Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 17 september 2008

Av mArrA$ - 17 september 2008 22:56

Jahapp, då har man vart duktig och kört ett pass gympa med friskis och svettis ikväll, 1 timme! Det var härligt, jobbigt ... men ack så skönt. Nu på Måndag så ska jag köpa terminskort då, 250 kr. Då är det Måndagar och Onsdagar ända fram till jul som gäller.


Sen åkte jag och drack en kopp te hos A å spelade en omgång kort. Marras ledde!* heja heja* Äääända till slutet.. då gick nån om mej.

Åkte hem, gick till tvättstugan och slängde i en maskin, tänkte ta en till sedan då jag ändå är vaken tills bubben kommer hem. Hade visst "råkat" slänga i en blöt handduk bland tvätten, gissa hur gott inni helvete det luktade då, ja trodd ärligt jag skulle spy!! Måste ta hand om det snarast.. luktar inte bra. =S


Det är så mörkt ute nu, så mysigt med lampor i fönsterna.. trots att det bara är jag som är vaken i detta område verkar det som, då kan man säga att jag har det snyggaste fönstret.. hehe. Skulle vilja få upp gardiner i vardagsrummet nu också, får se om man orkar åka till stden i morgon kanske och se vad man hittar. Jag har ju nämligen inte dubbla uppsättningar av så många gardiner. Man vill ju ha lite mörkare nu till hösten, kanske khakigröna eller nåt..

En sportbh och nya dojor ska jag också införskaffa, det är ju skitviktigt om ja ska börja å träna.. man vill ju lixsom ha behagen på plats när man hoppar runt =)



Tyck om min nya t-shirt ja (^^,)


Hasta la Vista







Av mArrA$ - 17 september 2008 17:09

Var till svärfar idag och fikade lite, tittade på lite kort sedan utlandssemestern.. härligt de såg ut och haft det. Man blev lite sugen nu att åka igen. SHoppa loss i basarerna, väskor och klockor och annat skit =)  Fick iallafall lite presenter av dem.. Läppbalsam, handkräm och en tvål av typ Bulgariens egna märke ROSE.. luktar ljuvligt, önskar ni kunde känna lukten genom skärmen. Nicklas fick en Whiskeyflaska.. en flaska whiskey hade visst gått sönder i deras resväskan, gud så ledsen man skulle bli då =S Över flaskan såklart, inte klädderna väl ? ;) Men tur i oturen att det inte var en rödvinsflaska. Sedan så fick jag en lustig grej, han som många andra vet ju att jag är dödens rädd för spindlar, därför köpte han mej en sådan här spindel / insekts uppsugare.. =) Skoj grej, hoppas den fungerar bra. Då går man lite mer säker på avstånd.



Var precis in på byn, Kläddax.. hittade den här fräcka t-shirten på barn-kill avdelningen =)



Nu ska jag iväg, ska spela lite kort, sen så ska vi åka på gympa klockan sju.. bäst att göra sej i ordning och dra nu då!


Av mArrA$ - 17 september 2008 00:34


Satt precis och läste igenom en massa gamla inlägg på lunarstorm, hehe.. de är rätt intressant att se hur man tänkte och vad man gjort i sitt liv. Jag har dock skrivit sedan 2000, det är lääänge =) Man var ju ung som tusan då, besatt av killar och allt som en tonåring tycker om. Förra somaren  ( 2007 ) deremot bestod mest av dans märkte jag, jag dansade fleeeera gånger i veckan.. och jag kommer ihåg den där ruskänslan man hade i bilen på väg hem som om det var i går. Den har infunnit sej några få gånger nu också, nu så njuter jag mest när jag dansar med min pojkvän.. en helt annan känsla, jo men de är det. Dansen gör mej glad, det är bästa jag vet.. mitt största intresse, och jag tror de är viktigt att vi delar det tillsammans jag och Nicke.


Nästa dans: Härnösand 20/9 Jannez-titanix-martinez


Det är så kallt ute nu, bara tanken på att backen snart kommer vara vit och att mina fötter iskalla dygnet runt gör mej så irriterad! =S Tycker inte om Vintern.. sommaren var åter kass och inte alls något varm. Folket här i Jämtland älskar visst vintern, hur ska jag någonsin passa in i deras intressen då jag inte alls tycker om vinteraktiviteter? Jag vill sola, bada och njuta av värmen.. Skoteråkning? Vad e det?.. jag har åkt skoter en gång i mitt liv ( nädå några fler gånger hängde jag väl på ) Och jag skrek och grät eftersom de gick så fort. Det finns nog iga kläder som skulle göra så att jag inte fryser, jag fryser ju jämt?! Är blek och är inte gjord för dessa klimat.. jag borde få en enkelbiljett till Bahamas =)


Den mest fettbildande ingrediensen du kan tillsätta en glassportion är en sked!!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards