Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 7 september 2007

Av mArrA$ - 7 september 2007 20:16

Tja, sitter i min ensamhet och dricker en whiskey.. eller ja menar en hel del = ) haha.. Anders är på jaktmöte. I morgon börjar det bästa på året för honom. Roligt =) I tofflor... Lottasmammas tofflor, mmm mys! Fredagkväll, åhh..



Let me tell U about yesterday... Lärde mej de två andra stegen i salsan, fan vad jag älskar den dansen! Må säga att det är dock mycket intimt.. hrmm. Dansade med vår tränare Andreas en gång, fick känna på hur det SKA fungera.. Ja, det gick bra, mmm  vad roligt det är! =) Ehh..sen så åt jag och Lena mat, vår bästaste bästa vän Mikael kom och gjorde oss sällskap, åt inte. Åkte hem till Lena och drack kaffe, pratade, pratade och pratade.. Såg ett stjärnfall.. önskade mej. Norrsken, åhh vad snyggt..sen så såg vi en stjärna som lixom flöt däruppe??? _whats that??_  .. kom på idag att det var nog en satelit =) thihi.. ja säger då tack för att ni finns! Ni är speciella för mej.. . I kylan.. ja just därför så dricker jag whiskey och kurerar mej för fulla muggar! =S Känner mej hängig.. ursch.


Ja, vad mer? Dansmaran är i full gång ikväll.. själv känner jag inte alls mej upplagd, hoppas att man bara inte blir sämre, vilket jag inte tror, lite sömn och.. eeeeen till drink så är man på banan igen. haha..Lena är där nu, fick meddelande.. hon hade det bra tack och lov.


Har pratat i telefon typ hela kvällen, med den och den och den och den..less jag är på mobilen, kasta den i ån eller nåt.


Flummigt det blev idag då.. ja ha överseende med det eller nåt.


I morgon? *längta* Många som ska dit, också  jag.. tro om.. ?   ärsch never mind.



Ja kära nån säger då jag..


Ta hand om er ikväll!  Vem tar hand om mej?? ; )



Kraaaam!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards