Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under november 2008

Av mArrA$ - 12 november 2008 21:45

Hade sån tur att min svärmor hämtade mej från jobbet ikväll, vilken lyx då.. slapp ju iallafall gå den långa mööörka vägen hem, alldeles ensam =S

Tog på mej extra jobb i morgon, så då har jag delad tur Börjar 7-12 15-21 istället för en 7-16 tur, 3 timmar extra klirr i kassan då =) Då kan jag ta älskingens 740 för jag hinner hem innan han åker på sitt jobb 15. Bra planerat va.. mm =)


Hungrig, tro om man ska stoppa något i magen innan man lägger sej i schlafen.. men vad? Jag e sugen på något varmt juh, inge fil o sånt.. tur man varken har franska,  ost eller skinka hemma för då hade jag gjort VARMA MACKOR! Guuud så gott..


Annars har jag väl inte så mycket att berätta för mina trogna bloggläsare om dagen som passerat..


Nu ska ja ta en dusch, join?


Måste säga grattis till Vicky som ska ha barn iallafall =)





Av mArrA$ - 11 november 2008 23:35

Sitter och trycker i mej en bit sockerkaka med smet på.. nu? inte bra. jag  vet! =)


Jag trodde jag skulle bryta ihop när jag slutade jobba ikväll, fläkten på bilfan har lagt av! tvärdöd?? eller den har ju krånglat lite emellanåt, nu när jag skulle hem så var den död.. såg ingeniting ut genom rutan, det var frost och imma på den.. jag var såå nära att böra storlipa ädr jag satt och försökte värma rutan. Inga vantar, kalla skor och - 5 grader ute, jag ringer svärfar men han jobbar.. ringer Nicklas och ber han ringa svärfars sambo för min tel håller på att dö den med, inge batteri.. ( Kan det bli värre ?? ).. Men ja orkar inte vänta på henne så jag kör ända.. jag ser fortfarande ingenting ju! men jag kom hem välbehållen och inga gåendes som jag körde över heller.. hoppas jag? Hur ska ja veta de då ja inte såg nån.. jaja. Så i morgon blir det att promenera på jobbet, och Tors och fredag.. *suck* kallt och eländigt, och mörkt om inte annat! Jag som e så mörkrädd.. =S brr.. 4 km e det ju på jobbet, tro hur lång tid det tar då?


Så jag kanske var värd den där sockerkakan efter allt..


Var ute och promenerade med Nicklas inna jobbet idag också, gick en runda i det underbara vädret.. det hade blivit is på vattenpölarna på marken ni vet ( det som knakar så härligt när man klver på det ), jajmen såklart man fick lov att kliva sönder de, en brakar totalt och Marras blir genomblöt! haha.. barnasinnet. =) I sommras fick jag bara lov att kliva på en sån där röksvamp också.. Nicklas skämdes som bara den =) haha.. vadå?? ; )


Nu ska ja bädda ner mej och lyssna på vaken i P3..


Av mArrA$ - 10 november 2008 22:07

Måndagskväll och jag är redan helt slut på.. Jag jobbade 11 timmar extra idag, på två olika ställen så jag känner mej nöjd. Nu är det bara Tis, Ons, Tors och Fredag kvar! Phu..


Lördagen blev toppen, vi hade det jättetrevligt.. Åt gott, drack gott skrattade en heeel massa =) Dock uppskattade jag inte underhållningen ett dugg, de sjöng på jamtska och de som fattade ( dvs byborna ) tyckte säkert det var skitaskoj, men jag.. nja.



Träffade några personer jag  "kände igen"  från jobbet typ då iallafall.. haha. Kul när man är helt nyinflyttad dåå, nää =S



Sen vilka de här "tokkäringarna" nedan är de har ja int en aaaaaaning om, haha.. ; ) Nää ni är för go då..


Nu måste jag nog hoppa in i duschen, jag sitter här och håller på att somna..


 Igår köpte vi två reflexvästar och tog en lång promenad in till Krokom och tillbaka, man e lite mör i bena idag.. härligt. I morgon blir det en promenad inna vi börjar jobba också. Så skönt e det...



Längtar efter gubben nu så fruktansvärt mycket.. =S

Av mArrA$ - 8 november 2008 16:40

Ikväll så har vi bjudit hit ett par på middag. Hasselbackspotatis, kyckling, champinjonsås och tatziki.. gott =) Först äta och dricka lite gott till det, sedan ska vi väl se dansbandskampen och efter det kanske gå på Ava garden där de är ett band som uppträder, vi får se.


Vaknade vid 9:30 i morse, solen strålade in genom fönstret i sovrummet. Jag blev genast alert och ta en promenad.. havregrynsgröt och sen solbrillor på,  jag och vännen tar en lång härlig promenad.


Efter det så åker vi in till staden, jag har länge tjatat om att jag vill på loppis.. och idag åkte vi in.  Ohh så mycket som jag skulle vilja ha då! Tyvärr så är ju min börs nu denna månad tom.. så jag fick fråga mannen gulligt när jag hittade lite grejor jag tyckte om. Här kommer några bilder på det vi fyndade.


 Ett ljusfat som står nu på köksbodet

 

Tre styckna helt nya ljusttakar, passar in i orangetemat vi har nu =)

 

en inomhus termometer, det är dock inte riktigt 26 grader varmt inne men den pryder väggen nu iallafall.

 

en gammal nagg av luffarslöjd, har länge velat haft en sådan

 

äntligen har jag fått tag i toppsocker, det passade utmärkt i mitt skåp.. mm


Nä nu ska jag göra mej i ordning, sällskapet kommer väl när som helst.



Av mArrA$ - 7 november 2008 23:33

Har ikväll sett mitt första program av Idol.. jag diggade sista killen där, Kevin.. och Han den där ljusa Robin. Jag har ju då inte sett det förut så jag kan inte uttala mej så mycket mer. Blev bortbjudna på middag till ett par som Nicklas känner. Vi hade jättetrevligt.. hemmagjord pizza med kantareller och kebab och annat mumma...  ingen alkohol =) Coca Cola blev jättebra de. Satt och kollade i en massa inredningstidningar, blev skitpeppad att hitta på och göra en massa saker här hemma, i morgon ( om gubben vill ) så åker vi på loppis. jag e mest ute efter massa gammalt billigt skrot typ =)


På begäran kommer en bild på gardinerna i vardagsrummet.. Håll till godo *smile*

Stången blev dock heeelt jäkla sned, värsta sluttningen på andra sidan.. får se hur länge man står ut med det innan man må ta ett nytt fästehål och flytta upp den lite. Men annars blev det väl helt okej...E ju så trött på panellängder, vill helst inte ha det längre.

Måste lägga ut en bild på vad jag fick av hjärtat idag.. en liten överaskning som stod på bordet när jag kom hem. Denna lykta kollade jag på sst vi var i stan, på ÖB.. den är liksom lite rostig, jättefin. Vi köpte den inte då.. men jag talade om hur mycket jag tyckte om den.. så idag när han vaknade for han in till s tan BARA för att köpa denna lykta till mej.. gissa om någon blev glad! Den stod på bordet när jag kom hem på lunchen efter jobbet.

 



På tal om att Wilma kom med på övre kortet, i går fick jag lov att köpa mjällschampoo till henne.. hon verkar ha så besvärligt med klåda på kroppen och när vi kollade så ar hon ju massor med mjäll.. så nu är det bad 2 ggr i veckan som gäller tills besvären försvinner.. skoj, tur att hon e van att bada!

Nu ska ja göra gubben sällskap i tv:rummet.

 Ha en trevlig kväll allesammans!!

Av mArrA$ - 5 november 2008 11:33

Behöver nya dammsugarpåsar, kom på att hmm jag har typ bytt en gång sedan jag köpte den när jag bodde  i Övik och med tanke på hur mycket katthår som sugs upp dagligen så är det nog på tiden att byta. Nicklas har åkt för att fixa det nu..


Igår fick jag äntligen upp gardinstängerna och de oranga gardinerna som jag länge trånat efter på Rusta.. det hela blev såklart precis som jag tänkt mej, kanonsnyggt. Men stången blev dock sned!!? Såklart jag ser det hela tiden nu, men kanske om man inte tänker på det.. vad vet jag.


 funderar på att gå o vila ett tag innan ja ska i väg och jobba klockan 13:30.


So long

Av mArrA$ - 4 november 2008 16:07




bilderna talar väl för sej själv att det inte blev direkt billigt på vår tripp till stan, och det känns alltid som att "oh nu har vi mat för all evighet" men på någe vis tar det alltid slut rätt fort.. man gör storkok, lagar matdosor osv.


De håller på att analysera innehållet av "bomben" de hittade i stan nu.. Mååånga  lägenheter är visst evakuerade


Nu ska vi laga mat..

Av mArrA$ - 4 november 2008 10:33

tänkte skriva ett litet blogginlägg innan vi ska åka till staden och handla mat. Mössen hänger ju sej i kylskåpet snart =)

I helgen fyllde min far år, han fyllde 75 år .. Ja, han va ingen ungdom när jag kom till världen minsann och sen skiljer det hela 14 år mellan han och min mor. Men han e sååå jäkla pigg, roligt att se =) Här kommer en bild jag stal från min brors blogg på de blommor jag skickade som bud från mej och Nicklas.

 

Önskar man hade kunnat  vara där med dem..men hru är det när man jobbar för det mesta, man får bara ta och anpassa sej. Måste ju ta och träffas snart tycker jag, har faktiskt bra mycke mammalängtan nu.. Och resten av min familj såklart.


Grattis Pappsen!


NEWS! NEWS! NEWS!

Hör nu på nyheterna att de har spärrat av inne i stan?? De har hittat enmisstänkt bomb vid matvaaruhuset Lidl?! Oh shit..Willys som vi tänkte handla på ligger ju där brevid någonstans, jaha.. läskigt alltså.



"På väg till jobbet på Lidl upptäckte personalen den misstänkta bomben vid entrén. "

"Polisen har precis avslutat en presskonferens angående den misstänkta bomben.
Klockan 06:01 imorse fick polisen i Östersund in ett samtal om att ett okänt föremål hittats utanför butiken Lidl Rådhusgatan på söder i Östersund. Kvarteren runt butiken är avspärrat nu på morgonen.
Paketet var stort som en skokartong – cirka 20 gånger 30 centimeter stort. På paketet fanns en lapp där det stod "Bomb" på."





Sen är jag så jäkla less på allt tjat om USA valet.. =S


Skriver mer sen.. Ska åka nu.








[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards