Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2007

Av mArrA$ - 21 september 2007 00:47








Namn? Maria

Smeknamn? Marras

vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ottilia
vilken årgång är du? 82:a
vart bor du? Bredbyn
Rest? Ja, Spanien, Turkiet och Egypten

Husdjur? Katterna Wilma och Doris
hur lång är du? 158 cm
hur mycket väger du? runt 64
hårfärg och frisyr? Blondt slitet rufs.. med två blåa slingor, haha
ögonfärg? Blå Haft tandställning? Ja

skostorlek? 37
glasögon? Ja samt linser
har du några piercingar/tatueringar? I öronen bara..

filmer? SAW, Dirty dancing, Mind control och måååånga fler! Beck serien helt klartlåtar? Brothers in arms... hmm let me think
Årstid? Sommar
mat/dryck? Kebab! haha, nä kyckling, fläskfile.. det mesta / Vatten, öl, cola..
djur? Katt och hund
färg? svart, röd, rosa, turkos, vitt
parfym? Dior - jadore
tv-program?  desperate housewives, prisonbreak, Idol
sysselsättning? jobbar, shoppar, dansar, ser film/serier, umgås, pysslar
vad använder du just nu för jacka? Vit höstjacka från Blendshe

vad använder du just nu för skor? fortfarande mest joggingskor
favoritfärg på kläder? Svart, vitt, brunt, rosa...

vilka kläder skulle du vilja ha just nu? syrrans röda gå-ut-linne!
favoritaffärer? hm, nicole, vero moda, wear it, Gina tricot, Cubus

för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? kanske 1000?.. olika
vad har du för byxstorlek? 40
vad har du för tröjstorlek? 38/40 
var har du i din jackficka just nu? lypsyl, 20-lapp

vad är du beroende av? att blogga, DANSA!!

Kärlek vid första ögonkastet? Ja

Tror på ödet? ja
Hur ser din plånbok ut?

Svart med ett spänne på

Hur ser handväskan ut? brun D&G med spännen och en metallbricka ( fejk från turkey.. )
tandborste: braun el..
smycken: ringar, guldhalsband med en delfinstjärt.. annat vid utgång
underkläder: Boxer het klart, glad att string är ute..

Vad kör du för bil? svartOpel vectra combi 98-

Samlar på något? Nja inte längre, samlat på ölglas och barmaterial.. ska sälja det.

Tror du på spöken/andar/övernaturligt? Oh yes..

Har du en hemlighet som ingen vet? Mmm har inte alla det?

Har du träffat någon via internet? Ja , jag och min sambo träffades så..


Opererat dej nångång? ja, blindtarmen är borta, likaså halsmandlarna och sen har jag opererat hö knä.

Något du borde skämmas för? Mm, jag försover mej nästan jämt och är alltid ute i sista sekunden!

Har du krockat nångång? Kört på en hund ( tyvärr så dog den ) och kört in i änden på framförvarande bil.. i en bilkö.

Höger el vänsterhänt? Höger

Kaffe, te? Både och.. Mjölk i kaffet

Hur  äter du ballerinakexet? Chokladen först, locket sen.. sist botten =) Den senaste komplimangen du fick?

 hmm att jag var fin i håret ty

Tre saker du alltid har med dig?

Mobilen, börsen och linsvätska

Ditt senaste telefonsamtal? i bilen på väg hem från danslektionen

Är du mörkrädd? mycket

När gråter du? Sällan

Är du trött nu och ska sova? Gissa om!

Av mArrA$ - 20 september 2007 23:20

Har vart på salsans 4:e lektion, denna gång lite mer avancerat.. men man gjorde ju så gott man kunde såklart. Vet inte varför, men det kändes som om mina tankar var någon annanstans och då har jag nog svårt att ge allt.. På färden hem blev jag på dåligt humör, inte likt mej, eller jooo det kanske är mitt rätta jag? vem vet..En sak vet jag iallafall säkert.. jag är lättretad i trafiken.


Köpt en ring på guldfynd, fick lägga mellan 45 :-.. den kostade 700:- Inte så farligt dyr. Den var enkel och snygg tycker jag.




Käkade kebeb när jag kom hem, händer ofta för min del?! haha nästan lite föör ofta. Snart så växer det kebab ur öronen på mej.. ursch. Nu är klockan halv tolv, måste upp tidigt i morgon.. både rörmokaren och sotaren skulle visst komma vid nio tiden, ingen sovmorgon för min del då. Man kanske skulle tatt och röjt lite här nu? Pinsamt att släppa in nån för tusan.. det ser ut ( som vanligt hrm )Ye yes, nu blev jag superduper törstig.. vatten vatten vatten!!



Marras

Av mArrA$ - 20 september 2007 11:58

Torsdag 20 september

Det ljusnar på alla fronter. Du får oväntade möjligheter som gör att du nu kan börja planera mera konkret för flera av de projekt som du har haft vilande. Att det blir kostsamt både penning- och energimässigt står helt klart. Men det är det värt.


Igår hade vi personalfest med surströmming och köttbullar till barnen dvs mej =9 thihi. Det var jättetrevligt! Åh vad längesen man skrattade så härligt i 4 långa timmar. Det blev rätt städat eftersom många skulle upp och jobba, jag drack 3-4 öl. Lekte lekar, jag vann en kaviartub, tuggummi och en kaffekopp =) Sen åt vi tårta och drack kaffe... marängtårta! åh vad den va go´! mmm.. De skulle bums ha mej till att lära ut stegen i salsa, vilket jag gjorde.. ja, försökte iallafall. 4 gången på salsan ikväll nu faktiskt, förra gången var jag ju jättesjuk och kunde bara titta på.. ikväll får vi se vad jag lärde mej av det.


Ska till stan och strosa runt lite idag, tänkte göra av med mitt presentkort som jag har på Guldfynd.. köpa en fotlänk eller en ring kanske.. örhängen?  Ja ska köpa nåt iallafall.


Min lunarstorm strejkar!?? kommer inte in, säger att jag skriver fel lösenord, men det är rätt.. kanske har severn nere eller nåt?


Har varit och solat idag igen.. åh typiskt, nu har jag bränt ryggen! aj aj.. hoppas det ger med sej tills i morgon.. och sen att skinkorna är illröda, ojoj. =) haha..



Syns på stan!

Av mArrA$ - 19 september 2007 15:46

Har solat solarium idag, tycker inte att det syns så värst? ska nog sola igen i morgon så man fått liiite färg innan Fredag, längtar tilsl dess! Ska bli härligt att dansa. Har precis tagit med några snabba steg i min ensamhet i vardagsrummet *skratt* kan tänka mej att grannarna undrar vad Marras sysslar med, mm.

Sitter och har precis målat naglana bubbelgumrosa prism thihi.. =) Typiskt nog så stötte jag en så jag måste göra om! arghh.. men det brukar ju inte vara så ovanligt.


Har dammsugat, mattens lilla hjÄRtat Doris hårar ju så det är inte klokt!? Men vacker är man ju.. ojoj. Henne ska följa mej så länge hon finns! Pussa !!! Wilma i all ära.. men hon bara är, hon ger inte så mycket.. är mkt ute långa perioder, ja ni vet.



 



Fick tag i dricka till ikväll nu, det blev visst två kartor vad man nu ska med de till, dricker ju sällan öl bara så där.. jaja, nån annan kanske dricker.


Ska käka kyckling och ris nu!


Får se om jag bloggar när jag kommer hem!

Av mArrA$ - 19 september 2007 09:38

Vågen Onsdag den 19 September

Du känner dig intryckt i ett hörn, och överväger möjligtvis ett riskabelt drag och att utan betänkligheter satsa allt på ett kort. Just nu är det inte en speciellt lyckad lösning att att blanda in några nya planer, utan du bör istället hålla dig kvar på säker mark.


God morgon! La mej tidigt i går så nu var man pigg som en mört. Måste åka och duscha, ihhh håret är fullt av olja som jag smorde in ansiktet med i går, ops. =S Läckert.. nä.


I går var vi ute och promenerade tillsammans jag och Anders, första gången på typ 7 år.. tragiskt. Men det var trevligt att komma ut, rensa tankarna lite.. men det var kallt minsann!? Brr..


Yes, nu blir det dans på Fredag Zlips uppe i Ersboda. Har aldrig vart där, men jag känner att det rycker i benen av bara tanken på att få dansa =) Det är fan livet! Får se om jag åker ensam eller om kanske Marita eller Micke har lust att åka? Lena jobbar kväll så henne utesluter vi pga det. Lite väl tråkigt att sitta och åka själv och helst när man ska hem på natten, drygt att köra..*phu* Såg att man kan prova på Lindy-hop 2 timmar innan dansen drar igång? hmm tro vad det är.. kanske värt att testa.


Ikväll ska vi ha personalfest, kl 18:00 har vi hyrt ett ställe som heter Tjärnstugan, ska käka surströmming.. och vi som inte äter surafiskar får äta något annat, typ köttbullar skulle jag gissa på. Tror jag måste in till stan och införskaffa några starköl, har inget hemma.. kanske en vinflaska? ja vi får se


Nä nu väntar duschen på gymmet, åhh vad jag önskar badrummet var färdigt! *suck*


Over and out..

Av mArrA$ - 18 september 2007 19:01

Vågen Tisdag den 18 September

Här lyser flitens lampa. Och får du bara arbeta på dina egna villkor får du mycket uträttat. Du visar prov på en flit och uthållighet som saknar motstycke. Det övergripande ansvaret för det du är involverad i ska du dock helst överlåta till andra.



Slapp laga mat idag också, hmm jag börjar bli bortskämd tror jag. Köttbullar, Makaroner och Sås blev det idag. =) Nu sitter jag och är gryyyymt sugen på Polly, jag har ju dock en påse i skafferiet.. men jag ska ICKE öppna den. Fortsätter jag så här kan man ju nästan rulla fram snart..



Ikväll börjar Mitt älsklings program, 21:00--->  5:an!! Svar: Desperate Housewife! åhh äntligen.. jag tänkte på det senast i går typ, undrade när det skulle starta igen.


Idag så förflyttades en kvinna på jobbet tack vare att vi talat om för el chefo att det liksom inte funkar för henne på demensgruppboende, hrmm.. dessto bättre för min del som troligtvis får jobba kvar nu då! Känsn bra.. Jobbigt att inte veta om man får fortsätta.. ni vet den där jättetrevliga ekonomin som man ska oroa sej över också.


Nu ska ja se Idol!

Av mArrA$ - 17 september 2007 19:48

www.zodiaken.net  



Vågen Måndag den 17 September

Du kan alltid försöka att dölja dina känslor, men dina anletsdrag och dina ögon avslöjar dig, så att de som känner dig ändå kan läsa dig som en öppen bok. Du kan inte vara helt tyst och allt du säger avslöjar obarmhärtigt din inre konflikt.



Har varit på kurs i stan idag, den riktade sej till människor med demens inom äldreomsorgen  och hur de ska få gord omvårdnad. Det var intressant.. Blev tipsade att besöka ett boede som heter Vigs ängar.. wow, det skulle vara ett studiebesök utöver det vanliga. Sen så har jag gjort något annat som fått mej att le, och känna att jag mår faktiskt bra idag =)

Har precis ätit, var rejält hungrig eftersom jag inte ätit sen i morse.. som tur var stod maten på bordet.  Korv, Potatis, krossade tomater och smält ost.. mm.


Mina nya rostfärgade kofta luddar?! min vita skjorta under är alldeles luden nu.. *mutter* kan bli eländigt att få bort ju.


Om man skjuter insekter med gevär, är man en krypskytt då?


Av mArrA$ - 16 september 2007 22:40

Har nyss vart hos Lena, hennes pojkvän Stefan och vår vän Mikael var där. Önskar att min sambo hade kunnat följa, men det är ju som det är.. och sen så tror jag inte han skulle uppskatta våra skämt heller, det är lite tråkigt faktiskt, han är inte den typen *suck*  NU blev ja så där nere igen...humorlös? javisst på sitt sätt =(   Fan såna här kvällar behövs, man mår bra av att få skratta.. undra bara varför alla skämt som är så där extremt roliga handlar om snusk?! =) haha.. Åh vi prata dans och dans och mera dans.. mm kan lova att det rykte i allas våra dansnerver! ojoj. Lyssnade på massor av bra musik också, vilket inte gjorde saken bättre.. Tack för de gooda nege.. eller ja menar chockladgubbarna Micke! *skratt* Och Lenas gooda sockerkaka hon bakat, mums! det blev ju några bitar, satte sej där de skulle.. eller inte.  Ni är rara hela högen! Lättsamma typer..


Nu hör jag repriser av Idol i bakgrunden, jag har ju missat hela veckans program, man kanske skulle sätta sej och kika innan det är dags att sova!


I morgon är det Måndag! Och jag är riktigt pissoff just nu.. ja ni. Tänk vad lite som kan förstöra en toppenkväll! *arghh* man behöver bara komma hem.


Kyss Karlsson därbak..

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards