Faaarmor har öppnat * HICK* rökfri krog på Höga berget

Alla inlägg under september 2007

Av mArrA$ - 16 september 2007 16:33

Jag bloggar och bloggar och bloggar.. =) Det är faktiskt hemskt roligt. Har faktiskt lagat mat idag.. fisk, potatis och goo sås ärter och majs... Duktig kicka minsann. Har även tvättat 4 maskiner idag, fattar inte vart all tvätt kommer ifrån? har legat på latsidan ett tag kanske.. oh ja.


Sitter och ska nog bränna ut lite musik som jag har på datorn, skulel vilja ha ny musik men då mitt dc lagt av så har jag ju ingen aning om hur man gör.. *buhu*  Jag kan ju inte det där med torrentz, får se om ja ids kolla läget senare idag.


Ska åka och fika hos Lena om nån timma, faktiskt första dan som jag inte har sån fruktansvärd huvudvärk!? underbart.. stackars männiksor som lider av konstant huvudvärk, vilket öde.. snacka om att köra in i första bästa bergsvägg typ.


En arbetskamrat ringde, det är utbildning i stan i morgon från kl 13 - 16:30.. jag har ett ärende i stan i morgon kl 16 så det passade ju utmärkt, då sticker jag ifrån en liten stund innan.. det gör nog inget.


Nu ska ja åka och duscha! Ha det grett!.. ; )

Av mArrA$ - 16 september 2007 11:39

Fick ett mess av syster i natt.. eller i morse? whatever klockan var typ 4 tror jag. Jag var faktiskt vaken. Hon satt hos sin granne och drack lite vin, trevligt.. nja hon hade väl haft roligare antar jag. Hon är hur bäst som det bara går att bli tycker jag.


Sen somnade jag, vaknade nu kring 11 tiden. Gick ner i tvättstugan och röjde lite, satte igång en maskin och plockade undan, fan vad det ser ut där nere. Sen att det är illoranga och blå väggar gör ju inte att världen snurrar mindre.


De är här och snickrar uppe idag, vad jag tycker om det.. hmm mest jobbigt just nu. Men samtidigt är jag jävligt less på att inte ha någon dusch! De ska laga muren idag, så att det går att börja elda med ved.. vi blir ju ruinerade utav elen! Och kallt är det.. fast det är ju rätt fint väder ute idag. Hade jag baravarit liiiite piggare så kanske en promenad hade suttit fint, men jag avstår nog.


I morgon är det jobb igen, inte alls haft någon rolig ledighet.. dels att jag vart sjuk och sen att.. ja.


Kanske man ska ta och äta frukost? javisst vilken bra ide´Marras.



Av mArrA$ - 16 september 2007 00:32

Nu är det Söndag klockan är över tolv 00:36 närmare bestämt... jag sitter fortfarande här. Har suttit och letat bilder från dansmaran = utan resultat. Kollade på tv4s klipp.. det va då så kasst, jättemörkt, såg typ inget.


Börjar snart en bra film på tv, Final destination 3.. en riktigt vidrig film faktiskt, han förutser olyckor och så.. Brr. Fick bara en sån där helskön känsla av att vilja åka på Gröna Lund! åhh bergochdalbana och snubbla mej fram i lustiga huset och alla annat skit =) oh vad det skulle vara roligt.


Gjorde milkshake av glassen som var kvar, mumma vad gött det var då.. kallt.


Tror du på horoskop?  Tänkte börja lägga in mitt här ba för kuuul  enligt catweb.nu


Horoskop för Vågen

Söndag den 16 September 2007

En spirande romans fyller dig med både glädje och bävan. Väljer du att ge efter för känslorna är det många andra som drabbas också. Och detta är du alltför medveten om. Det finns dock bara en person som du kan ta ansvar för. Och det är dig själv!

VARDAG Du är impulsiv och sugen på äventyr och nöjen. I lugnare ögonblick dagdrömmer du om kommande resor och äventyr

KÄRLEK/RELATIONER Nu börjar det ljusna på kärleksfronten. Du är kanske lite för försiktig, men du blir ändå flitigt uppvaktad.

PENGAR/ARBETE Din ekonomi blir bättre och kanske kan du äntligen få köpa något som du länge längtat efter.
DAGENS CITAT: Isländskt talesätt -Sött smakar syndig kärlek.

LYCKONUMMER: 21




Av mArrA$ - 15 september 2007 22:22

Har precis sett en film, United 93.. den handlade om 11 sep 2001.. kapningen. Grym film, man blir liksom illa berörd! Fasen också, de kämpade faktiskt in i det sista, människorna ombord.. det planet nådde aldrig sitt mål utan kraschade i marken.

Haft främmande, Marita och Fredrik.. vi åt lite glass... skönt för min onda hals. Men smärtan kommer tillbaka omedelbart efteråt igen så. Tror jag håller på att få lunginflammation också nu, så ont i lungorna när jag andas.. typiskt för det är ju verkligen inte bra. Kommer nog måsta gå till läkaren på Måndag.

Annars? nja.. Man har väl..ärsch never mind.

Det är dans på parken ikväll, de dansas för fullt till Sannex just nu, kl är 22:28 *suck*.. visst klart man är avundsjuk. Tror min vän Mikael skulle dit, jag är inte säker.. Själv blir det nog kanske Fredag istället.. får se hur jag känner mej både i kropp och sinne.

Det blåser som fan ute ?  riktigt höstväder minsann.. det har regnat hela dagen, trist.

Lyssnar på en grymt bra skiva just nu.. den har jag fått av en kär vän. Tack snälla för den N.. många bra låtar på den =/ Uppskattas. Blir lite ledsen i ögat nu när jag sitter och lyssnar på en del låtar, så sanna och tragiska texter..*snyft* Ja ni, inte lätt..







Älska varandra,
men gör icke kärleken till en boja.
Låt den hellre vara ett rörligt hav
mellan era själars stränder.
Fyll varandras bägare,
men drick inte av samma bägare.
Giv varandra ert bröd,
men ät icke av samma stycke bröd.
Sjung och dansa tillsammans
och var glada,
men låt var och en av er vara ensam,
liksom strängarna på en luta är ensamma
fastän de vibrerar av samma musik.



The original me

Av mArrA$ - 11 september 2007 22:44

Nu så har jag och jessica precis varit på gymmet.. eh vi  har dock inte tränat vilket hade låtat väldigt bra ; ), vi lånade duschen eftersom vår inte är klar!!


Käkade friterad kyckling till Middag, mm det var ju lite gott.. och onyttigt. Jag har handlat mat också, ohh helt otroligt typ. Roligt att det finns både bananer och mjök i kylen nu, hihi..


Ska hämta kaffe, *rusa in i köket*


Känner mej lite piggare idag, inte lika ont i halsen.. tyvärr lika stor aptit som vanligt =) Åt som en hel karl på jobbet, hemma och nu itter jag och dricker varm mjölk med halstabletter och en macka..


På Torsdag kommer kungen, hahaha!


Puss på er där ute !

Av mArrA$ - 10 september 2007 09:31

Kan inte sova, jag är ännu mer förkyld i dag!? JObbigt..*phu* Hur ska man orka jobba tre dar nu, ojoj.. men man har ju inget val, bara till att kämpa på. Är det inte den förbannade allergin så är man förkyld.. typiskt.


Syrran är på väg till Umeå, tråkigt att jag jobbar annars hade jag lätt hängt på! Hon ska ju börja i skola nu, läsa till musiklärare. Ska bli roligt och spännande för henne.


Orkade inte gå på praktiken på salsan igår, for till en vän och satt och snackade lite skit bara, sen käkade Anders och jag kebab när jag kom hem, det var gott, hade ju inte ätit på hela dagen, det bara blev så.


Min ekonomi är i bott.. fy sjutton.. har inte en spänn över!? känns lagomt roligt.. nä. Vad fan gör man? Jag vägrar att leva på någon annan.. men samtidigt, just nu har jag ju inget val..


jakt denna vecka, de har inte skjutit någon älg i helgen som gått iallafall. Han är så ansvarsfull han minsann, ehh pyttsan.. somnar på soffan, ställer ingen väckare, är vaken så länge och blir hur trött som helst när han ska upp.. att han orkar om han nu ska upp hela veckan och jaga? Men det är inte mitt problem det heller.


Sen ikväll kommer min syster hit! det fanns inget vandrarhemn att få tag i i Umeå så hon åker emellan, det blir inget dyrare. Hon har inte vart här på länge, har inte ens sett huset och inte mitt Dressingroom! katastrof jue.. haha.. ska bli roligt, vi ses!


Jag känner för att göra spontana saker, något spänannde! Jag tror jag är lite av en äventyrslysten människa.. skulle lätt bara kunna dra utomlands och typ jobba, tjäna pengar.. vem vet, kanske bosätta sej? Eller Åka till Las Vegas och gifta sej?! Åhh ja ni fattar säkert. Jag menar, sån är Jessica ( my sister ) Hon stack till Norge och jobbade.. hon gör det som faller henne in just för tillfället, for ut och reste  en veka ( åkte lastbil bland annat  ) I italien med en snubbe som just ja, körde lastbil..ja sådana saker.


Nu ska ja lägga mej och lyssna på lugna favoriter igen


*smack*

Av mArrA$ - 9 september 2007 16:25

Oh nu är dansmaran 2007 överstökat..helt plötsligt går det liksom upp för en att nu är det höst? på väg mot vinter.. ojoj vad trist. Skull behöva tjäna lite epengar och dra utomlands, kanske rent av flytta? ; )  Dansmaran, Denna gång sååå mycket mer underbart än nånsin. Dels för att jag lärt känna så många nya dansare som jag verkligen tycker om att dansa med. Som ett gott exempel: Den där killen i vinröd skjorta och jeans? Umebo... keep up that good work!.. ser fram emot att dansa med dej igen. Vadå? dansade vi mycket eller ?! ; ) Sen har vi min gulliga vän "buggarMicke".. =) hehe, det gick ju kanon! Lärt mej sätta ner foten helt i golvet också, det kändes i morse = ingen värk! =) Sen har vi killen i blå tröja som jag fick tre härliga danser med, en som jag älskar att dansa riktigt snabba fox med.. det går bara så gött!  Ja det var många toppendansare där. Fast jag saknade en hel  del också? Det var faktiskt inte så extremt överdrivet med folk.. rätt lagomt, visst är det en hel del knuffar och stamp på tårna, men jag tycker det gick bra. I år är det helt annorlunda för min del, jag har lärt mej mycket under sommaren på dessa underbara logdanser, och sen att man lärt känna lite nya ansikten.

Jag tycker att jag gjorde det kanon etersom mina förutsättningar inte var detsamma, jag är ju jätteförkyld! ojoj.. kan lova att mitt huvud höll på att sprängas 10 ggr om emellanåt i går, knarkade treo för brinnaste livet. Meen jag stanande till slutet, klockan blev 03:30.. och när jag satte mej i bilen så var mina ögon inet på hugget coh jag fick lov att lägga mej att sova nån timma, det var... härligt, skönt både för kropp och själ. Åkte sedan hemöver som i en dimma...kvällen som gått? oh ja, tankarna var många..


Puss och kram och nyp i stjärten!


Ångrar att jag inte gick bägge dagarna.. *hrmm*   Längta till Huddikmaran!



Av mArrA$ - 7 september 2007 20:16

Tja, sitter i min ensamhet och dricker en whiskey.. eller ja menar en hel del = ) haha.. Anders är på jaktmöte. I morgon börjar det bästa på året för honom. Roligt =) I tofflor... Lottasmammas tofflor, mmm mys! Fredagkväll, åhh..



Let me tell U about yesterday... Lärde mej de två andra stegen i salsan, fan vad jag älskar den dansen! Må säga att det är dock mycket intimt.. hrmm. Dansade med vår tränare Andreas en gång, fick känna på hur det SKA fungera.. Ja, det gick bra, mmm  vad roligt det är! =) Ehh..sen så åt jag och Lena mat, vår bästaste bästa vän Mikael kom och gjorde oss sällskap, åt inte. Åkte hem till Lena och drack kaffe, pratade, pratade och pratade.. Såg ett stjärnfall.. önskade mej. Norrsken, åhh vad snyggt..sen så såg vi en stjärna som lixom flöt däruppe??? _whats that??_  .. kom på idag att det var nog en satelit =) thihi.. ja säger då tack för att ni finns! Ni är speciella för mej.. . I kylan.. ja just därför så dricker jag whiskey och kurerar mej för fulla muggar! =S Känner mej hängig.. ursch.


Ja, vad mer? Dansmaran är i full gång ikväll.. själv känner jag inte alls mej upplagd, hoppas att man bara inte blir sämre, vilket jag inte tror, lite sömn och.. eeeeen till drink så är man på banan igen. haha..Lena är där nu, fick meddelande.. hon hade det bra tack och lov.


Har pratat i telefon typ hela kvällen, med den och den och den och den..less jag är på mobilen, kasta den i ån eller nåt.


Flummigt det blev idag då.. ja ha överseende med det eller nåt.


I morgon? *längta* Många som ska dit, också  jag.. tro om.. ?   ärsch never mind.



Ja kära nån säger då jag..


Ta hand om er ikväll!  Vem tar hand om mej?? ; )



Kraaaam!

[ Öga mot öga ]

Frågan är ställd..

passar jag bättre som blond eller mörk?
 Blondin
 Brunett

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Det förflutna

RSS

hur många är ni?

Marras Gästbok! ( ^^, )

Musik

MUSIK


Ovido - Quiz & Flashcards