Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 11 september 2008

Av mArrA$ - 11 september 2008 22:17

Ikväll så var vi på viktväktarna inne i stan som planerat.. japp, då vägde man precis samma som jag gjorde förra gången jag gick med =  68.5 kg... skit också. Men nu ska vi fixa detta, från och med i morgon så börjar vårat nya liv.. eumm vad gäller mat och motion då. Mitt egna mål är 60 kg rakt av då, 10 % av min vikt just nu är 62kg. Jag lyckades ju gå ner till 62 kg förra gången jag var med så.. ja, ge mej några veckor nu så ska vi se. Denna gång är man ju inte ensam heller.. kanske går bättre, och allra helst när man lever med en kock ; )


Mannen har precis lagt sej, jag ska dona upp lite i köket och sen ska ja nog lägga mej jag också, inget bra på tv:n är det ju heller.. varför ska man vara vaken.


Det blir ingen dansmara för oss i Övik denna gång iallafall, vi ska på avslutningen på Sandviken istället.. Perikles spelar. Det får räcka då jag inte känner mej pigg på att åka så långt som 28 mil. Fan, första maran jag missar på måååånga år =/ *gråter floder*


Sleep well...

Av mArrA$ - 11 september 2008 11:48

Torsdag

vilken trög vecka tycker jag att det är! Kanske för att jag bara går hemma och inte tycks göra något annat än att städa och laga mat. Hade stora problem att somna i natt, halsen kliade och killade utan bara h-vete! Låg länge och FRÖS gjorde jag, kröp under till Nicklas som snarkade för fulla muggar.. han var så svettig och klibbig, nää tack. Jag låg där och frös istället. Försökte läsa en bok, men det gick inte heller någe bra.. ärsch. Tillslut så må jag ju a somnat ändå.. och vaknar tidigt  --> 8:00 typ var klockan.


Idag ska jag på vårdcentralen klockan två, får se hur det går där..orkar faktiskt inte vara sjukskriven längre, men samtidigt är jag så rädd att hamna i samma situation igen.. men så dum kan jag väl inte  vara. Borde ju ha lärt mej en läxa, inte sant?


Sen i kväll nu ska vi in och väga oss, för nu är jag väl hyfsat pigg.. spännande, jag längtar att få sätta igång med detta! Var fler än jag som hade ångest över att inget satt som det skulle längre.. rätt bra att han också får känna på hur dåligt man faktiskt kan må över att gå upp i vikt.


Blir knappast någon dansmara nu i höst ( Fredag och Lörda ) ..

=( *buuuhuuu* Men alltså åka 28 mil och inte vara kry, det är kanske inte värt de.. får se helt enkelt hur vi gör.Hade velat hälsa på mammi också då vi åker.. men dit vill jag inte heller om jag inte är pigg, lite osmart kanske då hon är så känslig och mottaglig.  


Nu ska ja äta lunch!



[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards