Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg den 18 september 2008

Av mArrA$ - 18 september 2008 21:18

God kväll!

Nu sitter jag med hårfärg på skallen.. håller på  att göra det mörk guldbrunt, spännande! Jag har aldrig haft det så här mörkt någonsin ju.. =) Tänkte ge Nicklas en liten suprise när han kommer hem, ehh han kanske inte ens märker de =) Återstår att se. Tror det blir snyggt.. lägge rut resultatet i morgon, eller senare ikväll.


Var en sväng till stan som sagt var, handlade lite höstinredningsprylar till lägenheten. Gardiner och sånt.. ska nog in i morgon också, hade lite beslutsångest.. vill ha lite smakråd, nog för han inte bryr sej men ändå.. bara roligt att handla tillsammans.


Danssugen, men det blir nog ingen dans i helgen.. *snyft* Skulle ju eg åka hem till mamma, men det blev inte så.. De skulle till Sundsvall så. Det får bli dans en annan gång.. nog för att det kändes skoj att åka till Härnösand, men men.. snart är det dansgala här i Östersund också.


Jag ska kila och måla naglarna medans färgen sitter i..


Be back

Av mArrA$ - 18 september 2008 15:44

Det  var en gång en liten flicka som luktade rosor

Efter en lång dusch i det heta vattnet så satte hon sej ner våt vid sin dator och skrev följande rader.

Kära Vänner..

så började hon sin blogg

Idag är en helt vanligt dag, har funderingar på att åka till staden, men jag är så nervös, tror inte på mej själv och min körförmåga i Östersund, staden jag aldrig kört i. Hoppas ni har det bra allesammans, som ni kanske märker så smyger sej hösten på.. det ligger färggranna löv överallt på backen. det är riktigt härligt att vara ute, älskar att klä mej i jackor och halsdukar i varma färger. Var på affären idag, handlade massor med frukt och annat. Som ni också kanske har märkt så är det dyrt och handla nu för tiden också? Annat var det på vår tid, inte sant.. de ljuva 50-talet.. ehh  *delete* Jag menar 80- talet såklart. Då köpte man inte en kola på den gamla lanthandeln heller, nä och inte heller åkte man häst och vagn.. nähä. Gick på Beatels konserter då? jaså, inet det heller. Hmm  vad gjorde man då? Ärsch..* marras kliar sej i ögonen eftersom hon inte har någon *piip* *

Tycker du jag är underlig? Jag börjar nämligen få slut på bläck i pennan och min skrivstil är inte alltid läsbar..


Marras made by:



Kramar

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards