Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 16 september 2008

Av mArrA$ - 16 september 2008 20:54

Tjolahopp!

Sitter och fyller i min jäkla krångel vv lista på nätet, hatar det litegrann.. finns inte det man ska fylla i osv.. *grrr* Jag tycker jag äter inet så mycket, men ändå går alla mina points åt.. jag är hungrig nu, ska dricka lite buljong *suck* Men jag ser fram emot att väga mej, för jag sköter mej exemplariskt.. Det gör ju Nicklas också faktiskt.

Ikväll så for jag och hälsade på en vänninna åt nicklas mor.. Vi drack en kopp the, åt en bit morotskaka och spelade Gin Rummy ( Kortspel ).. Marras loosade!? va?? Nä jag fattar ingenting.. =/ 

I morgon ska ja hänga med på aerobic, eller gympa.. You name it, hoppas det är roligt. Isåfall ska ja lösa ett kort där som räcker till jul.. Billigare än att skaffa gymkort typ på Jocks. Jaha, annars är det lungt idag.. Tänkte faktiskt sätta mej framför tv:n en stund och lata mej.. ser ju så sällan på tv. Har inte sett Idol något, så jag vet iiinte vad ni pratar om och vilka dem är =)


*kisses*

 *and*

*Goodbye*


Av mArrA$ - 16 september 2008 15:18

Har vart på läkarstationen idag, det gick väl bra.. pratar av mej lite om vad jag vart med om sista tiden, jag tror det bara är nyttigt. Är inte längre så stressad heller, känner mej rätt lugn.. vad som är jobbigt är ju allt strul med a-kassan och sånt.Sen att jag inte vet något om jobb riktigt ännu, har fått ett nummer som jag faktiskt ska ta och ringa nu... *håll tummarna nu*


Kommer strax...


Skit också, den jag sökte hade gått för dagen, typiskt då!

 jaja, får prova i morgon då.


Nicklas den lilla stackaren har ont i prupphålet! *haha* Han sket för mycket när han var bakis i Söndags.. Fick tillochmed använda sej av Lambinäsdukar idag! hahaha*.. jag bara skrattar ja, =)


    Efter jag var på VC så åkte jag in och köpte en bukett blommor till honom, inte för att han har så ont i skitan då ; ) utan för att jag ÄLSKAR HONOM mest i  hela världen. tre röda rosor, och två oranga gerbera och något fint gräs.. På kortet skrev jag : Till min älskling, för att jag älskar dej så otroligt mycket.  Han blev jätteglad, så rörd.. åhh.. just den reaktionen jag hade väntat mej.

Han hade lagat mat tills jag kom hem dårå, kassler och pasta gratäng, ett recept ur viktväktarboken, guud så gott de var då. Jag är faktiskt proppmätt just nu, magen typ värker lite =S inte bra..


Nu ska ja bara byta om sen ska jag åka till en kompis och hälsa på.. det ska bli trevligt, bara jag hittar dit??!! =) Det ska väl inte vara någon fara hoppas jag.


Hörs sen ikväll! Puss, kram och nyp i stjärten

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards