Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 20 september 2007

Av mArrA$ - 20 september 2007 23:20

Har vart på salsans 4:e lektion, denna gång lite mer avancerat.. men man gjorde ju så gott man kunde såklart. Vet inte varför, men det kändes som om mina tankar var någon annanstans och då har jag nog svårt att ge allt.. På färden hem blev jag på dåligt humör, inte likt mej, eller jooo det kanske är mitt rätta jag? vem vet..En sak vet jag iallafall säkert.. jag är lättretad i trafiken.


Köpt en ring på guldfynd, fick lägga mellan 45 :-.. den kostade 700:- Inte så farligt dyr. Den var enkel och snygg tycker jag.




Käkade kebeb när jag kom hem, händer ofta för min del?! haha nästan lite föör ofta. Snart så växer det kebab ur öronen på mej.. ursch. Nu är klockan halv tolv, måste upp tidigt i morgon.. både rörmokaren och sotaren skulle visst komma vid nio tiden, ingen sovmorgon för min del då. Man kanske skulle tatt och röjt lite här nu? Pinsamt att släppa in nån för tusan.. det ser ut ( som vanligt hrm )Ye yes, nu blev jag superduper törstig.. vatten vatten vatten!!



Marras

Av mArrA$ - 20 september 2007 11:58

Torsdag 20 september

Det ljusnar på alla fronter. Du får oväntade möjligheter som gör att du nu kan börja planera mera konkret för flera av de projekt som du har haft vilande. Att det blir kostsamt både penning- och energimässigt står helt klart. Men det är det värt.


Igår hade vi personalfest med surströmming och köttbullar till barnen dvs mej =9 thihi. Det var jättetrevligt! Åh vad längesen man skrattade så härligt i 4 långa timmar. Det blev rätt städat eftersom många skulle upp och jobba, jag drack 3-4 öl. Lekte lekar, jag vann en kaviartub, tuggummi och en kaffekopp =) Sen åt vi tårta och drack kaffe... marängtårta! åh vad den va go´! mmm.. De skulle bums ha mej till att lära ut stegen i salsa, vilket jag gjorde.. ja, försökte iallafall. 4 gången på salsan ikväll nu faktiskt, förra gången var jag ju jättesjuk och kunde bara titta på.. ikväll får vi se vad jag lärde mej av det.


Ska till stan och strosa runt lite idag, tänkte göra av med mitt presentkort som jag har på Guldfynd.. köpa en fotlänk eller en ring kanske.. örhängen?  Ja ska köpa nåt iallafall.


Min lunarstorm strejkar!?? kommer inte in, säger att jag skriver fel lösenord, men det är rätt.. kanske har severn nere eller nåt?


Har varit och solat idag igen.. åh typiskt, nu har jag bränt ryggen! aj aj.. hoppas det ger med sej tills i morgon.. och sen att skinkorna är illröda, ojoj. =) haha..



Syns på stan!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards