Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2007

Av mArrA$ - 24 september 2007 09:49

Måndag 24 September

Visst känns det rätt tufft och tungt just nu, men du kan vara glad över att det inte är någonting som är förlorat eller försent ännu. Du har ännu tid att tänka över saker innan du handlar. Du behöver fundera på var du står och vart du är på väg.


Ledig Måndag, känns härligt. Jag tänker inte ens skriva att jag ska göra nånting idag, det som blir det blir.. =) Jag borde helt enkelt, funderar på om jag ska åka till Mellansel lite senare och kika på gardiner och annat krafs.

Ska äta frukost för en gång skull, kanske ska koka en gröt, jag brukar käka sån där välling för vuxna annars  =) hehe.. enkelt, snabbt.. gott vette tusan. men men blir ju mätt iallafall.


Nu får jag lön som vanligt igen! Känns bra, behöver inte längre oroa mej för ekonomin! Ett problem mindre.. blev otroooooligt sugen på Ikea helt plötsligt ; ) Å typ Vero Moda! Å H&M å.. ärsch ja vet, ja ska inte, borde inte.. det är mycket man inte borde men jag har faktiskt inte handlat kläder på väldigt länge.


Nu ska ja dammsuga!



Av mArrA$ - 23 september 2007 22:28



 



 

Kom precis hem, vi har ränt runt hela dagen. Jobbade till halv fem, sen var vi bjudna på mat till Anders föräldrar.. kantarelfylld kycklingfile´och klyft potatis. Pannacotta med vit choklad till efterrätt.. nån fler som skulle behöva börja träna! ojoj.. jag känner det hur väl som helst. SKulle jag summera vad jag ätit senaste tiden skulle jag få lätt panik!

Sen åkte vi och hälsade på en kompis till mej som fyllde år, Lena Marie som bor med sin sambo Robert och sin son Elias i Uberg. Hade dock heeelt glömt bort att jag lovat henne att vi skulle komma! Ledsen.. =/ också typiskt jag.. lova och glömma, det är jag det. På Onsdag så ska ja hälsa på henne igen, då ska vi köra ett träningspass som hon laddat hem från internet.. ett danspass/ aerobic typ. Verkar skitakul!


Gjorde upp eld när vi kom hem, eller jag och jag.. tände tändstickan iallafall. hihi. Blää lukta en massa rök om fingrarna, det vill jag ju inte!           Tillslut så luktar hela ladyn... *suck*


Jag vill hämta upp ljuslyktor och sätta upp gardiner! men var är all inspiration!? åhh jag vill ju verkligen ha det mysigt omkring mej, fattar inte vad som är problemet. I morgon kanske.. jag måste ta me fan.


Nu ska ja läsa några andra bloggar, hej svejs!





Av mArrA$ - 23 september 2007 12:17

Söndag 23 September

Du är lyckligtvis pigg och alert. Den här dagen får du nämligen användning för din förhandlingsförmåga. Det kan bli tuffa tag! Men vill du nå det mål du har föresatt dig, får du visa dig beslutsam. Våga tro på dig själv och det är du som blir vinnaren.


Rast, härligt.. Vaknade på soffan klockan halv sju i morse, ops.. vad gjorde jag då? Jo, Jag gick upp och la mej i sängen, ställde väckaren på sju.. och snoozade till kvart över sju!! Låt mej tillägga att jag började jobba halv 8, så jag försov mej inte! =)


TYpiskt mej!


Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram.. haha. ; ) Back to work!




Av mArrA$ - 22 september 2007 22:01

 

Färdigutbildad firelady.. *ler* Har ikväll fått lära mej hur man gör upp eld, och använder pannan i källaren.. ska bli spännade och se hur det går för lilla mej. Höll på att krossa mitt finger bara när jag skulle slänga in ett litet vedträ, jo tjena. Aj det gjorde ont! Måste kliva upp i tid nu framöver om man ska hinna ner och fixa det på morgonen, ja det får bli ett kapitel för sej.

Eldar i öppna spisen också, varmt och mysigt.. Katterna är livrädd, mina små gulltroll =) De vänjer sej väl.


Har tänkt mycket på gårdagen, jag hade som sagt roligare än på länge.. nu längtar jag bara såååå till nästa helg då jag får dansa igen. Highlights I härnösand. Hoppas på många av mina favvodansare dyker upp där, Tror det är ett populärt ställe faktiskt. Vill man dansa så kan man åka långt.. det är värt varje mil.


Fick reda på idag att jag har julafton och juldan på mitt schema i år!! åh nej, jag som hade tänkt vara ledig..


Nån idiot som ringer fel på min mobil heela tiden, en utländsk kvinna som inte fattar ett skvatt!? va fan.. Om hon kunde förstå vad jag säger åtminstone då? men nädå.


Lördagkväll.. det är lugnt, ovanligt lugnt. Jag sitter här och Anders sitter och glor på tv:n.. man kanske skulle göra honom sällskap. Se en film?


Kramisar mina underbara läsare.. ha en fortsatt trevlig kväll!





Av mArrA$ - 22 september 2007 11:12

Lördagen 22 September

Du påminns om ett löfte som du gett och som det nu förväntas att du ska infria. Helst av allt skulle du vilja glömma bort alltsammans. Men det lär du inte få någon chans till. Det blir till att bita ihop och låtsas som om det regnar. Tänk dig för en annan gång!



Herreje, jag tycker dessa horoskop stämmer så bra in på mej!


I går var det dans uppe i Umeå, Ersboda. Jag åkte ensam vilket var rätt drygt när man skulle hem. Det var hur trevligt som helst! Åh så roligt jag hade, mycket folk, liten yta dock. Dålig luft men den blev bättre efter ett tag. Det var mycket folk från Övikstrakterna.. må då säga att Ume har nog de bästa dansarna helt klart. =) Zlips spelade, en kille i bandet är grym på munspel som min syster sa! Meeeeen vad pinsamt, jag föll på dansgolvet också! Killen skulle göra en rejäl snurr.. och pladask så låg vi på golvet, tss..*skratt* måste ha virat in mina fötter i hans. Piiinsamt. - Yes - Gjorde fruktansvärt illa mej i mitt vä knä!? aj aj, koblå idag.. =S

På vägen hem var jag så otroligt trött och slut på, men jag stannade bara en gång för en paus.. somnade som en stock när jag kom hem.


Idag börjar jag jobba 12 - 20: 30.. ska börja skrapa ihop mej och göra mej i ordning att åka.


Ante är och jagar, skulle vaa roligt för honom om han fick skjuta en älg nu då... har visst vart dåligt i år.


Påklistrat leende? mmm.. *suck*

Av mArrA$ - 21 september 2007 10:59



Ikväll blir det dans, Zlips på Ersboda i Umeå. Längtar som bara den.. ser dock inte fram emot att köra hem i natt. Det är inte bestämt om en kompis ska åka med ännu, skulle va härligt med sällskap. Ha någon att surra lite med..


Nu väntar jag på att sotarn ska dyka upp, han ska komma och testa mur´n som vi lagat.. sen så får vi börja elda. Hur ska marras klara av att kliva upp tidigt på morgonen för att gå ner i den kalla källaren och elda?!.. brr. Läskigt också juh..


Pratade med min kompis Lena, hon undrade om vi inte kunde åka ut på krogen alla fyra nästa Lördag, hmm ja det återstå att se..visst, det skulle vara roligt. Längesen man fick dansa annat än, ja fox.. =)


Chris Brown - wall to wall

Yves Larock - Rise up

Sean Kingstone - Beautiful girl

P- Diddy feat Mario- Through the pain

Outlandish - callin U

Bob Sinclair - fireball

Sonja Alden - Här står jag

Måns Zelmerlöw - work of art

Hello Goodbye - Here in your arms

Ba Buzz - listen to me

David Guetta - Love is gone

MArio - Let me love You

Akon - Sorry, blame it on me

Eve ( sean paul ) - give it to me

Timland - The way I am

P - diddy feat Nicole - come to me

Mika - Love today

Brick and LAce - Wicked

Usher feat R-kelly - same girl

B- Witched - Blame it on the weather man

Hillary duff - With love

Eve - Tamborine

Maroon five - Wake up call

Avril Lavinge - When yore gone

Lemon Ice - Girl You know its true

Monrose - Hot summer

Mange schmith - giftig

Clara - cant leave them alone



Några mkt bra låtar just nu..



To be continued..




Av mArrA$ - 21 september 2007 10:15

Fredag 21 September

Det är ju ändå ingen som ser eller märker någonting, så varför inte göra någonting riktigt busigt. Även det mest kränkande spratt blir bara ett lustigt skämt när du gör det. Hur som helst kommer alla inblandade ändå med säkerhet förstå att du bara skämtar.


Sitter och kollar över hösten/vinterns dansprogram:


21/9 Zlips Ersboda

29/9 Highlights Härnösand

6/10 Skördefesten Arvingarna Kramfors

19/10 Shake Ersboda/ Jannez Hullsta

20/10 Dansgala Dannero Fernandoz, Martinez och Casanovas

26/10 HUDIKMARAN! Jannez, Perikles och Shake (demokratisk uppbjudning! )

2/11   Highlights Ersboda

10/11 Jannez Parken Övik

16/11 Blender Ersboda

17/11 Blender parken Övik

1/12 jannez Härnösand / Drifters Paren Övik

14/12 Zlips Ersboda

16/12 Shake Ersboda






[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards