Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 19 september 2007

Av mArrA$ - 19 september 2007 15:46

Har solat solarium idag, tycker inte att det syns så värst? ska nog sola igen i morgon så man fått liiite färg innan Fredag, längtar tilsl dess! Ska bli härligt att dansa. Har precis tagit med några snabba steg i min ensamhet i vardagsrummet *skratt* kan tänka mej att grannarna undrar vad Marras sysslar med, mm.

Sitter och har precis målat naglana bubbelgumrosa prism thihi.. =) Typiskt nog så stötte jag en så jag måste göra om! arghh.. men det brukar ju inte vara så ovanligt.


Har dammsugat, mattens lilla hjÄRtat Doris hårar ju så det är inte klokt!? Men vacker är man ju.. ojoj. Henne ska följa mej så länge hon finns! Pussa !!! Wilma i all ära.. men hon bara är, hon ger inte så mycket.. är mkt ute långa perioder, ja ni vet.



 



Fick tag i dricka till ikväll nu, det blev visst två kartor vad man nu ska med de till, dricker ju sällan öl bara så där.. jaja, nån annan kanske dricker.


Ska käka kyckling och ris nu!


Får se om jag bloggar när jag kommer hem!

Av mArrA$ - 19 september 2007 09:38

Vågen Onsdag den 19 September

Du känner dig intryckt i ett hörn, och överväger möjligtvis ett riskabelt drag och att utan betänkligheter satsa allt på ett kort. Just nu är det inte en speciellt lyckad lösning att att blanda in några nya planer, utan du bör istället hålla dig kvar på säker mark.


God morgon! La mej tidigt i går så nu var man pigg som en mört. Måste åka och duscha, ihhh håret är fullt av olja som jag smorde in ansiktet med i går, ops. =S Läckert.. nä.


I går var vi ute och promenerade tillsammans jag och Anders, första gången på typ 7 år.. tragiskt. Men det var trevligt att komma ut, rensa tankarna lite.. men det var kallt minsann!? Brr..


Yes, nu blir det dans på Fredag Zlips uppe i Ersboda. Har aldrig vart där, men jag känner att det rycker i benen av bara tanken på att få dansa =) Det är fan livet! Får se om jag åker ensam eller om kanske Marita eller Micke har lust att åka? Lena jobbar kväll så henne utesluter vi pga det. Lite väl tråkigt att sitta och åka själv och helst när man ska hem på natten, drygt att köra..*phu* Såg att man kan prova på Lindy-hop 2 timmar innan dansen drar igång? hmm tro vad det är.. kanske värt att testa.


Ikväll ska vi ha personalfest, kl 18:00 har vi hyrt ett ställe som heter Tjärnstugan, ska käka surströmming.. och vi som inte äter surafiskar får äta något annat, typ köttbullar skulle jag gissa på. Tror jag måste in till stan och införskaffa några starköl, har inget hemma.. kanske en vinflaska? ja vi får se


Nä nu väntar duschen på gymmet, åhh vad jag önskar badrummet var färdigt! *suck*


Over and out..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards