnäs någon helg framöver också, skulle va roligt.


Nä gott folk, nu ska ja sticka till staden på loppis.. ska även lämna igen de filmerna vi hyrde.. har dock inte sett två stycken av dem men.. shit happens.


*Kisses*

Av mArrA$ - 18 oktober 2008 11:32

nej nej nej! Kameran for i golvet i gårnatt och gick tydligen sönder.. va fasen också?! Hoppas drulleförsäkringen täcker det eller nåt, får ta kort med telefonen tills vidare då.. skit också =S


Iallafall så fyllde man ju år i går då, det blev en jättelyckad dag =) Tack alla ni goa människor som grattat mej då.. Min svärmor ringde visst in på radio jämtland tillochmed, min chef hörde det och ringde in och bad mina kollegor gratta mej =) Det va lite småskoj!

Tänkte lägag in länken när jag hittar den på webben, så kan ni ju lyssna =) Själv har jag inte lyssnat ännu.. hittar den ju inte?


Pssst.. De blev jätteglada över tårtan, OCH den blev mycket godare än vad den såg ut iallafall..


Blev väckt av en sjungande skönhet som kom med frukost på sängen i gårmorse då, levande ljus.. the och en smörgås. Så vi började dagen med att sitta i sängen och fika tillsammans. Gofisen min =)

 

Sen åkte jag som sagt på jobbet.. åh vad jag var trött, hade nästan inte sovit något under natten.. har så problem med ett öga?


När jag kom hem hade han lagat mat, helstekt fläskfile´rostade grönsaker och svampsås... det var asgott, som vanligt.. men marras blev tvärdålig?! Svampen ?? Alltså jag fick sååå ont i magen, och började må illa.. fick tillochmed kräkas. Mindre skoj ju.. förlåt =S kändes inte så bra, men vad skulle jag göra.. efter det piggnade jag till lite. Jag tror inte jag tål svamp.. som är såå jäkla gott ju!


Någon ligger i sängen och är fruktansvärt bakis i dag? Kan inte förstå det. Vi åkte ut på krogen ett gäng i går kväll, vi var  väl 6 styckna.. Skulle på olearys först, men en tjej som va med kom ju inte in där.. så vi fick lova tt gå dit de va 18, och man fyllde 26.. var väl lite pinsamt men.. =) Hade skitskoj iallafall, man har så roligt som man gör det. Marras var jätteskötsam, drack nästan ingenting innan vi var i stan. Kanske därför jag mår prima idag då... Se och lär.. hrmm ;)


Min mor hade skickat blombud från hela familjen, en jättefin höstbukett! Sen fick jag pengar av min mor och far. ( Lär ju gå till Bötern! ) Av Nicklas fick jag en ansiktsbehandling på spakliniken 80 minuter.. mmm vad härligt, sånt man inte kostar på sej själv nånsin.




 

Nu väntar vi på Nicklas mamma och hans två systrar som ska komma och fika, sen ska vi till hans far som ska bjuda på middag idag! Lyxigt värre..




Kram



Av mArrA$ - 16 oktober 2008 22:42

Har jobbat med trevliga typer idag! Blev assugen på att gå på dans ju! ( mycket dansprat eftersom  en av tjejerna också är ute mycket i svängarna ) Glömde bort att man kanske skulle jobba lite också mellan varven. =) Men va fan.. Blev lite småsugen att ta sej några öl också framöver, fast jag tänker mej ju för eftersom det brukar sluta så jobbigt. Jag skriver som jag brukar---> ... den som lever får se =P


Alltså, bara TVÅ PERS?! som "vågat" skriva vem dem är som läser min blogg? Ni är ju många fler som röstat ju.. kom igen nu vaa.. =<)

 Stilla min nyfikenhet!


Jag skrev ju i går att jag skulle bjuda på tårta i morgon on my work.. hmm jag tror jag struntar i det va, ni förstår säkert när ni ser bilden nedan..

 


Jag är ju varken någon fotograf OCH allra minst INGEN bagare, haha.. vad pinsamt att bjuda på något dylikt alltså!? Sen inte nog med det.. karlar vattni.. *suck* jag övervägde att jag skulle åka och handla ingredienser själv innan jag började jobba idag. Men jag hann ju inte så jag skrev ner på en lapp vad som skulle handlas.. jag skrev, kallrörd marsansås. det må ju alla fatta vad det är?? eller?? =)  När jag kollar i kylskåpet så står det en sådan här som jag tydligen ska använda som fyllning?? ehh går ju inte så bra med flytande marsan va... *marras ringer och skäller på stackars Nicklas*.. igen..



Jag försöker på bästa sätt rädda situationen, jag tog iallafall inte maizenaredning!? ( Tänkte tanken ju.. ohh )  =) hihi.. Jag vispar grädde och blandar i.. åhh suck o stön, det blev ju ännu värre, smakar ju ingenting och blev bara lite fluffigt. SKit samma, slänger i daim och på med tårtbotten, mossade bananer och grädde + locket.. som ni ser att jag sååå snyggt lagt på. Alltså, det är nog den fulaste tårta jag någonin gjort. =) Ni ska se en gammal klasskamrat till mej ( Vicky ) hennes tårtor minsann.. oj.


Jeje, shit happens...  Nu ska jag ta mej en kopp the och varva ner lite innan det är läggdags.



Den här muggen har jag fått av min vän Lena, hon som har målat motivet på, tecknet betyder vänskap.. jag tycker jättemycket om den, en egen mugg.. MIN mugg! haha..  ; ) Finns nog bara en person som läser som fattade den där vinken..


nattsi nattsi..



Av mArrA$ - 15 oktober 2008 22:22

Jag måste verkligen ha en sån där såkallade porslinhy? glashy.. mina ådror syns ju så jäkla väl alltså?! Albino.. oh ja, blekfis.. jajamen, vitkvinna från norrlands vidder.. yepp yepp


00ooOoo God kväll i stugan  Ooo00oo


Blev en härlig promenad ute i friska luften i dag med min käresta efter frukost.. vi tog en runda som vi aldrig gått förut, den tog ungefär 45 minuter att gå, alldeles perfekt. Sedan spelade vi kort, åt lunch ( färsk pasta och lax )  och efter det var det dags att åka på jobbet igen. Det var äckligt lugnt där idag, satt nästan.. obs NÄSTAN bara och kollade på tv:n =) det kan man kalla jobba, nä men det är bara fyra boenden där just nu så. det blir snart som vanligt igen.. passa på att vila lite; )


Passar också på att tvätta nu när jag är vaken, tvättiden räcker annars till 22:00 men efter det kan ju vem som helst slänga i en maskin, så det har jag gjort.. två för att vara nogrann =)


På fredag fyller jag år, jobbar 7-16.. då hade jag tänkt att bjuda på fika på jobbet.. kanske rent av göra en tårta att ta med, blir ju nästan billigare också ju. Personalen får aldrig någe gott fika där tycker jag så.. de kommer nog uppskatta det. Sen så kommer väl Nicklas familj, kanske några bekanta och fikar på Lördag.. min egna familj? ja dem får jag träffa en annan gång.. *suck* Jag förstår inte?.. åh, Jag blir ledsen i ögat.

Hur blir det i jul då tro? Jag vet ingenting om vad som händer då.. blir jag här? åker jag/ vi hem? Är vi hos min familj en dag och hans familj andra dan? hmm ja, eller så gör jag som de senaste åren.. jag jobbar.


______________________________________________

Jag börjar bli nyfiken på vilka ni är som läser min blogg typ varje dag?! =D Vissa kan man ju lista ut ändå men..Skulle ni våga skriva det under kommentarer? (^^,)

_____________________________________________


Nu vill jag bara vrida fram klockan några timmar, ja ni fattar säkert..






[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards