Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 8 september 2008

Av mArrA$ - 8 september 2008 18:30

Det blev inte viktväktarna ikväll heller eftersom Jag visst har gått och snorat ner mej! Jag är dyngförkyld.. det sa bara pang boom, visst kände jag mej inet riktigt kry i morse heller men.. min näsa är illröd och hjärnan ligger väl i soporna. Torsdag då! Ska banne mej vara frisk då...


Jag hade gjort morötter, potatis, lök äpple och korv i en lådda till middag. Mannen verkade tycka om det, själv hade jag gärna ätit soppa eller nåt.. ont i halsen.


Sen såg vi en film. Life hette den med Martin lawrence och Eddie Murphy.. nja man har väl sett roligare filmer. De handlade om att de två blev oskyldigt sömda för mord och satt resten av livet i fängelse, hände inte så mycket skoj. Blev ovänner och äldre och äldre.. sen typ offra livet för varann, men det var bla bla bla..


Har jag tur nu ikväll så ska Nicklas åka iväg med min bil, det slog ju gnistor om däcken när jag svänger.. S K I T B I L.. stavas som det låter, jajamen. Annars skulle de ta och kolla upp detr en annan dag.


Ja nu är nog svärfar och C framme i Bulgarien, hoppas de fick ett trevligt hotell nära havet och så. Man är ju int avis.. nej då, hur kan du tro de? =)


Har jag förressten talat om att jag haft inbrott i bilen ( 12 aug ) igen? hmm kommer inte ihåg.. ja det har jag iallafall, de stal stereon igen. *suck och stööön*   


Sweet kisses...

Av mArrA$ - 8 september 2008 12:45

Fredag  : Dans i Sandviken till Shake! det var superroligt tyckte vi iallafall. De spelar som vanligt helt underbart, för att inte tala om sista lugna då de släcker ner lyset (  When you lie next to me ) Marras var i himmelriket.. Nicklas famn.

Lite trist att så många for hem efter paus.. själv fick man iallafall 5 timmars motion =)


Lördag: Sovmorgon till typ 11:00 Sedan så for vi och tittade på Folkrace, vilket var helt galet =) Massor med krascher och volter.. en ny uplevelse för mej minsann. Tyckte det var jättetrevligt, och sen fick man ju vara ute och njuta i det fina vädret fem timmar.

 


Starten går och.. sen kraschas det =)



Sen for vi och åt middag hos hans far och sambo.. Fick mej ett glas vitt istället för kaffe, jättenyttigt för min mage =) njaa.. men då kom vännen på ide´n att gå ut på kvällen.. okej. Vi for hem, gjorde oss klar och skulle ta bussen in 21: 20.. missade den såklart med typ 5 min!! Vems fel då, joo mitt.. Hur ska man kunna klä sej då allt sitter som ett korvskinn!?  =( sorry. Kom in ändå efter att ringt runt till halva "byn"..


 [  Olearys

Har skitskoj hela kvällen!


Söndag: Ångest.. hungrig, kan inte äta. Sover hela dagen.. Kramas, pussas, hånglar och har försoningssex ; ) Sen är allt bra! haha..Kommer på att jag nog glömde min handväska på matstället i natt! Fan också.. ringer dit och phu, vilken tur man har då.. den var kvar och allt däri. Mmm så kan det gå..Åker in och hämtar den, går sen på Viodeoteket och lånar fem filmer som i ska kika på i veckan. 


Försoningssex? Varför är det så himla bra?! Sometimes we fight just so we can make up.. ; ) Nää inte alls så. Men håll med om att det är riktigt bra sex, eller ?


Nu ringde gubben precis från jobbet, han är för go..ville bara höra min röst. Åh.. Älskar dej Nicklas!



Nä, nu ska ja fixa lite käk.


 Ikväll så ska vi börja med viktväktarna.. det blir till att skärpa sej lite nu va, jag har ju fan inga brallor jag kan ha snart! jaa.. alltså det är seriöst =( Jag tror det kan bli lättare också nu när man är två. Jag har ju vart med förr och jag VET att det fungerar så.. ge mej ett par veckor nu så.


Kram!




[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards