Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 27 september 2008

Av mArrA$ - 27 september 2008 20:36

Nu ska jag göra något som säkert inte många skulle göra. Åka in på Wisex, fast jag har eg ingen aning om vad dem spelar eller så.. jag antar iallafall att de kommer INTE dra några under 40+  iallafall, *skrattar* jag gissar på morsans ålder.. ingen aning, men den som lever får se. Jag ska ju liks åka in och hämta grabbarna kring tvåtiden så, då är jag ju på plats redan. Jag känner bara att jag hellre dansar och rör på mej lite än att sitta här hemma och inte göra nåt. Det blev bad  och tända ljus ikväll iallafall.



men inge chips och grejor. =)


Inte nåt sugen, åt min sallad så nu ska ja ta en banan innan jag åker.. Synd att jag vräkte i mej en massa vitlök och så! Ursch.. jag lär ju stinka. =)


Jag rapporterar lägget sen dårå.. Ha en bra kväll allesammans!



Av mArrA$ - 27 september 2008 16:36

Har precis kommit hem från stan.. skjutsade in gubben som ska ut med sitt jobb ikväll. En riktig helkväll som JOBBET BETALAR. Så jäkla orättvist alltså.. de ska först nu träffas hos en killei stan då ( tror de var 20 st killar ), sen ska dem åka och bowla äta 2 rätters och sen ut på krogen.. man blir lite avis. Och Marras är chaufför, klart man måste ställa upp. Så min kväll kommer bestå av ensamhet, chips, en sallad, chips, badkar, Champis, chips, tända ljus, kissemissar och tv:n typ... =) Kan ju bli rätt skönt också. Blir jag less sticker jag till Åre och dansar, eller in till stan.. men det är ett band som drar mycket äldre folk, men va fan marras har gjort det förr så.. är man danssugen så spelar väl inte åldern någon roll..


Jag drömde verkligen om gårdagen inatt. På något vis så hade jag så otroligt roligt.. det behövs iallafall bara ett par styckna som man kan minnas tillbaka på och låta sej drömma bort tillbaka till de härliga foxxen. Nu längtar jag så mycket till Fredag att jag går sönder, på Onsdag ska jag iallafall på Jannez på parken.. de spelar lite blandat och gammeldans. Jag vill lära mej det ju och det kostar bara 80 kr. Sen på Fredag.. mmm Dansgalan i stan. Jag tror jag fått den där dansjävulen i mej igen.. *phu*


Hörde av en kompis att det var skördefesten hemma i Kramfors, fan va grett det skulle vart och åka på den då, synd synd det är såååå långt. =S Snyft..


Skriver igen sen.. Kram!



Av mArrA$ - 27 september 2008 01:53

.... var det Lördag?



Kom nästan nyss hem från en rätt skaplig kväll på Furuparken, Östersund. ZLips spelade till en rätt gles publik från starten... Det var MYCKET yngre TJEJER som nog inet var helt nyktra heller. Först trodde jag att vi kommit fel och det var högstadiedisco eller nåt, helt seiöst. Men allt eftersom så droppade folket in.. men karlarna lyste med sin frånvaro må jag säga. Iallafall så blev det att man fick liksom kasta sej fram och spana på vem man skulel dansa med.. men alltså man hann ju inte få tag i någon vettig, så det blev en hel del danser med min kära sambo ikväll ( vilket är helt underbart för den delen ) Den första jag blev uppbjuden av var en.. ja "inte helt hundra" han slet och drog och jag for som en trasa på dansgolvet, det är sååå pinsamt! Jag var såå nära att säga tack och hej, men njaa det är lite lite fult att göra så, det var 6 låååånga minuter vill jag lova. Men jag överlevde. Sen dansade jag med ett par styckna mer helt okej karlar.. DÅ får jag syn på en kille jag dansade med i Sandviken på avslitninbgen med perikles för någon helg sedan.. han är så grym på både snabb och lugn fox! Vi tog 4 snabba fox ikväll, ingen lung tyvärr..  hann väl inte. Mercy bland annat spelade dem.. Härligt gung iden minsann. Och Söt satt där och tittade på medans Marras avnjöt danserna.. huga. =( Lilla vännen du vet att det är du och jag som åker dit tillsammans OCH går hem tillsammans.. Bara för att jag och Nicklas träffades på dans så betyder det inte att man går och kärar ner sej ialla som är duktiga att dansa?!.. oh nej, det är bara en sån härligt känsla.. man blir liksom hög på något vis.



 Har jag tur i morgon så bär det av till Åre på dans , jag återkommer om det senare. Nu ska jag hoppa i säng..


Kram alla där ute i natten!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards