Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 23 september 2007

Av mArrA$ - 23 september 2007 22:28



 



 

Kom precis hem, vi har ränt runt hela dagen. Jobbade till halv fem, sen var vi bjudna på mat till Anders föräldrar.. kantarelfylld kycklingfile´och klyft potatis. Pannacotta med vit choklad till efterrätt.. nån fler som skulle behöva börja träna! ojoj.. jag känner det hur väl som helst. SKulle jag summera vad jag ätit senaste tiden skulle jag få lätt panik!

Sen åkte vi och hälsade på en kompis till mej som fyllde år, Lena Marie som bor med sin sambo Robert och sin son Elias i Uberg. Hade dock heeelt glömt bort att jag lovat henne att vi skulle komma! Ledsen.. =/ också typiskt jag.. lova och glömma, det är jag det. På Onsdag så ska ja hälsa på henne igen, då ska vi köra ett träningspass som hon laddat hem från internet.. ett danspass/ aerobic typ. Verkar skitakul!


Gjorde upp eld när vi kom hem, eller jag och jag.. tände tändstickan iallafall. hihi. Blää lukta en massa rök om fingrarna, det vill jag ju inte!           Tillslut så luktar hela ladyn... *suck*


Jag vill hämta upp ljuslyktor och sätta upp gardiner! men var är all inspiration!? åhh jag vill ju verkligen ha det mysigt omkring mej, fattar inte vad som är problemet. I morgon kanske.. jag måste ta me fan.


Nu ska ja läsa några andra bloggar, hej svejs!





Av mArrA$ - 23 september 2007 12:17

Söndag 23 September

Du är lyckligtvis pigg och alert. Den här dagen får du nämligen användning för din förhandlingsförmåga. Det kan bli tuffa tag! Men vill du nå det mål du har föresatt dig, får du visa dig beslutsam. Våga tro på dig själv och det är du som blir vinnaren.


Rast, härligt.. Vaknade på soffan klockan halv sju i morse, ops.. vad gjorde jag då? Jo, Jag gick upp och la mej i sängen, ställde väckaren på sju.. och snoozade till kvart över sju!! Låt mej tillägga att jag började jobba halv 8, så jag försov mej inte! =)


TYpiskt mej!


Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram.. haha. ; ) Back to work!




[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards