Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 12 september 2008

Av mArrA$ - 12 september 2008 14:17

Nu har jag just ätit sen lunch, det belv grahamsgröt.. jag är så kass på att fixa mat, ingen fantasi liksom. Annars så har jag skött maten jättebra idag hittils. Har gjort en veckosallad nu med vitkål, paprika, rödlök och morötter i vinägerdressing, gött. tagit fram Kycklingfile´gjort en marinad på Thai sweet chili, honung, vitlöksolja och samboelek. Till det ska vi rosta potatis och äta vitlökskräm.


Nu slutar Nicklas om en halvtimma, då ska vi promenera upp till hans mor och skriva ut någe på datorn, sen ska vi promenera hem igen och äta. grilla om vädret håller i sej.. vi har bara grilla en gång i sommar faktiskt. Fick ju en grill som inflyttningspresent av hans far, Må ju använda den lite också.. =)


Längta tills i kväll, dansa dansa.. *proosit* Ja, jag lär ju snörvla i örat på många.. =)

Av mArrA$ - 12 september 2008 09:44

Fredag

Idag började mitt nya hälsosamma liv! Stiger upp vid 9:00 och kokar mej en havregrynsgröt.. blä då, men men. Pressar ett glas juice och tar en hårdmacka med kalkon, nu är Marras mätt! Sen drack jag ett stort glas vatten också.. Vädret är kanon idag, jag ska bara vakna till sen ska ja ut och cykla en sväng. Jag tog faktiskt cykeln in på VC i går.. det blev ju typ 9 km =) Men jag har lite luft i framhjulet märkte jag, eftersom jag inte kan det där med att pumpa däck, så jag får vänta eller se om någon kan hjälpa mej. Eller kan och kan, jag är så rädd att jag ska hä i för mycket luft så det sprängs bara.. thats it.


Ikväll blir det perikles som sagt var i Sandviken. Jag kände faktiskt inte för att åka till Övik heller, weird... men traditioner är väl till för att brytas. Många trevliga bra dansare kommer ju att vara på plats där, men man överlever säkert.. det är mycket bra danser framöver ändå. Nästa helg är det dans i Härnösand på parkaden, Nonstop med Jannez, martinez och Titanix. Kan ju bli skoj.. fundera heller på att åka dit då.


Nä då blir det fem timmars workout ikväll! det bästa är ju att det känns inte ens som motion för det är ju såååå jävla roligt!



Kram så länge!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards