Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 10 september 2007

Av mArrA$ - 10 september 2007 09:31

Kan inte sova, jag är ännu mer förkyld i dag!? JObbigt..*phu* Hur ska man orka jobba tre dar nu, ojoj.. men man har ju inget val, bara till att kämpa på. Är det inte den förbannade allergin så är man förkyld.. typiskt.


Syrran är på väg till Umeå, tråkigt att jag jobbar annars hade jag lätt hängt på! Hon ska ju börja i skola nu, läsa till musiklärare. Ska bli roligt och spännande för henne.


Orkade inte gå på praktiken på salsan igår, for till en vän och satt och snackade lite skit bara, sen käkade Anders och jag kebab när jag kom hem, det var gott, hade ju inte ätit på hela dagen, det bara blev så.


Min ekonomi är i bott.. fy sjutton.. har inte en spänn över!? känns lagomt roligt.. nä. Vad fan gör man? Jag vägrar att leva på någon annan.. men samtidigt, just nu har jag ju inget val..


jakt denna vecka, de har inte skjutit någon älg i helgen som gått iallafall. Han är så ansvarsfull han minsann, ehh pyttsan.. somnar på soffan, ställer ingen väckare, är vaken så länge och blir hur trött som helst när han ska upp.. att han orkar om han nu ska upp hela veckan och jaga? Men det är inte mitt problem det heller.


Sen ikväll kommer min syster hit! det fanns inget vandrarhemn att få tag i i Umeå så hon åker emellan, det blir inget dyrare. Hon har inte vart här på länge, har inte ens sett huset och inte mitt Dressingroom! katastrof jue.. haha.. ska bli roligt, vi ses!


Jag känner för att göra spontana saker, något spänannde! Jag tror jag är lite av en äventyrslysten människa.. skulle lätt bara kunna dra utomlands och typ jobba, tjäna pengar.. vem vet, kanske bosätta sej? Eller Åka till Las Vegas och gifta sej?! Åhh ja ni fattar säkert. Jag menar, sån är Jessica ( my sister ) Hon stack till Norge och jobbade.. hon gör det som faller henne in just för tillfället, for ut och reste  en veka ( åkte lastbil bland annat  ) I italien med en snubbe som just ja, körde lastbil..ja sådana saker.


Nu ska ja lägga mej och lyssna på lugna favoriter igen


*smack*

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards